με πιανειςπολιτικά ορθό σε βρίσκω..... ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί ποδοσφαίρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 243
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μου αρέσει γιατί με μια πρόταση έγραψες ολόκληρο βιβλίο ...... ;) ;) ;) ;)με πιανεις
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σε αυτό αυτό που έχω να κάνω παρατήρηση είναι ότι το ποδόσφαιρο μπορείς να το δεις και αμιγώς ποδοσφαιρικά, και από άλλη σκοπιά... Και στις δύο περιπτώσεις έχεις να μάθεις πολλά......Επίσης να πούμε ότι μια ομάδα δεν είναι μεγάλη ανάλογα με το πόσους φιλάθλους, ή πόσα κύπελλα έχει.. Στην Ελλάδα η αμερικάνικη μαλακία σάιζ νταζ μάτερ είναι ο κανόνας, αλλά και πάλι δεν αντικατοπτρίζει τη σωστή θεώρηση του ποδοσφαίρου ως θεσμό..... Η Μπάρτσα είναι πολλά χρόνια απ τις πιο δημοφιλείς ομάδες του πλανήτη και στην ουσία δεν έχει παραπάνω από 2 τσου λου..... Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο ποδόσφαιρο και όχι η παιδική ελληνική αντιμετώπιση, εγώ έχω τους πιο πολλούς και τα πιο πολλά κύπελλα.........καταλαβαινω πως το λες αλλα δεν σημαινει οτι επειδη δεν θελω να συνδεω την πολιτικη με το ποδοσφαιρο το βλεπω επιδερμικα.δηλαδη εσυ που εισαι παναθηναικος και εχεις την αποψη αυτη για το ευρος του ποδοσφαιρου στην κοινωνια σημαινει οτι εισαι πλουσιος,βασιλοχουντικος και κατοικος του γκυζη?αν στην ελλαδα ισχυε αυτο που λες τοτε δεν θα υπηρχε ουτε μια ομαδα που να φτανει το μεγεθος των σημερινων,θα ηταν ολες σαν τα πρασινα πουλια και τον ερμη κορυδαλλου
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
χαίρομαι που μερικοί καταλαβαίνουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι κοινωνικό φαινόμενο......αυτοι που καταλαβαινουν..καταλαβαινουν..λιμανια φτωχεια και φανατιλα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το οτι η μπαρτσα δεν εχει πανω απο 2 τσου λου ειναι ευθυνη του φρανκο και της πουστοομαδας του που υποστηριζε.τα 5 σερι της ρεαλ θα μπορουσε να τα εχει παρει ανετα η μπαρτσα αν δεν τις ειχαν κλεψει τον ντι στεφανο.απλα εσυ πρεπει να τα εχεις μπερδεψει λιγο η να τα λες μπερδεμενα γιατι οι επιλογες σου στις ομαδες ειναι εκ διαμετρου αντιθετες.μηπως μπορεις να το εξηγησεις αυτο?Σε αυτό αυτό που έχω να κάνω παρατήρηση είναι ότι το ποδόσφαιρο μπορείς να το δεις και αμιγώς ποδοσφαιρικά, και από άλλη σκοπιά... Και στις δύο περιπτώσεις έχεις να μάθεις πολλά......Επίσης να πούμε ότι μια ομάδα δεν είναι μεγάλη ανάλογα με το πόσους φιλάθλους, ή πόσα κύπελλα έχει.. Στην Ελλάδα η αμερικάνικη μαλακία σάιζ νταζ μάτερ είναι ο κανόνας, αλλά και πάλι δεν αντικατοπτρίζει τη σωστή θεώρηση του ποδοσφαίρου ως θεσμό..... Η Μπάρτσα είναι πολλά χρόνια απ τις πιο δημοφιλείς ομάδες του πλανήτη και στην ουσία δεν έχει παραπάνω από 2 τσου λου..... Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο ποδόσφαιρο και όχι η παιδική ελληνική αντιμετώπιση, εγώ έχω τους πιο πολλούς και τα πιο πολλά κύπελλα.........
εγω αντιθετος στεναχωριεμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα απλο αθλημα...χαίρομαι που μερικοί καταλαβαίνουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι κοινωνικό φαινόμενο......
Επισκέπτης
δεν νομιζω..μαλλον εσυ θα τον πηγαινες μετα απο το βρωμοξυλο που θα σου εριχνε..Φιλε Personate ακομα δεν μου απαντησες το ερωτημα μου που σου εκανα πριν.Εαν σου περναγε το ποδι την επομενη μερα και δεν χρειαζοταν να φορεσεις πατεριτσες θα με πηγαινες στα δικαστηρια?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κάθε πράξη έχει το τίμημά της... Εγώ προσωπικά δεν θα σε πήγαινα γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθώ την εβραική μέθοδο....;) . Εχω δει όμως πολλούς να πηγαίνουν στα δικαστήρια για ένα χαστούκι, ή για μια χριστοπαναγία .... Με πιάνεεεεειιιιιςςςςςςς;;;;;;Φιλε Personate ακομα δεν μου απαντησες το ερωτημα μου που σου εκανα πριν.Εαν σου περναγε το ποδι την επομενη μερα και δεν χρειαζοταν να φορεσεις πατεριτσες θα με πηγαινες στα δικαστηρια?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συμφωνω,δεν μας φτανει που σκοτωνοντε για τις ομαδες,να εχουν και κοινωνικοπολιτικους λογους να σκοτωνοντεεγω αντιθετος στεναχωριεμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα απλο αθλημα...
