Επισκέπτης
οχι ρε δεν εβγαινε τοσο πολυ! :S
οχι ρε δεν εβγαινε τοσο πολυ! :S
δηλαδη αμφιβαλλεις οτι αυτη στην φωτο θα χεζεται πανω της?
δεν ειναι στο χερι τηςΝαι. Είναι επαγγελματίας και δεν θα έβλαπτε τον εαυτό της.
παντως τοτε η Σολωνος ειχε και μια αθλιοτηα..ειχα παρει κοπελες πρεζονια που οταν γδυνοντουσαν τυποι ηταν φισκα στις μελανιες και στα σημαδια απο ενεσεις..θυμαμαι μια φορα μια μου εκανε στοματικο στο αμαξι και την πηρε ο υπνος με το πουλι μου στο στομα της..μιλαμε για τοσο μαστουρα..
δεν ειναι στο χερι της
Ρε Μύρωνα είσαι φαινόμενο. Κατά τ'άλλα όταν άνοιξε θρεντ με θέμα την 1η φορά ενός αγοριού, τασόσουν κατά του να πάει με πόρνη, κι εδώ λες οτι πας με πρεζόνια με εμφανή σημάδια από σύριγγες και δεν ξέρω γω τι άλλο. :S
Οχι απλως φιδεμπορας ,μεγαλοφιδεμπορας είναι!!!!εγω ψηφισα ειναι φιδεμπορας και μας εχει πρηξει τα @@@@@
Ποιον να δουλέψει μωρέ αυτό το φαντασιόπληκτο σκουπίδι,τον γελωτοποιό του site κάνε όντας άξιος διάδοχος του αχαχούχα/δημητράκη29/ποδολάγνου κτλπ.Λέω ότι δεν μπορεί στατιστικά να συμβαίνουν σε σένα τέτοια γεγονότα συνέχεια. Υπονοώ ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Τα κίνητρά σου ίσως να μην τα ξέρεις ούτε και ο ίδιος
Τι το ηθελες;απολυτε να βαλω ψηφοφορια..να ψηφισουν οι συναγωνιστες? το εγκρινεις? ποιοι με θεωρουν φιδεμπορα και ποιοι οχι? λεγε εγκρινεις? να δουμε που βαδιζουμε..
εγω ψηφισα ειναι φιδεμπορας και μας εχει πρηξει τα @@@@@
Κι εγω φιδεμποραας ψηφισα! Θυμαστε που ελεγε για αγγελιες με τις οποιες βρισκει κοπελες της διπλανης πορτας και τις πηδα? Μαλιστα μια ειχε παει μαζι του διακοπες στην Σεριφο!
Τον μιμήθηκα παιδια χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα, ουτε καν εκδηλωση ενδιαφεροντος.
Αυτός είμαι φιλαρακι, που το θυμήθηκες? Καλά είσαι? Εφαγα σκληρο φυστικι απο τα μουνακια με τα ξυρισμενα τα μουνια περυσι την Ικαρια.Τύπε είσαι εκείνος που έλεγε ότι πήγε διακοπές και του μιλάγανε τα μανούλια στον πληθυντικό;
Φέτος τι λέει; Θα πας διακοπές; Έχεις βρει μέρος;