Νέα

Περί ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Eντουάρντο: "Δεν θυμάμαι τι έγινε στη φάση"
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό που υπέστη (κάταγμα περόνης) από τον παίκτη της Μπέρμινχαμ, Μάρτιν Τέιλορ, πραγματοποίησε ο επιθετικός της Άρσεναλ, Εντουάρντο ντα Σίλβα, ο οποίος τόνισε ότι αυτό που τον απασχολεί, πλέον, είναι να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην αγωνιστική δράση.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αλλά πολιτογραφημένος Κροάτης αναφερόμενος σε όσα διαδραματίστηκαν μετά τον τραυματισμό του δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν θυμάμαι καλά τη συνέβη στη φάση και δεν θέλω να την δω στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες".
"Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όταν έπεσα κοίταξα το πόδι μου και είχε γυρίσει ανάποδα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν ένα κενό. Ήταν μια άτυχη στιγμή αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".
Όσον αφορά για το μέλλον του μετά το ατύχημα αυτό ο διεθνής με την Εθνική Κροατίας παίκτης των "κανονιέρηδων" εξέφρασε την πίστη του ότι θα επιστρέψει σύντομα και πάλι στα γήπεδα.
"Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μείνω εκτός δράσης αλλά ξέρω ότι θα χάσω σίγουρα την υπόλοιπη σεζόν με την Άρσεναλ καθώς και το Euro το καλοκαίρι".
"Ωστόσο αυτό δεν με απασχολεί γιατί είμαι επικεντρωμένος και αποφασισμένος στην όσο το δυνατόν πιο σύντομη επάνοδο μου στην αγωνιστική δράση" κατέληξε ο άτυχος ποδοσφαιριστής που χειρουργήθηκε το Σάββατο και υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες τουλάχιστον.

Επισκέπτης
Διπλο συντριπτικο κάταγμα περόνης είχε πάθει και ο Στογιακοβιτς στον Περιστέρι-Παοκ

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μάγκα..... Επειδή δε θέλω να σε αρχίσω στα γαμωσταυρίδια...
Εχεις παίξει ποτέ μπάλλα;
Εχεις σπάσει ποτέ κόκκαλο;
Εχεις νιώσει ποτέ πόνο σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να βγάλεις κραυγή;
Είναι απίστευτα αντριχιαστικό και ποδοσφαιρικά και ανθρωπιστικά και προσωπικά να σφαδάζεις απ τον πόνο και να μην μπορείς να αναπνεύσεις, ή να βλέπεις ένα σπασμένο πόδι στα δύο με τα δυό κομμάτια να συγκρατιόνται μόνο από ιστούς...
Πριν από μερικά χρόνια ο Σισσέ μετά τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ είχε σπάσει κνήμη-περόνη σε δύο σημεία μετά από τάκλιν-ψαλίδι..... Εάν δεν είχε επέμβει άμεσα ο γιατρός της ομάδας αμέσως μετά το σπάσιμο και δεν επανέφερε το πόδι στη σωστή θέση θα γινόταν ακρωτηριασμός..... Αν λοιπόν τέτοιοι τραυματισμοί που ενδέχεται να οδηγήσουν σε ακρωτηριασμό δεν είναι ανατριχιαστικοί, τότε το μόνο που είναι ανατριχιαστικό είναι ότι δε σου έχουν κάνει ακόμα λοβοτομή......

Φιλε, εχω παιξει μπαλα και μαλιστα σε τοπικη ομαδα και συνεχιζω και παιζω αραια και που κυριως 5Χ5 ποδοσφαιρο(αν εχεις ιδεα τι ειναι 5Χ5 αλλα μαλλον δεν ξερεις γι αυτο μουγκα)..Οχι δεν εχω σπασει ποτε μου κοκκαλο αλλα εχω σπασει  πολλα κοκκαλα λογω το οτι παιζω αμυντικος και πολλοι βγηκαν απο το γηπεδο κουτσενοντας.Και κιτρινες και κοκκινες καρτες εχω φαει και τιμωριες απ ολα.Ξερω τι σημαινει ποδοσφαιρικα αντριχιαστικο και ανθρωπιστικο εσενα περιμενω να μου το μαθεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Φιλε, εχω παιξει μπαλα και μαλιστα σε τοπικη ομαδα και συνεχιζω και παιζω αραια και που κυριως 5Χ5 ποδοσφαιρο(αν εχεις ιδεα τι ειναι 5Χ5 αλλα μαλλον δεν ξερεις γι αυτο μουγκα)..Οχι δεν εχω σπασει ποτε μου κοκκαλο αλλα εχω σπασει  πολλα κοκκαλα λογω το οτι παιζω αμυντικος και πολλοι βγηκαν απο το γηπεδο κουτσενοντας.Και κιτρινες και κοκκινες καρτες εχω φαει και τιμωριες απ ολα.Ξερω τι σημαινει ποδοσφαιρικα αντριχιαστικο και ανθρωπιστικο εσενα περιμενω να μου το μαθεις?
To 5x5 δεν είναι ποδόσφαιρο. Αν και έχω παίξει και αυτή τη σαχλαμάρα.
>αλλα εχω σπασει  πολλα κοκκαλα λογω το οτι παιζω αμυντικος και πολλοι βγηκαν απο το γηπεδο
Σου εύχομαι απ τα βάθη της ψυχής μου να πάθεις αυτό που έπαθε αντίπαλος αμυντικός όταν πήγε να με τσεκουρώσει... ;) Είμαι και Σαββατογεννημένος.....

Αμα σε πετύχαινα σε γήπεδο και ήξερα ποιός μαλάκας είσαι απ αυτά που γράφεις εδώ μεσα θα σου μάθαινα τι θεωρώ ΕΓΩ ποδοσφαιρικά και προσωπικά ανατριχιαστικό. Τα Κομπλεξικά υπανθρωπίδια που νομίζουν ότι βγάζουν τα προβλήματά τους στην μπάλλα είναι αυτά που εν τέλει παθαίνουν και τις μεγαλύτερες ζημιές... Οχι απαραίτητα σωματικές ;)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
To 5x5 δεν είναι ποδόσφαιρο. Αν και έχω παίξει και αυτή τη σαχλαμάρα.
>αλλα εχω σπασει  πολλα κοκκαλα λογω το οτι παιζω αμυντικος και πολλοι βγηκαν απο το γηπεδο
Σου εύχομαι απ τα βάθη της ψυχής μου να πάθεις αυτό που έπαθε αντίπαλος αμυντικός όταν πήγε να με τσεκουρώσει... ;) Είμαι και Σαββατογεννημένος.....

Αμα σε πετύχαινα σε γήπεδο και ήξερα ποιός μαλάκας είσαι απ αυτά που γράφεις εδώ μεσα θα σου μάθαινα τι θεωρώ ΕΓΩ ποδοσφαιρικά και προσωπικά ανατριχιαστικό. Κομπλεξικό υπανθρωπίδιο

Το 5Χ5 Φιλε porsona ειναι ποδοσφαιρο μην λες μαλακιες τωρα.Ειναι ποδοσφαρακι με 5 παιχτες η καθε ομαδα ερασιτεχνικο.Α δεν ξερεις μην γραφεις και κατσε στα αυγα σου.

Και εγω σου λεω μακαρι να σουν στην επιθεση και εγω στην αμυνα και να με προσπαθουσες να με περασεις για να βαλεις γκολ θα ετρωγες μια ωραια και δυνατη τρικλοποδια και θα μου μαθαινες τι σημαινει ποδοσφαιρικα και προσωπικα ανατριχιαστικο ασχετε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
>Το 5Χ5 Φιλε porsona ειναι ποδοσφαιρο μην λες μαλακιες τωρα.
να πας να τα πεις αυτά σε προπονητές 11χ11. Το 5χ5 είναι για μαλακισμένα που δεν έχουν εργομετρικό για 11χ11 και γουστάρουν να παίζουν μισή ώρα με το πουλάκι τους..... Κουτσοί στραβοί λοιπόν στον Αγιο Παντελεήμονα....

Ειναι ποδοσφαρακι με 5 παιχτες η καθε ομαδα ερασιτεχνικο.Α δεν ξερεις μην γραφεις και κατσε στα αυγα σου.

Καθομαι στο 11χ11. Στ αυγουλάκια κάτσε εσύ... Αλλωστε εμείς που ασχολούμαστε με 11χ11 το γηπεδάκι σας το λέμε κοτέτσι ;)

Και εγω σου λεω μακαρι να σουν στην επιθεση και εγω στην αμυνα και να με προσπαθουσες να με περασεις για να βαλεις γκολ θα ετρωγες μια ωραια και δυνατη τρικλοποδια και θα μου μαθαινες τι σημαινει ποδοσφαιρικα και προσωπικα ανατριχιαστικο ασχετε.
Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει πρώτα να με φτάσεις. Και μάλλον για να θεωρείς το 5χ5 ποδόσφαιρο μάλλον χρειάζεσαι μηχανάκι για να πας από το ένα τέρμα στο άλλο του 11χ11.....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
>Το 5Χ5 Φιλε porsona ειναι ποδοσφαιρο μην λες μαλακιες τωρα.
να πας να τα πεις αυτά σε προπονητές 11χ11. Το 5χ5 είναι για μαλακισμένα που δεν έχουν εργομετρικό για 11χ11 και γουστάρουν να παίζουν μισή ώρα με το πουλάκι τους..... Κουτσοί στραβοί λοιπόν στον Αγιο Παντελεήμονα....

Ειναι ποδοσφαρακι με 5 παιχτες η καθε ομαδα ερασιτεχνικο.Α δεν ξερεις μην γραφεις και κατσε στα αυγα σου.

Καθομαι στο 11χ11. Στ αυγουλάκια κάτσε εσύ... Αλλωστε εμείς που ασχολούμαστε με 11χ11 το γηπεδάκι σας το λέμε κοτέτσι ;)

Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει πρώτα να με φτάσεις. Και μάλλον για να θεωρείς το 5χ5 ποδόσφαιρο μάλλον χρειάζεσαι μηχανάκι για να πας από το ένα τέρμα στο άλλο του 11χ11.....

Δεν αντιλεγω φιλε, συμφωνω μαζι σου οτι το 11Χ11 ειναι ανωτερο ποδοσφαιρο απ οτι το 5Χ5 και με
ποιο αυστηρους κανονες απο πλευρα διαιτησιας.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ενας παιχτης του 11Χ11 ειναι καλυτερος και ταχυτερος απο εναν παιχτη του 5Χ5.Το 5Χ5 Ειναι σαν τα γηπαδακια που εχουν ανοιξει ακαδημιες ο Βαζεχα και ο Ροτσα.Ξερω πολλους παιχτες που παιζουν στο 5Χ5 Και ειναι <Μαγοι της μπαλας>> και δεν μπορεις οχι μονο να τους παρεις την μπαλα απο τα ποδια αλλα ουτε και να τους κανεις φαουλ να τους σταματησεις.Ενταξει το 11Χ11 Ειναι αναμφιβολα μεγαλυτερο σε διαστασεις γηπεδο αλλα πολυ κουραστικο βρε αδερφε πανω κατω.Εχω παιξει καμια δυο φορες στο 11Χ11 και μου βγηκε η ψυχη απ το τρεξιμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν αντιλεγω φιλε, συμφωνω μαζι σου οτι το 11Χ11 ειναι ανωτερο ποδοσφαιρο απ οτι το 5Χ5 και με
ποιο αυστηρους κανονες απο πλευρα διαιτησιας.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ενας παιχτης του 11Χ11 ειναι καλυτερος και ταχυτερος απο εναν παιχτη του 5Χ5.Το 5Χ5 Ειναι σαν τα γηπαδακια που εχουν ανοιξει ακαδημιες ο Βαζεχα και ο Ροτσα.Ξερω πολλους παιχτες που παιζουν στο 5Χ5 Και ειναι <Μαγοι της μπαλας>> και δεν μπορεις οχι μονο να τους παρεις την μπαλα απο τα ποδια αλλα ουτε και να τους κανεις φαουλ να τους σταματησεις.Ενταξει το 11Χ11 Ειναι αναμφιβολα μεγαλυτερο σε διαστασεις γηπεδο αλλα πολυ κουραστικο βρε αδερφε πανω κατω.Εχω παιξει καμια δυο φορες στο 11Χ11 και μου βγηκε η ψυχη απ το τρεξιμο.
Αφού λοιπόν καταλήξαμε κάπου και συμφωνείς και δεδομένου ότι έχω αφιερώσει τα τελευταία 15 χρόνια πολλά χιλιόμετρα και στο ένα και στο άλλο, το συμπέρασμά μου είναι το εξής....
Δεν υπάρχει απλοικός συσχετισμός του 11χ11 με το 5χ5, δλδ πολύ απλά μειώνουμε τους παίκτες...
Οι κανονισμοί είναι τελείως διαφορετικοι. Ο τρόπος παιχνιδιού τελείως διαφορετικος...... Εχω παίξει με κάποιους απ τους 11αρηδες της ομάδας μου σε 5χ5 και ειλικρινά οι περισσότεροι ήμασταν για γέλια...... Δεν υπάρχει οφσάιντ, αράουτ, τάκλιν κλπ κλπ.....
Κατέληξα λοιπόν στο εξής.... Οταν αναφέρεσαι στο ποδόσφαιρο και το 11χ11 είναι (εφόσον έχεις ασχοληθεί επισταμένα αγωνιζόμενος) τελείως άλλο άθλημα απ το 5χ5..... Εάν απλοικό παράδειγμα είναι το τέννις απλό και διπλό... Ποτέ πρωταθλητές στο απλό δεν έχουν καταφέρει πολλά στα ζευγάρια......
Το 5χ5 είναι εύκολα προσβάσιμο, δε χρειάζεται εργομετρικό Στολτίδη, δεν έχει πολλές επαφές π.χ. τάκλιν (αν και οι τραυματισμοί στο 5χ5 είναι πολύ πιο εύκολοι) και αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να ξεκαβλώσεις χωρίς πολλά λεφτά και μεγάλη παρέα.
Ομως, το 11χ11 είναι το μόνο άθλημα που από τα τέλη του 19ου αιώνα με ελάχιστες αλλαγές ονομάζεται ποδόσφαιρο. Το 5χ5 είναι μια εφεύρεση που όμως το μόνο ουσιαστικό κοινό που έχει με το 11χ11 είναι ότι παίζεται με τα δύο πόδια και μια μπάλλα (η οποία μάλιστα δεν έχει και το ίδιο μέγεθος)

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• livorno+hooligans+communista.jpg
    livorno+hooligans+communista.jpg
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • edrthz5.jpg
    edrthz5.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 45

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
warhol, έχεις κάτι με τη Λάτσιο, ή ιδέα μου είναι ;;;;; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• dfcvra7.jpg
    dfcvra7.jpg
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • klasady0.gif
    klasady0.gif
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 27

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Χώσε παικταρά μου γαμώ τους λατσιάλι μου γαμώ....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 4557_red-black_star.jpg
    4557_red-black_star.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 22

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παντως στη Ιταλια υποστηριζω Ιντερ πολλα χρονια . Πιστευω εχει το ροστερ που δεν το εχει καμια ομαδα στην Ιταλια. Κρεσπο Στανκοβιτσ Ζανεττι Βιειρα Καμπιασο Ιμπραιμοβιτσ και τερματοφυλακας απο τους κορυφαιους ο Τολντο.
Στην Αγγλια υποστηριζω Μαντσεστερ Γιουν
Στην Γαλλια>> Λυων
Στην Γερμανια >>  Σαλκε
Στην Ισπανια >> Ρεαλ Μαδριτης
Στην Πορτογαλλια >>Πορτο
Στην Ολλανδια>> Αιτχοβεν

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36
Σκωτία Σέλτικ, Αγγλία Λίβερπουλ, Γαλλία Σαιντ Ετιέν, Γερμανία Μπορούσια Μοενχενγκλάντμπαχ, Πορτογαλία Σπόρτινγκ, Κύπρο Ομόνοια.

Αλλού δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.

Γενικά συμπαθώ τις αγγλικές ομάδες και απεχθάνομαι ΟΛΕΣ τις ιταλικές.

Επισκέπτης
Στο εξωτερικο μόνο μία ομάδα υποστηρίζω!!!
DU0008Manchester-United-Badge-Speci.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω κυπρο ειμαι Ανορθωση, ενω Σκωτια η γαμια ομαδα του Βαζελου Ρειντζερς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom