Επισκέπτης
ειλικρινα σας λεω μου εχει τυχει να πληρωσω για στοματικο στο αμαξι..και μολις πηρε τα λεφτα το πρεζονι ανοιξε την πορτα του αμαξιου και αρχισε να τρεχει..εννοειται πως δεν την κυνηγησα...
και την αφησες να φυγει ρε τυπε?ειλικρινα σας λεω μου εχει τυχει να πληρωσω για στοματικο στο αμαξι..και μολις πηρε τα λεφτα το πρεζονι ανοιξε την πορτα του αμαξιου και αρχισε να τρεχει..εννοειται πως δεν την κυνηγησα...
ειλικρινα σας λεω μου εχει τυχει να πληρωσω για στοματικο στο αμαξι..και μολις πηρε τα λεφτα το πρεζονι ανοιξε την πορτα του αμαξιου και αρχισε να τρεχει..εννοειται πως δεν την κυνηγησα...
για 5000 δεν ρισκαρα να βρεθω δαρμενος απο κανα νταβατζη εκει κοντα..για να το κανει αυτο καπου βασιζοτανε..και την αφησες να φυγει ρε τυπε?
καλα εκανεκαι την αφησες να φυγει ρε τυπε?
φιλε με την νυχτα ειμαι πολυ χεστης..δεν εκανα καμμια κινηση να την πιασω..καλα και δεν προλαβες να την πιασεις πριν βγει απο το αμαξι
τι νταβατζη να ειχε το πρεζονι ρε τυπεγια 5000 δεν ρισκαρα να βρεθω δαρμενος απο κανα νταβατζη εκει κοντα..για να το κανει αυτο καπου βασιζοτανε..
εχουν μαχαιρια οι σαπιοι τυπε!τι νταβατζη να ειχε το πρεζονι ρε τυπε
κανας σαπιος θα ηταν :S
εσυ τι κουβαλας μαζι σου τυπε?εχουν μαχαιρια οι σαπιοι τυπε!
τιποτε εχω προπονηθει στο...τρεξιμο! δεν τα βαζω με δαυτους!εσυ τι κουβαλας μαζι σου τυπε?
τυπε τις ωρες που φορτωνειςτιποτε εχω προπονηθει στο...τρεξιμο! δεν τα βαζω με δαυτους!
αν σε πιασουν πας μεσα διχως δευτερη κουβεντα..οπλοκατοχη 2 χρονακια σιγουρατυπε τις ωρες που φορτωνεις
και αυτες που φορτωνεις
πρεπει να εχεις μαζι σου το κατι της σου
τι νταβατζη να ειχε το πρεζονι ρε τυπε
κανας σαπιος θα ηταν :S
αν σε πιασουν πας μεσα διχως δευτερη κουβεντα..οπλοκατοχη 2 χρονακια σιγουρα
ποιος να σε πιασει ρε τυπεαν σε πιασουν πας μεσα διχως δευτερη κουβεντα..οπλοκατοχη 2 χρονακια σιγουρα
ναι αλλα για 8 χρονια εχεις ποινικο μητρωο..μαυρο! μετα σβηνεταιαναστολη περνεις μη φοβασαι
αν εχεις μαζι με το σιδερικο και καμια εφημεριδα της χ.α πας μεσα σιγουρα τυπεαναστολη περνεις μη φοβασαι
και τι εγινε αν εισαι μαυρος τυπε?ναι αλλα για 8 χρονια εχεις ποινικο μητρωο..μαυρο! μετα σβηνεται