Νέα

Περί ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Μια ειναι η ομαδαρααααααα
Σηκωσε κουπα χτες στην παραταση κοντρα στον Αμπραμοβιτς
ΤΟΤΤΕΝΑΜαραααααααααααα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μια ειναι η ομαδαρααααααα
Σηκωσε κουπα χτες στην παραταση κοντρα στον Αμπραμοβιτς
ΤΟΤΤΕΝΑΜαραααααααααααα
Ασελγησε με 5 γκολ πανω στο αψυχο κορμι της Τσελσι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Φραγκίσκε, η συμπάθεια σε ομάδα δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το αν κερδίζει ή όχι.

Έχει να κάνει ΚΑΙ με πολλά άλλα, που είναι πολλές φορές πάνω απ' αυτό. Και αυτά είναι προσωπικά του καθενός. Μόνο τα παιδάκια και οι κομπλεξικοί διαλέγουν σαν ομάδα κάποια με κριτήριο μόνο αν κερδίζει ή όχι. ΙΜΟ τουλάχιστον.

Το στυλάκι σου (υπεράνω και είρων) θα ήταν πιθανόν ενδιαφέρον να το δω face to face.

Αυτά. Χαίρετε κύριε...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φραγκίσκε, η συμπάθεια σε ομάδα δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το αν κερδίζει ή όχι.

Έχει να κάνει ΚΑΙ με πολλά άλλα, που είναι πολλές φορές πάνω απ' αυτό. Και αυτά είναι προσωπικά του καθενός. Μόνο τα παιδάκια και οι κομπλεξικοί διαλέγουν σαν ομάδα κάποια με κριτήριο μόνο αν κερδίζει ή όχι. ΙΜΟ τουλάχιστον.

Το στυλάκι σου (υπεράνω και είρων) θα ήταν πιθανόν ενδιαφέρον να το δω face to face.

Αυτά. Χαίρετε κύριε...
Δεν καταλαβαινω οταν λες οτι το στυλακι μου ειναι ειρωνικο.Δεν ειναι καθολου ειρωνικο και ουτε
συμπαθω μια ομαδα επειδη κερδιζει η οχι.Απλα εναν υπαινιγμο εκανα ετσι για χιουμορ μιας και η τσελσι
ειναι η αντιπαλος μας στο champions league ,understand or no?Για παραδειγμα για να καταλαβεις καλυτερα
οταν ξεφτιλιστικαμε απο την Γιουβεντους πριν 4-5 χρονια με το βαρυ 7-0 ναι με στεναχωρηθηκα αλλα δεν αλλαξα ομαδα.<<ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ>>Ετσι ειπα .Συμφωνω οτι τα παιδακια και οι κομπλεξικοι εχουν σαν κριτιριο μια ομαδα να κερδιζει η οχι.Εγω ομως οχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε σεις..... Ακούω ομάδες, ονόματα και άλλα...
Μια είναι η ομάδα ρε....
Barca Barca Barca....... Δεν περιγράφω άλλο....... :boobies: :boobies: :boobies:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

μια ειναι η ομαδα..everton!

Συνημμένα

• evertonfc.gif
    evertonfc.gif
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 26

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μια ειναι η ομαδα ρε ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

cyborg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω Ελλαδα: Ολυμπιακός, Αγγλια :Manchester United, Spain:Barcelona, Italy:AC Milan, Germany:Bayern München, Scotland:Rangers, Holland:Ajax, Norway:Rosenborg, France:Olympique Lyonnais,auta..!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω Ελλαδα: Ολυμπιακός, Αγγλια :Manchester United, Spain:Barcelona, Italy:AC Milan, Germany:Bayern München, Scotland:Rangers, Holland:Ajax, Norway:Rosenborg, France:Olympique Lyonnais,auta..!
Σε τεσσερις μονο διαφερουμε.1)Ισπανια Που ειμαι Ρεαλ 2)Ιταλια που ειμαι Ιντερ 3)Γερμανια ειμαι Σαλκεε
και Ολλανδια που ειμαι PSV.Να προσθεσω οτι Σουηδια ειμαι Τζουγκαρντεν, Φινλανδια ειμαι Ταμπερε Γιουν.ενω στην Ρωσια ειμαι Λοκομοτιβ Μοσχας.

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ωρέ να ζήσει ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός κι οι άλλοι
που την Ελλάδα σώσανε από φωτιά μεγάλη.

Μακαρέζος, Αγγελής
κι όλοι οι επιτελείς
από τη φωτιά μας σώσαν
την Ελλάδα τη γλυτώσαν.....

