Νέα

περιστατικο σε πουτανοπιατσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?

• φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του

Ψήφοι: 48 53,9%
  • οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι

Ψήφοι: 18 20,2%
  • χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος

Ψήφοι: 23 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Επισκέπτης
δηλαδη αμφιβαλλεις οτι αυτη στην φωτο θα χεζεται πανω της?

Επισκέπτης
τυποι ψηφιστε γιατι σε λιγο πρeπει να βγουν τα exit poll!!!

Επισκέπτης
αυριο εχει δουλιτσα..σας καληνυχτιζω ολους δυσπιστους και..μη!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παντως τοτε η Σολωνος ειχε και μια αθλιοτηα..ειχα παρει κοπελες πρεζονια που οταν γδυνοντουσαν τυποι ηταν φισκα στις μελανιες και στα σημαδια απο ενεσεις..θυμαμαι μια φορα μια μου εκανε στοματικο στο αμαξι και την πηρε ο υπνος με το πουλι μου στο στομα της..μιλαμε για τοσο μαστουρα..

Ρε Μύρωνα είσαι φαινόμενο. Κατά τ'άλλα όταν άνοιξε θρεντ με θέμα την 1η φορά ενός αγοριού, τασόσουν κατά του να πάει με πόρνη, κι εδώ λες οτι πας με πρεζόνια με εμφανή σημάδια από σύριγγες και δεν ξέρω γω τι άλλο.  :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
δεν ειναι στο χερι της

Φυσικά και είναι στο χέρι της. Τον κώλο της μόνη της τον άνοιξε σιγά -σιγά και με πολυετή προσπάθεια. Στη συνέχεια πήγε στις εταιρείες, έδειξε τις σπεσιαλιτέ της και βγάζει λεφτά. Σαν γυναίκα είναι κάτω από μέτρια, δεν θα είχε τύχη με άλλο τρόπο στις τσόντες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε Μύρωνα είσαι φαινόμενο. Κατά τ'άλλα όταν άνοιξε θρεντ με θέμα την 1η φορά ενός αγοριού, τασόσουν κατά του να πάει με πόρνη, κι εδώ λες οτι πας με πρεζόνια με εμφανή σημάδια από σύριγγες και δεν ξέρω γω τι άλλο.  :S

εγω ψηφισα ειναι φιδεμπορας και μας εχει πρηξει τα @@@@@  :grin: :grin:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
:grin:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Λέω ότι δεν μπορεί στατιστικά να συμβαίνουν σε σένα τέτοια γεγονότα συνέχεια. Υπονοώ ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Τα κίνητρά σου ίσως να μην τα ξέρεις ούτε και ο ίδιος
Ποιον να δουλέψει μωρέ αυτό το φαντασιόπληκτο σκουπίδι,τον γελωτοποιό του site κάνε όντας άξιος διάδοχος του αχαχούχα/δημητράκη29/ποδολάγνου κτλπ.
Στον μεσαίωνα κάτι τέτοιους τους πετάγαμε αυγά και ντομάτες,τώρα τους ξεφτυλίζουμε στο jetaime και το bourdela

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο    Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?
φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του - 28 (54.9%)
οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι - 13 (25.5%)
χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος - 10 (19.6%)

:S

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Κι εγω φιδεμποραας ψηφισα! Θυμαστε που ελεγε για αγγελιες με τις οποιες βρισκει κοπελες της διπλανης πορτας και τις πηδα? Μαλιστα μια ειχε παει μαζι του διακοπες στην Σεριφο!
Τον μιμήθηκα παιδια χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα, ουτε καν εκδηλωση ενδιαφεροντος.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κι εγω φιδεμποραας ψηφισα! Θυμαστε που ελεγε για αγγελιες με τις οποιες βρισκει κοπελες της διπλανης πορτας και τις πηδα? Μαλιστα μια ειχε παει μαζι του διακοπες στην Σεριφο!
Τον μιμήθηκα παιδια χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα, ουτε καν εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Τύπε είσαι εκείνος που έλεγε ότι πήγε διακοπές και του μιλάγανε τα μανούλια στον πληθυντικό;

Φέτος τι λέει; Θα πας διακοπές; Έχεις βρει μέρος;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εχω τις αμφιβολίες μου για το εμπόριο φιδιών του μυρωνα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Τύπε είσαι εκείνος που έλεγε ότι πήγε διακοπές και του μιλάγανε τα μανούλια στον πληθυντικό;

Φέτος τι λέει; Θα πας διακοπές; Έχεις βρει μέρος;
Αυτός είμαι φιλαρακι, που το θυμήθηκες?  Καλά είσαι? Εφαγα σκληρο φυστικι απο τα μουνακια με τα ξυρισμενα τα μουνια περυσι την Ικαρια.

Φετος δυστυχως δεν εχω λεφτα να πάω διακοπές με συνέπεια να είναι δύσκολος ο επερχόμενος Χειμώνας. Εσυ θα πας καπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom