Νέα

Περί ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τραβα μωρη λουγκρα που θα με πεις & αγαπη σου..ποκα παιζω,μπαλλα οχι..ρεμαλι γεννηθηκα,ρεμαλι θα πεθανω..αφηνω τα 5χ5 & τα 11χ11 σε εσας αθληταραδες μου..
αγάπη μου εμείς στο Κερατσίνι παίζουμε μπαρμπουτι.... η πόκα είναι για αδελφούλες.....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Η λούγκρα σου.....  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα σε ειχα για γατο αλλα μαλλον δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?ο φιλοπουλος και ο καθε ενας που βρισκεται σε πεσιματα βρισκεται σιγουρα για αλλους λογους,και σιγουρα δεν ειναι ουτε αθλητικοι ουτε κοινονικοπολιτικοι οσον αφορα το θεμα που εχεις θιξει με την διαφορα των ιδεολογιων των ομαδων.ο οσφπ και ο παο ειναι το οχημα για να ξεσπασει η βια,δεν σκοτωθηκαν ουτε για την ομαδα ουτε για την ιδεολογια ουτε για την ταξικη διαφορα που αντιπροσωπευουν οι ομαδες
θα ηθελα να μου απαντησεις που οφειλεται η αντιφαση στις ομαδες που υποστηριζεις και να τελειωσει εδω γιατι νομιζω οτι ξεφυγαμε και σε αυτο το θρεντ
μα δε διαφωνούμε πουθενά...... συμφωνώ σε όλα όσα είπες και αυτό λέω και γω... Μαλλον πρέπει να βελτιώσω τα ελληνικά μου....
Βάζελος είμαι για καθαρά τοπικιστικούς λόγους.... Από μικρός έμενα δίπλα στη Λεωφόρο. Αν και κατάγομαι μισός από Πειραιά και όπως έχω πει όλο το σόι της μάνας μου είναι Πειραιώτες Ολυμπιακοί... Οπως βεβαίως ξέρεις σε μια πατριαρχική οικογένεια το πρόσταγμα το έχει ο μπαμπας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Mάλιστα τώρα που έχω μεγαλώσει κατανοώ ότι ο μεγαλύτερος λόγος που είμαι ΠΑΟ είναι από αντίδραση σε όλο μου το σόι.... Δεν λέγομαι τυχαία personanongrata.......

Επισκέπτης
Mάλιστα τώρα που έχω μεγαλώσει κατανοώ ότι ο μεγαλύτερος λόγος που είμαι ΠΑΟ είναι από αντίδραση σε όλο μου το σόι.... Δεν λέγομαι τυχαία personanongrata.......
δεν ειναι τιποτε..εχουμε δημιουργησει πολλα κουσουρια σε πολυ κοσμο..& παλι καλα να λες..για φαντασου να ειχες γινει σαν την παπια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ουτε κοινονικοπολιτικοι οσον αφορα το θεμα που εχεις θιξει με την διαφορα των ιδεολογιων των ομαδων.ο οσφπ και ο παο ειναι το οχημα για να ξεσπασει η βια,δεν σκοτωθηκαν ουτε για την ομαδα ουτε για την ιδεολογια ουτε για την ταξικη διαφορα που αντιπροσωπευουν οι ομαδες
μια υποσημείωση.... δηλαδή δεν θεωρείς κοινωνικό λόγο το ότι ένα παιδί επειδή δεν έχει σπίτι και δουλειά, ή προέρχεται από διαλυμμένη οικογένεια πάει και πλακώνεται στο γήπεδο με άλλους χωρίς ούτε καν να τους γνωρίζει (τις περισσότερες φορές) ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειναι τιποτε..εχουμε δημιουργησει πολλα κουσουρια σε πολυ κοσμο..& παλι καλα να λες..για φαντασου να ειχες γινει σαν την παπια..
καλά ρε συ τώρα.... Χίλιες φορές γαύρος από πάπια..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μια υποσημείωση.... δηλαδή δεν θεωρείς κοινωνικό λόγο το ότι ένα παιδί επειδή δεν έχει σπίτι και δουλειά, ή προέρχεται από διαλυμμένη οικογένεια πάει και πλακώνεται στο γήπεδο με άλλους χωρίς ούτε καν να τους γνωρίζει (τις περισσότερες φορές) ;
καθαρα κοινωνικος ειναι ο λογος,απλα δεν σχετιζεται με τις ομαδες(τις κοινωνικες διαφορες που υπαρχουν μεταξυ των ομαδων δηλαδη)παντως αυτο που ειπες πριν οτι το ποδοσφαιρο ειναι βαθυτατα κοινωνικο δεν το βρισκω λαθος.ισα ισα που ειναι και κατι παραπανω σε πολλους(εκκλησια του μαραντονα κτλ)απλα οι διαχωρισμοι ανηκουν σε αλλες εποχες πιο ρομαντικες,τοτε που ηταν και πιο αθωα τα πραγματα.τοτε γινοσουν οσφπ παο αεκ παοκ αρης η κατι αλλο γιατι ηταν της περιοχης σου ομαδα η εξεφραζε πολιτικα ενα χωρο,οπως ομως ειπες στην ελλαδα περα απο το κομμα(κακως για μενα) κληρονομουμε και την ομαδα(καλως) απο την οικογενεια.μεγαλωνοντας ομως το κομμα μπορεις να το αλλαξεις,αλλα την ομαδα σου ποτε γιατι πολυ απλα το ποδοσφαιρο ειναι κατι περισσοτερο απο ενα αθλημα.συνεπεια αυτου ειναι να υπαρχουν πλεον αριστεροι,δεξιοι,φτωχοι,πλουσιοι,μορφωμενοι,αμορφωτοι και οτι αλλο ακραιο σε ολες τις ομαδες

