ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
και αμα σου βρουνε το οπλο πανω σου σε δικαζουν στο αυτοφωρο η μετα απο 2-3 χρονια?
Καλά αυτή είναι μορφή!Και την άλλη που χοροπηδουσε στο Βενετη απ' οξω.
Εξαρτάται. Αν δεν χρειαζεται να παει το οπλο για αναλυση, πας αυτοφωρο.και αμα σου βρουνε το οπλο πανω σου σε δικαζουν στο αυτοφωρο η μετα απο 2-3 χρονια?
αλλο τα αρχεια τα δικαστικα και αλλο το ποινικο μητρωο..ουτε ο φακελος στην ασφαλεια σβηνει και ας περασουν τα 8 χρονια..μιλαμε για ποινικο μητρωο..Τύπε εγω δεν προκειται να ξαναεμπλακω σε αυτή τη συζητηση. Ας απαντησει η Ροζυ.
Υ.Γ. Μια παρατηρηση μονο εχω. Αν εχεις κανει ένα αδικημα το 1995 και εχεις καταδικασθεί, και πας τωρα στο δικαστηριο για άλλο λογο, και ανοιξουν οι δικαστες στην εδρα το ποινικο σου μητρωο για να δουν αν δικαιούσαι αναστολης, πιστευεις ότι η ποινη του 1995 δεν θα είναι γραμμενη?
σκεφτεσαι να κουβαλας σιδερικο τυπε?και αμα σου βρουνε το οπλο πανω σου σε δικαζουν στο αυτοφωρο η μετα απο 2-3 χρονια?
Όπως το ειπες. Μου εφτιαχνε το κεφι.Καλά αυτή είναι μορφή!
εχω ακουσει οτι τοτε στην Σολωνος ειχε πολυ καλα κομματια..πηγες με καμμια?Δηλαδη εγω που θυμαμαι σαν φοιτητης τη Σολωνος από το 1989, είμαι στα ορια της παλαιοντολογιας.
Μα καλα, εσενα ποιο ποινικο μητρωο σε ενδιαφερει? Όχι αυτό που εχει το δικαστηριο για να δει αν δικαιούσαι αναστολης?αλλο τα αρχεια τα δικαστικα και αλλο το ποινικο μητρωο..ουτε ο φακελος στην ασφαλεια σβηνει και ας περασουν τα 8 χρονια..μιλαμε για ποινικο μητρωο..
αυτο ναι..αλλα παιρνουν και πληροφοριες απο την ασφαλεια οποτε και ναχει σβησει παλι πουτσεμενη την εχεις..απλα δεν εχεις προβλημα με τα επαγγελματικα..μεχρι βουλευτης πας αν περασουν τα 8 χρονια..Μα καλα, εσενα ποιο ποινικο μητρωο σε ενδιαφερει? Όχι αυτό που εχει το δικαστηριο για να δει αν δικαιούσαι αναστολης?
τον μαλακομαγνήτη εχει;παντως ολο περιεργα του συμβαινουν του τυπου
ε και τι εγινε τυπετο να φας ποινη με αναστολη δεν ειναι τιποτα..εκει που την πουτσιζεις εντελως ειναι αν συλληφθεις και σου παρουν αποτυπωματα και φωτογραφιες..εκει εισαι τελειωμενος..ακομα κι αν αθωωθεις δεν σβηνεται αυτο..τα λεω καλα αλεχ?
σκεφτεσαι να κουβαλας σιδερικο τυπε?
ποσες φορες σε εχουν μαζεψει τυπε?επειδη οποτε με μπαλγαρωνουν με τη μαρια στο ατ ομονοιας ποτε δε μου κανουνε ψαχτηρι..
ναι ως σεσημασμενος..παντως σεσημασμενος ειμαι και γω αλλα οχι ως κακοποιος αλλα..ως πουτανιαρης!ε και τι εγινε τυπε
σου δινεται ευκαιρια για να αρχισεις μια νεα σταδιοδρομια
Τα εχεις μπερδεψει λιγο τύπε. Στα μητρωα που εχουν οι δικαστες στην εδρα, μεχρι και ποινες του 1970 εχουν.αυτο ναι..αλλα παιρνουν και πληροφοριες απο την ασφαλεια οποτε και ναχει σβησει παλι πουτσεμενη την εχεις..απλα δεν εχεις προβλημα με τα επαγγελματικα..μεχρι βουλευτης πας αν περασουν τα 8 χρονια..
τι μαλακες5-6 φορες.
Όχι. Μικρος ημουνα ζωον.εχω ακουσει οτι τοτε στην Σολωνος ειχε πολυ καλα κομματια..πηγες με καμμια?