Νέα

Περί ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
... Πάντως η Inter είναι η ομάδα που πήγε να παίξει αγώνα με τη μικτή της επαρχίας Τσιάπας στο Μεξικό, μετά μάλιστα από πρόσκληση του ίδιου του subcommandante Marcos ;)
Κανονικά, έπρεπε να γίνει τουρνουά:
Μικτή Τσιάπας- Ίντερ- Λιβόρνο και Σενκτ Πάουλι!        :dancing:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ αποχωρώ προς το παρόν από αυτό το thread κλείνοντας την παρουσία μου εδώ με τον ύμνο της Barca...

[youtube=425,350]M-RSHymSWxc&feature=related[/youtube]

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
«Δεν έχω προσαρμοστεί στην Μπάρτσα»

Υπομονή ζήτησε από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα ο Τιερί Ανρί.«Ο Ανρί της Αρσεναλ, ήταν στην Αρσεναλ. Τώρα είμαι στη Μπαρτσελόνα και θα δείτε έναν διαφορετικό παίκτη, γιατί ακριβώς παίζω σε μια διαφορετική ομάδα. Ίσως να μην έχω βρεθεί ακόμη στην καλύτερη κατάστασή μου, αλλά συνεχίζω να προσπαθώ και στη συνέχεια είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα», είπε ο Γάλλος στράικερ σε συνέντευξη Τύπου στο Καμπ Νου.

Επίσης, για τις διαφορές ανάμεσα στην προηγούμενη ομάδα του και τη «Μπάρτσα», τόνισε: «Είναι εντελώς διαφορετικό το στιλ παιχνιδιού. Παίζουν με γρήγορες πάσες και η μπάλα έρχεται πολύ γρήγορα σε μένα. Όμως, πρέπει να προσαρμοστώ εγώ στην ομάδα κι όχι το αντίθετο. Χρειάζεται χρόνος. Η Μπαρτσελόνα παίζει με τον τρόπο αυτόν εδώ και χρόνια, είναι το στιλ της και πρέπει να το υιοθετήσω».

Ο Ανρί στη συνέχεια διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος από τη θέση την οποία αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Ο Φρανκ Ράικαρντ τον χρησιμοποιεί από τα αριστερά και στον Τύπο γράφθηκε ότι αυτό δυσαρεστεί τον Ανρί. Ο Γάλλος σταρ όμως ήταν κατηγορηματικός: «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως νιώθω πολύ άνετος σε αυτή την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα για εμένα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο τεχνικός με ρώτησε αν μπορώ να παίξω στα πλάγια και αυτή είναι η απόφαση του.»

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγώ αποχωρώ προς το παρόν από αυτό το thread κλείνοντας την παρουσία μου εδώ με τον ύμνο της Barca...
Οποιος έχει πάει στον Ναό του Ποδοσφαίρου ξέρει.....
Οτι και να λένε γαυροβάζελοι για παλάτια και καραισκάκια και λεωφόρους υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι σ αυτόν τον κόσμο που γεννιούνται τυχεροί και άλλοι που απλά ζουν που και που σαν σε όνειρο αυτό που για άλλους πολιτισμένους ανθρώπους είναι καθημερινότητα......
Περαστικά μας γαβροβαζέλια....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κοντά στην κατάρριψη ενός ρεκόρ 40 ετών βρίσκεται ο Φραντσέσκο Τότι. Ο 31χρονος αρχηγός της Ρόμα με την εμφάνισή του κόντρα στην Σαμπντόρια ισοφάρισε το ρεκόρ αγώνων στην «Σέριε Α» στην ιστορία του συλλόγου, που κρατούσε ο αμυντικός Τζιακομίνο Λόζι από το 1968!

Ο Τότι έφθασε τις 386 συμμετοχές στο Καμπιονάτο, έχοντας κάνει ντεμπούτο στις 28 Μαρτίου 1993 σε ηλικία 16 ετών! Ο παίκτης σύμβολο στην ιστορία της Ρόμα είναι ήδη ρέκορντμαν συμμετοχών στον σύλλογο με 496 αγώνες, ενώ είναι και ο αρχισκόρερ με 200 γκολ.

th_91262_newego_LARGE_t_881_531903_type11104_122_572lo.jpg

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επαθα πλακα με την ανυπαρξια της λατσιο στη ρωμη,μιλαμε στο κεντρο της πολης και φανελα της λατσιο δεν υπαρχει ουτε για πλακα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36

Ποιά ποινή θα θεωρούσατε δίκαιη για τον αρχηγό των μπλέ? (#4)

Εγώ 1 χρόνο, ΕΥΚΟΛΑ.

Σημείωση: Διπλό κάταγμα (κνήμης περόνης), όποιος δεν αντέχει ας μην το δει. Είναι όντως ανατριχιαστικό

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

Ποιά ποινή θα θεωρούσατε δίκαιη για τον αρχηγό των μπλέ? (#4)

Εγώ 1 χρόνο, ΕΥΚΟΛΑ.

Σημείωση: Διπλό κάταγμα (κνήμης περόνης), όποιος δεν αντέχει ας μην το δει. Είναι όντως ανατριχιαστικό

Η καλυτερη τιμωρια που θα μπορουσε να του επιβληθει ειναι 10 αγωνιστικες εκτος αλλα δεν καταλαβαινω που το βλεπεις
το ανατριχιαστικο ?τι ειναι θριλερ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36
Φοβερά αστείο είναι, δεν τόχα καταλάβει...

Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί με σπορ. Σεβαστό.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φοβερά αστείο είναι, δεν τόχα καταλάβει...

Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί με σπορ. Σεβαστό.
Εγω φιλαρακι εχω ασχολειθει με σπορ ,ποσο μαλλον με ποδοσφαιρο, αλλα λες οτι το βιντεο ειναι ανατριχιαστικο και το μονο που ειδα ηταν ενα δυνατο τακλιν.Αυτο ειναι το ανατριχιαστικο δηλαδη? :idiot: :idiot: :idiot:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36
Το βίντεο δεν το έδειξε (σε πρώτη φάση) η τηλεόραση επειδή θεωρήθηκε "πολύ σκληρό". Όπως νομίζεις φυσικά. Αν σου τύχει, πες στους άλλους  να γελάσουν. Δεν το εύχομαι, φυσικά.

Για μένα είναι "δολοφονική" προβολή. Δεν βλέπω να πηγαίνει για μπάλα και το πόδι είναι τεντωμένο. Απλές γνώσεις μηχανικής χρειάζονται για να δεις πως αν σε πετύχeι έτσι ο άλλος θα σου σπάσει το πόδι.

".......

, a player tackles an opponent by taking control of the ball from them. This is achieved by using either leg to wrest possession from the opponent, or sliding in to knock the ball away. The target of the tackle must always be the ball, otherwise it may be deemed as illegal by the referee, especially if the player makes contact with his opponent before the ball, or makes unfair contact with the player after playing the ball.

............."

Καλό βράδυ φιλαράκι.  ;)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τωρα καταλαβα μιλας <<ποδοσφαιρικα>> ανατριχιαστικο.ΟΚ, τοπιασα το υπονοουμενο.Καλη σου νυχτα και σε σενα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μάγκα..... Επειδή δε θέλω να σε αρχίσω στα γαμωσταυρίδια...
Εχεις παίξει ποτέ μπάλλα;
Εχεις σπάσει ποτέ κόκκαλο;
Εχεις νιώσει ποτέ πόνο σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να βγάλεις κραυγή;
Είναι απίστευτα αντριχιαστικό και ποδοσφαιρικά και ανθρωπιστικά και προσωπικά να σφαδάζεις απ τον πόνο και να μην μπορείς να αναπνεύσεις, ή να βλέπεις ένα σπασμένο πόδι στα δύο με τα δυό κομμάτια να συγκρατιόνται μόνο από ιστούς...
Πριν από μερικά χρόνια ο Σισσέ μετά τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ είχε σπάσει κνήμη-περόνη σε δύο σημεία μετά από τάκλιν-ψαλίδι..... Εάν δεν είχε επέμβει άμεσα ο γιατρός της ομάδας αμέσως μετά το σπάσιμο και δεν επανέφερε το πόδι στη σωστή θέση θα γινόταν ακρωτηριασμός..... Αν λοιπόν τέτοιοι τραυματισμοί που ενδέχεται να οδηγήσουν σε ακρωτηριασμό δεν είναι ανατριχιαστικοί, τότε το μόνο που είναι ανατριχιαστικό είναι ότι δε σου έχουν κάνει ακόμα λοβοτομή......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εχεις δίκιο....
Είναι απλά ποδοσφαιρικά ανατριχιαστικό.......

Ντέιβιντ Μπαστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κόβεντρι)

Ο ψυχρός Δανός Πέτερ Σμάιχελ έκανε εμετό και χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη στη συνέχεια. Αυτό και μόνο είναι χαρακτηριστικό του τι είδε από τον τραυματισμό του Ντέιβιντ Μπαστ, στο μαρκάρισμα από τον Ντένις Εργουιν και τον Μπράιαν Μακλέρ, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κόβεντρι. Το ματς διακόπηκε για 15 λεπτά, χρειάστηκε να καθαριστούν τα αίματα από τον αγωνιστικό χώρο και ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Κόβεντρι, μετά από 26 εγχειρήσεις, αποχώρησε πρόωρα από την ενεργό δράση.

Επισκέπτης
Εχεις δίκιο....

Ο ψυχρός Δανός Πέτερ Σμάιχελ έκανε εμετό και χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη στη συνέχεια. Αυτό και μόνο είναι χαρακτηριστικό του τι είδε από τον τραυματισμό του Ντέιβιντ Μπαστ, στο μαρκάρισμα από τον Ντένις Εργουιν και τον Μπράιαν Μακλέρ, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κόβεντρι. Το ματς διακόπηκε για 15 λεπτά, χρειάστηκε να καθαριστούν τα αίματα από τον αγωνιστικό χώρο και ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Κόβεντρι, μετά από 26 εγχειρήσεις, αποχώρησε πρόωρα από την ενεργό δράση.
Πω ρε μάγκα τι έκανες τώρα, αυτό με το ποσοσφαιριστή της Κοβεντρι το θυμάμαι και με συγκλονίζει ακόμα, υπάρχει και μιά φωτογραφία την ώρα ακριβως του τραυματισμου το πως γύρισε το πόδι θα την ανεβάσω γιατί είναι συγκλονιστική πραγματικά!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιας και οι φιλενάδες μας είναι Αγγλίδες και οχι Ελληνάρες, για να δούμε τι τιμωρία θα επιβληθεί στον Τεϊλορ.......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δίκιο....

Πω ρε μάγκα τι έκανες τώρα, αυτό με το ποσοσφαιριστή της Κοβεντρι το θυμάμαι και με συγκλονίζει ακόμα, υπάρχει και μιά φωτογραφία την ώρα ακριβως του τραυματισμου το πως γύρισε το πόδι δεν την ανεβάζω γιατί είναι συγκλονιστική πραγματικά!!!
Γαμηστε τα παιδια!!!
Δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ το κλαμα του Τζιοβαννι οταν τον επαιρνε το Φοριο μετα το χτυπημα του Σεμου!!
και βεβαια ο Μεγαλος Τζιο δεν ηταν ποτε ιδιος!!!
Πρωτα απο ολα η Υγεια !!!!
και μετα ολα τα αλλα!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γι αυτο και Νευριαζω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ οταν παιχτες της ομαδας μου Χτυπανε αντιπαλους!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πω ρε μάγκα τι έκανες τώρα, αυτό με το ποσοσφαιριστή της Κοβεντρι το θυμάμαι και με συγκλονίζει ακόμα, υπάρχει και μιά φωτογραφία την ώρα ακριβως του τραυματισμου το πως γύρισε το πόδι δεν την ανεβάζω γιατί είναι συγκλονιστική πραγματικά!!!
Φίλε με αυτά που ακούω εδώ μέσα τρελλαίνομαι....
Εχω πάθει χιαστό-μηνίσκο..... Οταν είδα τη φάση του Λεοντίου στο ντέρμυ (με Λούα Λούα) και είδα το ριπλέι έκανα μια μέρα να συνέλθω. Τόσο πολύ ξνερώνω όταν βλέπω κάτι τέτοια. Και φαντάσου ότι μιλάμε για ρήξη.... Οχι κόψιμο ποδιού στη μέση......
Ακόμα και οι συμπαίκτες του στην Αρσεναλ το Σάββατο κρατούσαν το κεφάλι τους.... ΤΙ να πω.... Είναι λέει ποδοσφαιρικά ανατριχιαστικό.... Τα γαμωσταυρίδια είναι λίγα να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι για τύπους που η μόνη σχέση που έχουν με τη μπάλλα είναι το πασατέμπο..........

Επισκέπτης
Eίπα δεν θα την ανεβάσω αλλά μου την έδωσαν μερικοί ας την δουν και ίσως καταλάβουν!!!

http://[URL unfurl="true"]www.jsasoccer.com/images/DavidBusst.jpg[/img[/URL]]

Εδω το 97 η Μαντσεστερ έκανε ένα παιχνίδι για να γιορτάσει τον τίτλο και τον είχαν επίτιμο καλεσμένο!!!
[youtube=425,350]Ez0cbImaRYw[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom