Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
που βρηκες φωτογραφια μου ρε
Πάντως είναι ωραίος τύπος ο αχαχούχας φίλε.καλα δεν εχει και τιποτα παραπανω...
απλα επειδη τον ελεγαν ξανθαχουχα επειδη
καμια φορα ανοιγεται εδω μεσα. Το χω κανει και εγω βεβαια
αρκετες φορες για να μην κραζω αυτα που έχω κανει ;)
Για να σου έχει μείνει στο μυαλό, φαντάζομαιΠαλια. Το ειχε βαλει στο κεντρικο για κανα μηνα. Στις ειδησεις.
Ειχα φτιαξει και thread "Οξω πουστη απο την κεντρικη σελιδα"... κατι τετοιο.
Πολυ σιχαμερη πουστρα.
>Ντάξει τύπε καλώς
Αλεξ,ισχύει η χθεσινή μας προσφορά στον Μπόλντι;Δεν παμε καλα.
Μιλαγα στο τηλεφωνο και ξαφνικα μπαινω και βλεπω οκτω σελιδες θεμα για την περιοδο.
Τι ειναι αυτα???
Αφού μιλάς με τις ώρες ρε τύπε...Δεν παμε καλα.
Μιλαγα στο τηλεφωνο και ξαφνικα μπαινω και βλεπω οκτω σελιδες θεμα για την περιοδο.
Τι ειναι αυτα???
Ρε υπαρχουν τεραστιες μορφες στο site και ειναι κριμα που δε θα συναντηθουμε ποτε.Πάντως είναι ωραίος τύπος ο αχαχούχας φίλε.
Κι ο maris είναι τεράστιος τύπεΡε υπαρχουν τεραστιες μορφες στο site και ειναι κριμα που δε θα συναντηθουμε ποτε.
Πάντως είναι ωραίος τύπος ο αχαχούχας φίλε.
πρωτα απ ολα το αιμα της περιοδου δεν ειναι ενα απλο αιμα...Εγω το εχω κανει με πουτανα ακαποτα οταν ειχε περιοδο και μου ζητησε να της φερω ταμπον(μπαμπακι) για να μην τρεξει το αιμα και λερωσει το κρεβατι πριν παει στο μπανιο να βγαλει και το προηγουμενο που ειχε βαλει μεσα στο νιμου της.
Οταν της ερχεται για 3-4 μερες δεν παει στην δουλεια ομως υπαρχουν και καποιες που ο μαστρωπος τους τις υποχρεωνει να δουλευουν και οταν εχουν περιοδο ακομα.
Καποιες αλλες κανουν μια ενεση ορμονης που αναστελλει την περιοδο για αρκετους μηνες.
Eγω παντως με μια γκομενα που τα ειχα δεν υπηρξε ποτε μηνας που να μην το καναμε οταν ειχε περιοδο.(ακαποτα εννοειται) Αλλωστε μου το ζηταγε μονη της και φυσικα ηταν η καλυτερη μας μιας και δεν υπηρχε και ο κινδυνος της εγκυμοσυνης. Ομολογουμενως καποιες φορες η μυρωδια του αιματος λειτουργουσε και καβλωτικα.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα για τον ανδρα με το αιμα. Μηπως και σε αλλα θηλαστικα η επιμαχη περιοδος του οιστρου δεν συνοδευεται και απο αιμοραγια;(που δεν ειναι βεβαια κι'απαραιτητα το ιδιο ακριβως με την περιοδο της γυναικας).
Τύπε,μη δώσεις ποτέ σου αίμα για συνάνθρωπο.Εγω το εχω κανει με πουτανα ακαποτα οταν ειχε περιοδο και μου ζητησε να της φερω ταμπον(μπαμπακι) για να μην τρεξει το αιμα και λερωσει το κρεβατι πριν παει στο μπανιο να βγαλει και το προηγουμενο που ειχε βαλει μεσα στο νιμου της.
Οταν της ερχεται για 3-4 μερες δεν παει στην δουλεια ομως υπαρχουν και καποιες που ο μαστρωπος τους τις υποχρεωνει να δουλευουν και οταν εχουν περιοδο ακομα.
Καποιες αλλες κανουν μια ενεση ορμονης που αναστελλει την περιοδο για αρκετους μηνες.
Eγω παντως με μια γκομενα που τα ειχα δεν υπηρξε ποτε μηνας που να μην το καναμε οταν ειχε περιοδο.(ακαποτα εννοειται) Αλλωστε μου το ζηταγε μονη της και φυσικα ηταν η καλυτερη μας μιας και δεν υπηρχε και ο κινδυνος της εγκυμοσυνης. Ομολογουμενως καποιες φορες η μυρωδια του αιματος λειτουργουσε και καβλωτικα.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα για τον ανδρα με το αιμα. Μηπως και σε αλλα θηλαστικα η επιμαχη περιοδος του οιστρου δεν συνοδευεται και απο αιμοραγια;(που δεν ειναι βεβαια κι'απαραιτητα το ιδιο ακριβως με την περιοδο της γυναικας).
Και βεβαια ισχυει.Αλεξ,ισχύει η χθεσινή μας προσφορά στον Μπόλντι;
πρωτα απ ολα το αιμα της περιοδου δεν ειναι ενα απλο αιμα...
βρωμαει .δε μυριζει οπως το αιμα που βγαινει αν ανοιξει μια πληγη...
και δεν ειναι μονο αιμα...ειναι και καφε βλεννα και δεν ξερω κι εγω τι αλλα κατεβαζει το βρωμομουνο τους που βρωμανε...
Συμφωνω.Κι ο maris είναι τεράστιος τύπε
Μη φοβάσαι τύπε! Ο maris έχει αλεξίσφαιρο απέναντι στις ασθένειεςΤύπε,μη δώσεις ποτέ σου αίμα για συνάνθρωπο.
Και χειραψία μόνο με γάντι
ο τυπος μαρης εχει ανοσια σε ολα τα μικροβια και ιουςΤύπε,μη δώσεις ποτέ σου αίμα για συνάνθρωπο.
Και χειραψία μόνο με γάντι
Μπόλντι πάντως χθες δεν ξηγήθηκες σωστά.Και βεβαια ισχυει.
Κερδισα και ενα καλο στοιχηματακι σημερα και υπαρχει ανεση.
Μόνο γρίππη είχε πάθει μια φορά μικρός τύπε, επειδή είχε ξεχάσει το κασκόλ τουο τυπος μαρης εχει ανοσια σε ολα τα μικροβια και ιους
ο τυπος μαρης εχει ανοσια σε ολα τα μικροβια και ιους
Αποδίδω τα σέβη μου τότεςο τυπος μαρης εχει ανοσια σε ολα τα μικροβια και ιους