Επισκέπτης
λιμανια φτωχεια φανατιλα & τρομοκρατια..αυτοι που καταλαβαινουν..καταλαβαινουν..λιμανια φτωχεια και φανατιλα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για σένα υπάρχει και το μπάσκετ και το βόλλευ....... και το τέννις.....εγω αντιθετος στεναχωριεμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα απλο αθλημα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πλέζουρα αγάπη μου πότε θα παίξουμε μαζί μπάλλαδεν νομιζω..μαλλον εσυ θα τον πηγαινες μετα απο το βρωμοξυλο που θα σου εριχνε..
Ακριβως οπως στην περιπτωση της Λιανης με την Αθηνη ε?Κάθε πράξη έχει το τίμημά της... Εγώ προσωπικά δεν θα σε πήγαινα γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθώ την εβραική μέθοδο....;) . Εχω δει όμως πολλούς να πηγαίνουν στα δικαστήρια για ένα χαστούκι, ή για μια χριστοπαναγία .... Με πιάνεεεεειιιιιςςςςςςς;;;;;;
καταλαβαινω το αστειο σου!!Για σένα υπάρχει και το μπάσκετ και το βόλλευ....... και το τέννις.....
αν με ηξερες καλυτερα(παιδια απο εδω που με εχουν γνωρισει ξερουν οτι δεν λεω παπαριες..) ισως συμφωνουσες μαζι μου....εχω κολητο φιλαρακι μου βαζελο που ειναι παρον σε καθε σκηνικο και πιστεψε με ...
μακαρι να ητανε ενα απλο αθλημα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δλδ εσύ θεωρείς ότι ο Φιλόπουλος σκοτώθηκε εξαιτίας του ποδοσφαίρου και όχι από κοινωνικές αιτίες;;;;; Δλδ το βίντεο που είδα από τον Φιλόπουλο μετά την πράξη προκλήθηκε από τυα Ολυμπιακά αισθήματα των δραστών;;;;;;συμφωνω,δεν μας φτανει που σκοτωνοντε για τις ομαδες,να εχουν και κοινωνικοπολιτικους λογους να σκοτωνοντε
Μούμπλε μούμπλε.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ φίλε μαζί σου είμαι... Δε φταίει όμως το ποδόσφαιρο γι αυτό που γίνεται... Οι άνθρωποι φταίνε... εγώ απλά παρουσιάζω την πραγματικότητα. Αυτό δεν πάει να πει ότι την επικροτώ κιόλας.καταλαβαινω το αστειο σου!!
αν με ηξερες καλυτερα(παιδια απο εδω που με εχουν γνωρισει ξερουν οτι δεν λεω παπαριες..) ισως συμφωνουσες μαζι μου....εχω κολητο φιλαρακι μου βαζελο που ειναι παρον σε καθε σκηνικο και πιστεψε με ...
μακαρι να ητανε ενα απλο αθλημα...
Επισκέπτης
τραβα μωρη λουγκρα που θα με πεις & αγαπη σου..ποκα παιζω,μπαλλα οχι..ρεμαλι γεννηθηκα,ρεμαλι θα πεθανω..αφηνω τα 5χ5 & τα 11χ11 σε εσας αθληταραδες μου..πλέζουρα αγάπη μου πότε θα παίξουμε μαζί μπάλλα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε περσονα σε ειχα για γατο αλλα μαλλον δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?ο φιλοπουλος και ο καθε ενας που βρισκεται σε πεσιματα βρισκεται σιγουρα για αλλους λογους,και σιγουρα δεν ειναι ουτε αθλητικοι ουτε κοινονικοπολιτικοι οσον αφορα το θεμα που εχεις θιξει με την διαφορα των ιδεολογιων των ομαδων.ο οσφπ και ο παο ειναι το οχημα για να ξεσπασει η βια,δεν σκοτωθηκαν ουτε για την ομαδα ουτε για την ιδεολογια ουτε για την ταξικη διαφορα που αντιπροσωπευουν οι ομαδεςδλδ εσύ θεωρείς ότι ο Φιλόπουλος σκοτώθηκε εξαιτίας του ποδοσφαίρου και όχι από κοινωνικές αιτίες;;;;; Δλδ το βίντεο που είδα από τον Φιλόπουλο μετά την πράξη προκλήθηκε από τυα Ολυμπιακά αισθήματα των δραστών;;;;;;
Μούμπλε μούμπλε.....
θα ηθελα να μου απαντησεις που οφειλεται η αντιφαση στις ομαδες που υποστηριζεις και να τελειωσει εδω γιατι νομιζω οτι ξεφυγαμε και σε αυτο το θρεντ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις