Νέα

περιστατικο σε πουτανοπιατσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?

• φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του

Ψήφοι: 48 53,9%
  • οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι

Ψήφοι: 18 20,2%
  • χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος

Ψήφοι: 23 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
και αμα σου βρουνε το οπλο πανω σου σε δικαζουν στο αυτοφωρο η μετα απο 2-3 χρονια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και αμα σου βρουνε το οπλο πανω σου σε δικαζουν στο αυτοφωρο η μετα απο 2-3 χρονια?
Εξαρτάται. Αν δεν χρειαζεται να παει το οπλο για αναλυση, πας αυτοφωρο.
Αλλιως πρεπει να γινει προανακριση, και μπαινει δικάσιμος.

Επισκέπτης
Τύπε εγω δεν προκειται να ξαναεμπλακω σε αυτή τη συζητηση. Ας απαντησει η Ροζυ.

Υ.Γ. Μια παρατηρηση μονο εχω. Αν εχεις κανει ένα αδικημα το 1995 και εχεις καταδικασθεί, και πας τωρα στο δικαστηριο για άλλο λογο, και ανοιξουν οι δικαστες στην εδρα το ποινικο σου μητρωο για να δουν αν δικαιούσαι αναστολης, πιστευεις ότι η ποινη του 1995 δεν θα είναι γραμμενη?
αλλο τα αρχεια τα δικαστικα και αλλο το ποινικο μητρωο..ουτε ο φακελος στην ασφαλεια σβηνει και ας περασουν τα 8 χρονια..μιλαμε για ποινικο μητρωο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αλλο τα αρχεια τα δικαστικα και αλλο το ποινικο μητρωο..ουτε ο φακελος στην ασφαλεια σβηνει και ας περασουν τα 8 χρονια..μιλαμε για ποινικο μητρωο..
Μα καλα, εσενα ποιο ποινικο μητρωο σε ενδιαφερει? Όχι αυτό που εχει το δικαστηριο για να δει αν δικαιούσαι αναστολης?

Επισκέπτης
το να φας ποινη με αναστολη δεν ειναι τιποτα..εκει που την πουτσιζεις εντελως ειναι αν συλληφθεις και σου παρουν αποτυπωματα και φωτογραφιες..εκει εισαι τελειωμενος..ακομα κι αν αθωωθεις δεν σβηνεται αυτο..τα λεω καλα αλεχ?

Επισκέπτης
Μα καλα, εσενα ποιο ποινικο μητρωο σε ενδιαφερει? Όχι αυτό που εχει το δικαστηριο για να δει αν δικαιούσαι αναστολης?
αυτο ναι..αλλα παιρνουν και πληροφοριες απο την ασφαλεια οποτε και ναχει σβησει παλι πουτσεμενη την εχεις..απλα δεν εχεις προβλημα με τα επαγγελματικα..μεχρι βουλευτης πας αν περασουν τα 8 χρονια..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το να φας ποινη με αναστολη δεν ειναι τιποτα..εκει που την πουτσιζεις εντελως ειναι αν συλληφθεις και σου παρουν αποτυπωματα και φωτογραφιες..εκει εισαι τελειωμενος..ακομα κι αν αθωωθεις δεν σβηνεται αυτο..τα λεω καλα αλεχ?
ε και τι εγινε τυπε
σου δινεται ευκαιρια για να αρχισεις μια νεα σταδιοδρομια :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αυτο ναι..αλλα παιρνουν και πληροφοριες απο την ασφαλεια οποτε και ναχει σβησει παλι πουτσεμενη την εχεις..απλα δεν εχεις προβλημα με τα επαγγελματικα..μεχρι βουλευτης πας αν περασουν τα 8 χρονια..
Τα εχεις μπερδεψει λιγο τύπε. Στα μητρωα που εχουν οι δικαστες στην εδρα, μεχρι και ποινες του 1970 εχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom