ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Έτρεχε γρήγορα αυτή και ο άλλος ήταν λιώμα....
η νεχταρια ηταν? ;)
Έτρεχε γρήγορα αυτή και ο άλλος ήταν λιώμα....
ετοιμασου για σεισμο απολυτε..ειδικα το βιντεο με τον τραβεστι θα γραψει ιστοριααν ειναι του fbi μπορει τυπε
λες να φτασουν τα βιντεακια σου ως εκει?
οχι εννοουσα αν μπορει να αφαιρεσει καποιος το θολο μετα και δει προσωπα..νομιζω υπαρχει τετοιο προγραμμα..
ξερεις τι γινεται? μπορει να το ανεβασει μετα και δεν λεει να εκθετουμε γυναικες..εστω κι αν ειναι ξεκωλιαρες..τεσπα θα βρεθει λυση..δεν πιστευω να παραπονεθει κι ο τραβεστι οτι τον εκθεσαμε?Και να προσπαθήσει να το κάνει τι έγινε? 10 εκατομύρια είμαστε, αν πέσει σε γνωστή τότε ας πάει να παίξει και τζόκερ
ολα τα ξερεις τυπεη νεχταρια ηταν? ;)
ολα τα ξερεις τυπε
ξερεις τι γινεται? μπορει να το ανεβασει μετα και δεν λεει να εκθετουμε γυναικες..εστω κι αν ειναι ξεκωλιαρες..τεσπα θα βρεθει λυση..δεν πιστευω να παραπονεθει κι ο τραβεστι οτι τον εκθεσαμε?
Ήταν και ο Robocop...η νεχταρια ηταν? ;)
;)ηταν μαζι με τον τολη,τους ειχα δει και εγω τις προαλλες οταν φευγανε απο το μαγαζι του μακη ;)
πολυ καλο ακουγεται το θεμα ειναι οτι δεν τοχω δουλεψει ποτε το προγραμμα αυτο την ζωγραφικη..εχω καποιες γνωσεις απο προγραμματα ομως θα το μαθω ευκολαΚοιτα...η λύση μάλλον είναι αυτό που σου είπα με την ζωγραφική των windows...η λογική λέει ότι αν αφερέσεις (με αποκοπή) εντελώς το πρόσωπο από τη φότο, μετά ο άλλος ΟΤΙ και πρόγραμμα να έχει δεν θα μπορει να το δει...διότι απλά δεν θα είναι καλυμένο με πίξελ ή σκιά ώστε να αφαιρέσει απλά το στρώμα που τον εμποδίζει...ΑΠΛΆ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...Αν κάποιος συναγωνιστής έχει να προτείνει κάτι άλλο πάσο ;)
πολυ καλο ακουγεται το θεμα ειναι οτι δεν τοχω δουλεψει ποτε το προγραμμα αυτο την ζωγραφικη..εχω καποιες γνωσεις απο προγραμματα ομως θα το μαθω ευκολα
αυτο ειναι για να μπεις στο προγραμμα..το θεμα ειναι πως να κοψεις τα κεφαλια..θα το βρω ομως..κατι σκαμπαζω απο προγραμματα..Αν έχεις windows7 πάνε κάτω αριστερά στο σήμα των windows "Έναρξη". Στο κουτάκι της αναζήτησης πληκτρολόγησε mspaint ;)
αυτο ειναι για να μπεις στο προγραμμα..το θεμα ειναι πως να κοψεις τα κεφαλια..θα το βρω ομως..κατι σκαμπαζω απο προγραμματα..
iceman δεν μιλαμε για φωτο αλλα για βιντεο!Αφού ανοίξεις τη φότο, επιλέγεις το κεφάλι με το πλαίσιο "Select" και μετά το κάνεις Αποκοπή "Cut". Μετά από αυτό σώζεις τη φότο "Save as" σαν νέο αρχείο (χωρίς το κεφάλι).
iceman δεν μιλαμε για φωτο αλλα για βιντεο!
μετα ξαναδουλεψε τυπε?υπηρχε παλια μια πορνη ονοματι Κωνσταντινα (επιθετο δεν λεω) που ολο επαιρνε τα λεφτα απο τους πελατες και δεν εκανε τπτ..στο τελος βρεθηκε ενας και την ρημαξε στο ξυλο! την ειχε φωτο στα νεα
τυπε γιατι να δινεις 80αρια εκειπαιδια χωρις πλακα επειδη η ξεκωλιαρα εφυγε και εχω αγαμιες αν παω σε στουντιο (δεν εχω παει ποτε) με ενα 80αρη γαμας καλα εκει? σου δινουν κανα 20λεπτο καιρο? λετε να παιζουν τπτ κρυφες καμερες?