Ο Ασλανίδης λείπει.Αυτή είναι η Ελλάδα του Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία.
Τόση μπάλα ούτε επί χούντας..
Συνεχίστε το κερκιδοροχαλητό...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξεχάσες να μας πεις στι Λίχτενσταιν και στο Σαν Μαρίνο τι είσαι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επίσης στις επιλογές σου βλέπω ολίγον μπερδεγουέι... Ολυμπιακός και Ρεάλ φίλε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ξεχάσες να μας πεις στι Λίχτενσταιν και στο Σαν Μαρίνο τι είσαι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επίσης στις επιλογές σου βλέπω ολίγον μπερδεγουέι... Ολυμπιακός και Ρεάλ φίλε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!
Γιατι δεν γινεται καλε ?Επειδη πεξανε φετος για το champions league?Εχει σημασια παντα υποστηριζα Ρεαλ.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Γιατι δεν γινεται καλε ?Επειδη πεξανε φετος για το champions league?Εχει σημασια παντα υποστηριζα Ρεαλ.
Καμια σημασια δεν εχει,απλα γιατι οι Ultras της Ρεαλ ειναι αδερφος συνδεσμος με καποιον συνδεσμο του βαζελου.Νομιζω τους Cogney?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Francesco.... Επειδή προχθές είχαμε έναν έντονο διάλογο περί ανατριχιαστικού ή όχι... Και επειδή οι περισσότεροι τη μπάλλα τη έχετε πάρει στο χαβαλέ και επειδή δεν είσαστε υποψιασμένοι ότι μπορεί να φύγετε κουτσοί, ή ακόμα και με ένα πόδι λιγότερο, ακόμα και στο ερασιτεχνικό (να πω ότι οι πιο επικίνδυνοι "ποδοσφαιριστές", είναι κυρίως αυτοί που δε γνωρίζουν τι ζημιά μπορούν να κάνουν, ή μπορούν να πάθουν είτε από άγνοια, είτε από ψυχολογική διαταραχή) παραθέτω το ακόλυθο άρθρο προς γνώση και συμμόρφωση... Την επόμενη φορά λοιπόν που θα στείλεις όπως ανέφερες κάποιον έξω κουτσαίνοντας να ξέρεις ότι αυτό μπορεί να έχει και συνέπειες σε σένα, π.χ. αστικά δικαστήρια... Κανείς με σοβαρό τραυματισμό ακόμα και για πλάκα δε θα σκφτεί να μη σε τρέξει.......Εγώ τουλάχιστον θα σε έτρεχα.......  ;)

Χάρη στους γιατρούς του αγώνα
Γλίτωσε τον ακρωτηριασμό ο Εντουάρντο που συγχώρεσε τον Τέιλορ
AFP
Η επαγγελματική αντιμετώπιση των γιατρών έσωσε το πόδι του άτυχου παίκτη της Αρσεναλ
Λονδίνο
Μετά τον «ανατριχιαστικό» τραυματισμό του Εντουάρντο από το χτύπημα του Τέιλορ στον αγώνα της Αρσεναλ με την Μπέρμιγχαμ, νέο σοκ προκαλούν οι δηλώσεις ειδικού ορθοπεδικού στο ραδιόφωνο του BBC. Ο δρ. Τιμ Αλαρνταϊς υποστήριξε κατηγορηματικά ότι υπήρχε πιθανότητα ο άσος της Αρσεναλ να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό, αν οι γιατροί του αγώνα με την Μπέρμιγχαμ δεν είχαν αντιδράσει υποδειγματικά.

«Υπήρχε περίπτωση να χάσει το πόδι του, τόσο απλά. Όταν το πόδι φεύγει από τη θέση του με τέτοιο τρόπο, πλήττονται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι αρτηρίες κι αυτό είναι πολύ σοβαρό. Για να αποφευχθεί η περίπτωση ακρωτηριασμού, πρέπει να τοποθετηθεί στη θέση του αμέσως ή σχεδόν αμέσως, και στη συνέχεια να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ».

Για να το πω με απλά λόγια.... Οπως και στην περίπτωση του Σισέ, επειδή υπάρχουν επαγγελματίες γιατροί επί τόπου που ξέρουν τι να κάνουν μέσα σε λίγα λεπτά (χωρίς και αυτούς, πάλι ο Εντουάρντο κινδίνευε να χάσει το πόδι του λόγω μεγάλης καταστροφής αγγείων και άρα της αιμάτωσης της συγκεκριμένης περιοχής....) ο πιτσιρικάς γλίτωσε το πόδι του.......... Φαντάσου τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση σε ένα δικό μας 5χ5, ή 11χ11 ερασιτεχνικό, με γιατρό???? ή χωρίς.... Κάνα 2ωρο στην καλύτερη μέχρι να φτάσεις με ΕΚΑΒ, ή από φίλους στο νοσοκομείο... Θα σε πάρει ένας γιατρός ;;;;; Ποτέ ....;;;;;; Φαντάσου λοιπόν πόσο ανατριχιατικό μπορεί να είναι να πας για μπάλλα με τα φιλαράκια σου ανυποψίαστος και να φύγεις με ένα πόδι λιγότερο...... Αλήθεια πόσο ανατριχιαστικό για σένα είναι αυτό; Επίσης προτρέχοντας την απάντησή σου περί σκληρότητας σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ εμείς παίζουμε για πλάκα, να σου πω ότι ήμουν παρών σε τραυματισμό γνωστού σε 5χ5 με τρεις εγχειρίσεις έπειτα και μπάλλα τέλος.....Αυτά και είναι καλό να γνωρίζουμε όλοι τις συνέπειες, πέραν του χαβαλέ και του τσαμπουκά του "θα σε κλaδέψω", "θα σε σκίσω", "θα σε πριονίσω" και ένα κάρο άλλες μαλακίες που λέμε όλοι μας πάνω στην κάβλα του παιχνιδιού..........

Οσο για την περίοδο της αποθεραπείας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον διεθνή με την εθνική Κροατίας επιθετικό, που τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου γιόρταζε τα 25α γενέθλιά του.
«Φανταστείτε το χειρότερο διάστρεμμα που μπορεί να τύχει και πολλαπλασιάστε το επί δέκα, για να πλησιάσετε σε αυτό που συνέβη στον Εντουάρντο! Σε νορμάλ συνθήκες, χρειάζονται έξι μήνες για την αποθεραπεία. Στο επίπεδο που χρειάζεται να φτάσει ο ποδοσφαιριστής, το χρονικό διάστημα αυξάνεται στους εννέα μήνες. Ενδεχομένως τα κόκκαλα θα θεραπευθούν πλήρως, αλλά έχει γίνει άλλη ζημιά στην πληγείσα περιοχή, όπως οι σύνδεσμοι, ο τένοντας, οι ιστοί. Θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να επανέλθει ο αστράγαλός του σε πλήρη κίνηση και δύναμη. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει. Από εκεί και πέρα, ακόμα και μετά την αποθεραπεία, ένας τέτοιος τραυματισμός έχει και ψυχολογικές συνέπειες, που θα διαρκέσουν για όλη την επόμενη σεζόν, ίσως και για αρκετούς μήνες μετά...».

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το διάβασα κ γω σήμερα αυτό κ δεν μπορεσα να συνεχίσω να φάω την τυρόπιττα που έτρωγα.Κύριε των δυνάμεων :new_shocked:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το διάβασα κ γω σήμερα αυτό κ δεν μπορεσα να συνεχίσω να φάω την τυρόπιττα που έτρωγα.Κύριε των δυνάμεων :new_shocked:
Φίλε σκοτεινέ.... Το ίδιο είχα πάθει και γω πριν από μερικά χρόνια που είχα μάθει τι μπορεί να επακολουθήσει τέτοιες περιπτώσεις.... Μάλιστα σε συζήτηση με ορθοπεδικό, η απάντησή του ήταν τόσο κυνική όσο και ξεκάθαρη.... Ενα κάταγμα θια επανέλθει σε 2 το πολύ τρεις μήνες πλήρως το κόκκαλο, ειδικά σε έναν οργανισμό γυμνασμένο με καλή διατροφή και μπόλικο ασβέστιο...... Οι σύνδεσμοι όμως και οι τένοντες, εάν έχουν πάθει μεγάλη ζημιά δύσκολα επανέρχονται πλήρως... Στη μικροχειρουργική, το πιο εύκολο είναι να κολλήσεις ένα χέρι κομμένο με ξίφος.... (έως 95% πλήρης αποκατάσταση... Ενα κομμένο μέλος όμως με μεγάλη κυτταρική καταστροφή ιστών είναι δύσκολο να επανέλθει γιατί πολύ απλά είναι δύσκολο για τον χειρουργό να βρει τους ιστούς έναν προς έναν σε καλή κατάσταση και να τους συγκολλήσει..... Το χειρουργείο που έγινε στον Εντουάρντο ήταν σίγουρα πολύωρο και σίγουρα μικροχειρουργική........
Αυτά τα γράφω γιατί κάποιοι ηλίθιοι καμαρώνουν για το τάκλιν του Γ.Χ. στον πιτσιρικά.... Η ψυχική αρρώστεια του Ελληνα, άλλοτε οφείλεται στη βλακέια του, άλλοτε στην άγνοιά του και άλλοτε στην έλλειψη παιδείας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι τραγικά και το χειρότερο μη αναστρέψιμα.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ελλάδα:ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ :rockon:
Γερμανια:BORUSSIA DORTMUND :rockon:
Iσπανία:BARCA :rockon:
Iταλία:Inter