Νέα

περιστατικο σε πουτανοπιατσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?

• φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του

Ψήφοι: 48 53,9%
  • οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι

Ψήφοι: 18 20,2%
  • χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος

Ψήφοι: 23 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε συ απολυτε δεν ξερεις οτι στην Ελλαδα δεν ισχυει το εν αμυνει ευρισκομενος?
Γιατι δεν ισχυει? Επειδή δεν σας επιτρεπεται να παιρνετε ένα κουμπουρι να κατεβάζετε κατω οποιον σας στραβοκοιτάει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
θα πω αν και θα με πουν φιδεμπορα παλι..σε παρκιγκ της χαρ τρικουπη με πηγε γκομενα ωρα 3 το βραδυ χειμωνα..μου την επεσε ο νταβατζης να με ληστεψει (τοχω ξαναγραψει στις πουτανοπιατσες) γλυτωσα στο τσακ γιατι προλαβα να βαλω μπρος το αμαξι
Δεν πειραζει, να δινεις ένα εικοσαευρο να πηγαίνεις σε ξενοδοχειο. Τι θελεις και κωλοτριβεσαι στα παρκινγκ λες και εισαι 20 χρονων?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
SnakeSkull2.1.gif
για τον μυρωνα ειναι αυτο? :think:

Επισκέπτης
Ροζυ, θυμηθηκα τωρα έναν τυπο που με εβριζε σαν ασχετο επειδή του ελεγα ότι το ποινικο μητρωο δεν σβηνεται, και ειχε μπλεξει το μητρωο γενικης και δικαστικης χρησης.
οταν ειναι με αναστολη σβηνει το ποινικο μητρωο μετα απο 8 χρονια..παω και στοιχημα σ αυτο αλεξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οταν ειναι με αναστολη σβηνει το ποινικο μητρωο μετα απο 8 χρονια..παω και στοιχημα σ αυτο αλεξ
Α εσυ ησουνα? Ας απαντησει η Ροζυ, εγω βαριέμαι να λεω παλι τα ιδια.

Επισκέπτης
Δεν πειραζει, να δινεις ένα εικοσαευρο να πηγαίνεις σε ξενοδοχειο. Τι θελεις και κωλοτριβεσαι στα παρκινγκ λες και εισαι 20 χρονων?
23 ημουν τοτε αλεξ μιλαω για παλια εποχη τοτε που υπηρχε η Σολωνος..τωρα ειναι τελειωμενη

Επισκέπτης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οσον αφορα το ποινικο μητρωο δειτε την παραγραφο δ αλεξ δεν θελω να σε προσβαλω αλλα δεν εισαι ποινικολογος..εχω παλιο συμμαθητη ποινικολογο μου τα εχει πει ολα αυτα..δες και εδω παραγραφο δ
Τύπε εγω δεν προκειται να ξαναεμπλακω σε αυτή τη συζητηση. Ας απαντησει η Ροζυ.

Υ.Γ. Μια παρατηρηση μονο εχω. Αν εχεις κανει ένα αδικημα το 1995 και εχεις καταδικασθεί, και πας τωρα στο δικαστηριο για άλλο λογο, και ανοιξουν οι δικαστες στην εδρα το ποινικο σου μητρωο για να δουν αν δικαιούσαι αναστολης, πιστευεις ότι η ποινη του 1995 δεν θα είναι γραμμενη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom