ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Σήμερα το απόγευμα έγινε σκηνικό με πολύ γνωστή τοξοβόλα και την αδερφή της στο Ατ Ομονοίας.
με το μαριω τυπε?Σήμερα το απόγευμα έγινε σκηνικό με πολύ γνωστή τοξοβόλα και την αδερφή της στο Ατ Ομονοίας.
με το μαριω τυπε?
τι εγινε?
Σήμερα το απόγευμα έγινε σκηνικό με πολύ γνωστή τοξοβόλα και την αδερφή της στο Ατ Ομονοίας.
Πως το έμαθες ρε...?Eφαγε μερικά σκαμπήλια τα άξιζε όμως απο την αδερφη της και τον γαμπρό της.
Την ξέρεις την Τασία Μπίλυ
της χρειαζοταν τυπεEφαγε μερικά σκαμπήλια τα άξιζε όμως απο την αδερφη της και τον γαμπρό της.
της χρειαζοταν τυπε
Ναί η ού
Έχουμε πει είναι διάσημη η όλη φάση... ;)
Αναστασια-Χρυσοβαλαντω για την ακριβεια?H φιλενάδα κάθεται και λέει πώς την λένε Παλιγγίνη Αναστασία και όλα τα χαρτιά για δικαστήριο για πορνεία πάνε στην αδερφή της που ειναι παντρεμένη με 2 παιδία και δέν έχει καμία σχέση με πίατσες.σήμερα την βούτηξε ο γαμπρός της και την πήγε στο τμήμα λέγοντας τι συμβαίνει και αυτοί ζητάγανε 100ρικο για μύνηση
όλα τα χαρτιά για δικαστήριο για πορνεία πάνε στην αδερφή της που ειναι παντρεμένη με 2 παιδία και δέν έχει καμία σχέση με πίατσες.σήμερα την βούτηξε ο γαμπρός της και την πήγε στο τμήμα λέγοντας τι συμβαίνει και αυτοί ζητάγανε 100ρικο για μύνηση
Αναστασια-Χρυσοβαλαντω για την ακριβεια?
Ωπα, σορυ. Στις φωτογραφιες δηλαδή είναι άλλη η "Σωτηρια-Χρυσοβαλαντω" Παλιγγινη?
http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2012/photos1012/01-05-2012anakoinosi10.jpg[/img[/URL]]
ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Σωτηρία – Χρυσοβαλάντω του Δημητρίου και της Ειρήνης, η οποία γεννήθηκε στις 02-01-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στην Ελευσίνα.
[/quote]
Μαρία Παλιγγίνη ειναι το αληθινό.
εγω που ειμαι 32στα αρχιδια μου ολα..εχω φιλους 40αρηδες με πολυ χρημα και αυτοι σαν εμενα ειναι ουτε παντρεμενοι ουτε τιποτα
Όχι ρε, ο Χανιωτης είναι φιλος.Άλεξ,μην τον μπριζώνεις και εσύ τώρα...