Νέα

Περί ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αυτοι που καταλαβαινουν..καταλαβαινουν..λιμανια φτωχεια και φανατιλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταλαβαινω πως το λες αλλα δεν σημαινει οτι επειδη δεν θελω να συνδεω την πολιτικη με το ποδοσφαιρο το βλεπω επιδερμικα.δηλαδη εσυ που εισαι παναθηναικος και εχεις την αποψη αυτη για το ευρος του ποδοσφαιρου στην κοινωνια σημαινει οτι εισαι πλουσιος,βασιλοχουντικος και κατοικος του γκυζη?αν στην ελλαδα ισχυε αυτο που λες τοτε δεν θα υπηρχε ουτε μια ομαδα που να φτανει το μεγεθος των σημερινων,θα ηταν ολες σαν τα πρασινα πουλια και τον ερμη κορυδαλλου
Σε αυτό αυτό που έχω να κάνω παρατήρηση είναι ότι το ποδόσφαιρο μπορείς να το δεις και αμιγώς ποδοσφαιρικά, και από άλλη σκοπιά... Και στις δύο περιπτώσεις έχεις να μάθεις πολλά......Επίσης να πούμε ότι μια ομάδα δεν είναι μεγάλη ανάλογα με το πόσους φιλάθλους, ή πόσα κύπελλα έχει.. Στην Ελλάδα η αμερικάνικη μαλακία σάιζ νταζ μάτερ είναι ο κανόνας, αλλά και πάλι  δεν αντικατοπτρίζει τη σωστή θεώρηση του ποδοσφαίρου ως θεσμό..... Η Μπάρτσα είναι πολλά χρόνια απ τις πιο δημοφιλείς ομάδες του πλανήτη και στην ουσία δεν έχει παραπάνω από 2 τσου λου..... Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο ποδόσφαιρο και όχι η παιδική ελληνική αντιμετώπιση, εγώ έχω τους πιο πολλούς και τα πιο πολλά κύπελλα.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτοι που καταλαβαινουν..καταλαβαινουν..λιμανια φτωχεια και φανατιλα.
χαίρομαι που μερικοί καταλαβαίνουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι κοινωνικό φαινόμενο......

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φιλε Personate ακομα δεν μου απαντησες το ερωτημα μου που σου εκανα πριν.Εαν σου περναγε το ποδι την επομενη μερα και δεν χρειαζοταν να φορεσεις πατεριτσες θα με πηγαινες στα δικαστηρια?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σε αυτό αυτό που έχω να κάνω παρατήρηση είναι ότι το ποδόσφαιρο μπορείς να το δεις και αμιγώς ποδοσφαιρικά, και από άλλη σκοπιά... Και στις δύο περιπτώσεις έχεις να μάθεις πολλά......Επίσης να πούμε ότι μια ομάδα δεν είναι μεγάλη ανάλογα με το πόσους φιλάθλους, ή πόσα κύπελλα έχει.. Στην Ελλάδα η αμερικάνικη μαλακία σάιζ νταζ μάτερ είναι ο κανόνας, αλλά και πάλι  δεν αντικατοπτρίζει τη σωστή θεώρηση του ποδοσφαίρου ως θεσμό..... Η Μπάρτσα είναι πολλά χρόνια απ τις πιο δημοφιλείς ομάδες του πλανήτη και στην ουσία δεν έχει παραπάνω από 2 τσου λου..... Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο ποδόσφαιρο και όχι η παιδική ελληνική αντιμετώπιση, εγώ έχω τους πιο πολλούς και τα πιο πολλά κύπελλα.........
το οτι η μπαρτσα δεν εχει πανω απο 2 τσου λου ειναι ευθυνη του φρανκο και της πουστοομαδας του που υποστηριζε.τα 5 σερι της ρεαλ θα μπορουσε να τα εχει παρει ανετα η μπαρτσα αν δεν τις ειχαν κλεψει τον ντι στεφανο.απλα εσυ πρεπει να τα εχεις μπερδεψει λιγο η να τα λες μπερδεμενα γιατι οι επιλογες σου στις ομαδες ειναι εκ διαμετρου αντιθετες.μηπως μπορεις να το εξηγησεις αυτο?

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαίρομαι που μερικοί καταλαβαίνουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι κοινωνικό φαινόμενο......
εγω αντιθετος στεναχωριεμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα απλο αθλημα...

Επισκέπτης
Φιλε Personate ακομα δεν μου απαντησες το ερωτημα μου που σου εκανα πριν.Εαν σου περναγε το ποδι την επομενη μερα και δεν χρειαζοταν να φορεσεις πατεριτσες θα με πηγαινες στα δικαστηρια?
δεν νομιζω..μαλλον εσυ θα τον πηγαινες μετα απο το βρωμοξυλο που θα σου εριχνε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάθε πράξη έχει το τίμημά της... Εγώ προσωπικά δεν θα σε πήγαινα γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθώ την εβραική μέθοδο....;) . Εχω δει όμως πολλούς να πηγαίνουν στα δικαστήρια για ένα χαστούκι, ή για μια χριστοπαναγία .... Με πιάνεεεεειιιιιςςςςςςς;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω αντιθετος στεναχωριεμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα απλο αθλημα...
συμφωνω,δεν μας φτανει που σκοτωνοντε για τις ομαδες,να εχουν και κοινωνικοπολιτικους λογους να σκοτωνοντε :headbang:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Κάθε πράξη έχει το τίμημά της... Εγώ προσωπικά δεν θα σε πήγαινα γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθώ την εβραική μέθοδο....;) . Εχω δει όμως πολλούς να πηγαίνουν στα δικαστήρια για ένα χαστούκι, ή για μια χριστοπαναγία .... Με πιάνεεεεειιιιιςςςςςςς;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ακριβως οπως στην περιπτωση της Λιανης με την Αθηνη ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Για σένα υπάρχει και το μπάσκετ και το βόλλευ....... και το τέννις..... :grin: :grin: :grin: :grin:
καταλαβαινω το αστειο σου!!
αν με ηξερες καλυτερα(παιδια απο εδω που με εχουν γνωρισει ξερουν οτι δεν λεω παπαριες..) ισως συμφωνουσες μαζι μου....εχω κολητο φιλαρακι μου βαζελο που ειναι παρον σε καθε σκηνικο και πιστεψε με ...
μακαρι να ητανε ενα απλο αθλημα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνω,δεν μας φτανει που σκοτωνοντε για τις ομαδες,να εχουν και κοινωνικοπολιτικους λογους να σκοτωνοντε :headbang:
δλδ εσύ θεωρείς ότι ο Φιλόπουλος σκοτώθηκε εξαιτίας του ποδοσφαίρου και όχι από κοινωνικές αιτίες;;;;; Δλδ το βίντεο που είδα από τον Φιλόπουλο μετά την πράξη προκλήθηκε από τυα Ολυμπιακά αισθήματα των δραστών;;;;;;
Μούμπλε μούμπλε.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταλαβαινω το αστειο σου!!
αν με ηξερες καλυτερα(παιδια απο εδω που με εχουν γνωρισει ξερουν οτι δεν λεω παπαριες..) ισως συμφωνουσες μαζι μου....εχω κολητο φιλαρακι μου βαζελο που ειναι παρον σε καθε σκηνικο και πιστεψε με ...
μακαρι να ητανε ενα απλο αθλημα...
Εγώ φίλε μαζί σου είμαι... Δε φταίει όμως το ποδόσφαιρο γι αυτό που γίνεται... Οι άνθρωποι φταίνε... εγώ απλά παρουσιάζω την πραγματικότητα. Αυτό δεν πάει να πει ότι την επικροτώ κιόλας.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δλδ εσύ θεωρείς ότι ο Φιλόπουλος σκοτώθηκε εξαιτίας του ποδοσφαίρου και όχι από κοινωνικές αιτίες;;;;; Δλδ το βίντεο που είδα από τον Φιλόπουλο μετά την πράξη προκλήθηκε από τυα Ολυμπιακά αισθήματα των δραστών;;;;;;
Μούμπλε μούμπλε.....
ρε περσονα σε ειχα για γατο αλλα μαλλον δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?ο φιλοπουλος και ο καθε ενας που βρισκεται σε πεσιματα βρισκεται σιγουρα για αλλους λογους,και σιγουρα δεν ειναι ουτε αθλητικοι ουτε κοινονικοπολιτικοι οσον αφορα το θεμα που εχεις θιξει με την διαφορα των ιδεολογιων των ομαδων.ο οσφπ και ο παο ειναι το οχημα για να ξεσπασει η βια,δεν σκοτωθηκαν ουτε για την ομαδα ουτε για την ιδεολογια ουτε για την ταξικη διαφορα που αντιπροσωπευουν οι ομαδες
θα ηθελα να μου απαντησεις που οφειλεται η αντιφαση στις ομαδες που υποστηριζεις και να τελειωσει εδω γιατι νομιζω οτι ξεφυγαμε και σε αυτο το θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom