Επισκέπτης
αν πεσεις σε μπλοκο για σωματικο ελεγχο την εκατσες μου εχει τυχει μια φορα κοντα στην πλ.βικτωριας..με ψαξανε και εμενα και το αμαξι!ποιος να σε πιασει ρε τυπε
αν πεσεις σε μπλοκο για σωματικο ελεγχο την εκατσες μου εχει τυχει μια φορα κοντα στην πλ.βικτωριας..με ψαξανε και εμενα και το αμαξι!ποιος να σε πιασει ρε τυπε
εγινε οτι αν σου τυχει καμμια δετερη στραβη πας μεσα διχως αλλη κουβεντα..και τι εγινε αν εισαι μαυρος τυπε?
μηπως εχεις παραβατικη μουτσουνα τυπε? :Sαν πεσεις σε μπλοκο για σωματικο ελεγχο την εκατσες μου εχει τυχει μια φορα κοντα στην πλ.βικτωριας..με ψαξανε και εμενα και το αμαξι!
μπα οχι απλα παλια κυκλοφορουσα πολυ τις μικρες ωρες!μηπως εχεις παραβατικη μουτσουνα τυπε? :S
και χωρις το σιδερικο πας μεσα..αρκει η εφημεριδααν εχεις μαζι με το σιδερικο και καμια εφημεριδα της χ.α πας μεσα σιγουρα τυπε
μηπως εχεις παραβατικη μουτσουνα τυπε? :S
τυπε οχι μονο hiv αλλα και ηπατιτιδες και οτι αλλο θες..κανει καλη δουλεια ομως το σκουφακι...Πως ρισκάρετε ρε παιδια και πάτε με πρεζουδες? Εχουν HIV οι πιο πολλες.
Το οτι την παραλιακή την λυμαινεται η αλβανικη μαφια το εχω διαβασει κι εγω στον τυπο.
τυπε σε μερικους αρεσει να ζουνε στην κοψη του ξυραφιουΠως ρισκάρετε ρε παιδια και πάτε με πρεζουδες? Εχουν HIV οι πιο πολλες.
Το οτι την παραλιακή την λυμαινεται η αλβανικη μαφια το εχω διαβασει κι εγω στον τυπο.
τυπε οχι μονο hiv αλλα και ηπατιτιδες και οτι αλλο θες..κανει καλη δουλεια ομως το σκουφακι...
Το ποινικό μητρώο δε σβήνεται πλην ορισμένων ιδιαίτερων περιπτώσεων, η παρανομη οπλοφορια ειναι πλημμέλημα, άρα 3 μηνες έως 5 χρονακια.ναι αλλα για 8 χρονια εχεις ποινικο μητρωο..μαυρο! μετα σβηνεται
θα πω αν και θα με πουν φιδεμπορα παλι..σε παρκιγκ της χαρ τρικουπη με πηγε γκομενα ωρα 3 το βραδυ χειμωνα..μου την επεσε ο νταβατζης να με ληστεψει (τοχω ξαναγραψει στις πουτανοπιατσες) γλυτωσα στο τσακ γιατι προλαβα να βαλω μπρος το αμαξιτυπε πες μια για καμια φαση που εγινε με πρεζουδες
τυπε αν κουβαλουσες σιδερικο θα τον γεμιζες καυτο μολυβι ομωςθα πω αν και θα με πουν φιδεμπορα παλι..σε παρκιγκ της χαρ τρικουπη με πηγε γκομενα ωρα 3 το βραδυ χειμωνα..μου την επεσε ο νταβατζης να με ληστεψει (τοχω ξαναγραψει στις πουτανοπιατσες) γλυτωσα στο τσακ γιατι προλαβα να βαλω μπρος το αμαξι
και μετα γαργαλατα ...τυπε αν κουβαλουσες σιδερικο θα τον γεμιζες καυτο μολυβι ομως
και μετα θα χαρακωνες και την γκομενα
ρε συ απολυτε δεν ξερεις οτι στην Ελλαδα δεν ισχυει το εν αμυνει ευρισκομενος?τυπε αν κουβαλουσες σιδερικο θα τον γεμιζες καυτο μολυβι ομως
και μετα θα χαρακωνες και την γκομενα
Ροζυ, θυμηθηκα τωρα έναν τυπο που με εβριζε σαν ασχετο επειδή του ελεγα ότι το ποινικο μητρωο δεν σβηνεται, και ειχε μπλεξει το μητρωο γενικης και δικαστικης χρησης.Το ποινικό μητρώο δε σβήνεται πλην ορισμένων ιδιαίτερων περιπτώσεων, η παρανομη οπλοφορια ειναι πλημμέλημα, άρα 3 μηνες έως 5 χρονακια.