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α ρε δωρητη!!!οταν δεν αναλωνεσε σε ασκοπα μπινελικια μπορεις και κανεις εξαιρετικο διαλογο!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α ρε δωρητη!!!οταν δεν αναλωνεσε σε ασκοπα μπινελικια μπορεις και κανεις εξαιρετικο διαλογο!!
ειναι τα λιμανισια χαρακτηριστικα της ομαδας μου :2funny: :2funny:
παντως νικ μπινελικια ριχνω μονο οταν προκληθω,απο ορισμενους γραφικους.η μαλλον εριχνα γιατι τωρα αλλαξα τακτικη :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ειναι τα λιμανισια χαρακτηριστικα της ομαδας μου :2funny: :2funny:
παντως νικ μπινελικια ριχνω μονο οταν προκληθω,απο ορισμενους γραφικους.η μαλλον εριχνα γιατι τωρα αλλαξα τακτικη :rockon:
Ατιμούλικο, τώρα ξεδίνεις με την Valentina ε?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
luckyanimatefinalvs8.gif

[/quote]
Προσκυνω αρχοντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καθαρα κοινωνικος ειναι ο λογος,απλα δεν σχετιζεται με τις ομαδες(τις κοινωνικες διαφορες που υπαρχουν μεταξυ των ομαδων δηλαδη)παντως αυτο που ειπες πριν οτι το ποδοσφαιρο ειναι βαθυτατα κοινωνικο δεν το βρισκω λαθος.ισα ισα που ειναι και κατι παραπανω σε πολλους(εκκλησια του μαραντονα κτλ)απλα οι διαχωρισμοι ανηκουν σε αλλες εποχες πιο ρομαντικες,τοτε που ηταν και πιο αθωα τα πραγματα.τοτε γινοσουν οσφπ παο αεκ παοκ αρης η κατι αλλο γιατι ηταν της περιοχης σου ομαδα η εξεφραζε πολιτικα ενα χωρο,οπως ομως ειπες στην ελλαδα περα απο το κομμα(κακως για μενα) κληρονομουμε και την ομαδα(καλως) απο την οικογενεια.μεγαλωνοντας ομως το κομμα μπορεις να το αλλαξεις,αλλα την ομαδα σου ποτε γιατι πολυ απλα το ποδοσφαιρο ειναι κατι περισσοτερο απο ενα αθλημα.συνεπεια αυτου ειναι να υπαρχουν πλεον αριστεροι,δεξιοι,φτωχοι,πλουσιοι,μορφωμενοι,αμορφωτοι και οτι αλλο ακραιο σε ολες τις ομαδες
Στα λόγια μου λοιπόν έρχεσαι να συμφωνήσεις...
Κρατάμε αυτό .....
Διαφωνώ για το άλλο. Οχι γιατί δεν έχεις δίκιο με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα... Απλά η Ελλάδα ως συνήθως ξέρεις πως αποτελεί την εξαίρεση και συνήθως την αρνητική.......Ενα μικρό παράδειγμα... Η Ελλάδα στερείται πλήρως βαρειάς βιομηχανίας, άρα και πόλεων όπου οι εργάτες της πόλης και άρα του εργοστασίου υποστηρίζουν την τοπική ομάδα που υποστηρίζει και το τοπικό εργοστάσιο... Π.χ. ΜΠΑΓΙΕΡ Λεβερκούζεν, Στουτγάρδη, Μόναχο..... στη Γερμανία.... Ενα τέτοιο μικρό παράδειγμα πήγε να σχηματιστεί με την Ιντρακόμ..... Εάν μάλιστα το εργοστάσιο είχε ανοίξει στον Πειραιά τώρα ο Ολυμπιακός πολύ πιθανόν να λεγόταν Ιντρακόμ-Ολυμπιακός, όπως και το Λεβερκούζεν........ Απλά στην Ελλάδα η επιχειρηματική δραστηριότητα αναλίσκεται στην προσωπική βραχυπρόθεσμη αρπαχτή και όχι στην ευρύτερη γεωγραφική επιχειρηματική δραστηριότητα......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
luckyanimatefinalvs8.gif

Προσκυνω αρχοντα 

(The DEEPEST) RESPECT! :sunglasses:

Αλλά αυτή είναι Η ομάδα του ΝΒΑ. Φέτος μας δίνουν πρώτο φαβορί για την ώρα, αλλά έχει πολύ -πάρα πολύ- ψωμί ακόμα.  ;)

ΥΓ: Το "Η Φυλή του Ποδοσφαίρου" του Ντέσμοντ Μόρρις είναι ΙΜΟ μια καλή (αν και πιθανώτατα ξεπερασμένη πλεόν) σημειολογική ανάλυση του ποδοσφαίρου στη μαμά Αγγλία.

Επισκέπτης
Ελλαδα- ΑΡΗΣ
Ιταλια-ΛΙΒΟΡΝΟ
Ισπανια-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ και ΣΕΒΙΛΛΗ
Γερμανια-ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ
Αγγλια-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συνημμένα

• fotomontajeputajc3.jpg
    fotomontajeputajc3.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 062001ho6.jpg
    062001ho6.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ελλαδα- ΑΡΗΣ
Ιταλια-ΛΙΒΟΡΝΟ
Ισπανια-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ και ΣΕΒΙΛΛΗ
Γερμανια-ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ
Αγγλια-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
μπιλμπαο ημουνα μεχρι που πηρε "αλλοθρησκους" στην ομαδα...ευχομαι η μπαρτσα να μην βαλει ρεκλαμα στην φανελα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπιλμπαο ημουνα μεχρι που πηρε "αλλοθρησκους" στην ομαδα...ευχομαι η μπαρτσα να μην βαλει ρεκλαμα στην φανελα...
εβαλε τη γιούνισεφ και την πληρώνει και ένα μύριο ευρώ το χρόνο.... Μιλάμε για .....άλλη ομάδα...... Από άλλο πλανήτη και ποδοσφαιρικά και ηθικά και πολιτικά ;) :)

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εβαλε τη γιούνισεφ και την πληρώνει και ένα μύριο ευρώ το χρόνο.... Μιλάμε για .....άλλη ομάδα...... Από άλλο πλανήτη και ποδοσφαιρικά και ηθικά και πολιτικά ;) :)
ετσι!!!
το πεκινο πληρωνε απιστευτα χρηματα για να διαφημησει τους ολυμπιακους αγωνες αλλα αρνηθηκε!!!

Επισκέπτης
η μπιλμπαο δεν εχει βαλει ποτε χορηγους στην φανελα!
επισης οταν ρωτηθηκε ο αρχηγος της γιατι δεν τον καλουν να παιξει στην εθνικη απαντησε "εγω παιζω καθε κυριακη με την εθνικη μου"  :rockon: :rockon: :rockon:
τωρα για την γιουνισεφ,δεν ειναι αυτο που νομιζετε δηλαδη μια μη κερδοσκοπικη εταιρεια!κανονικη επιχειρηση εγινε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα για την γιουνισεφ,δεν ειναι αυτο που νομιζετε δηλαδη μια μη κερδοσκοπικη εταιρεια!κανονικη επιχειρηση εγινε!
Δε με ενδιαφέρει τι είναι η γιούνισεφ... Με ενδιαφέρει ότι η ομάδα μου αντί να πλρώνεται για να διαφημίζει κάποια εμπορική ονομασία, πληρώνει για να διαφημίζει ένα όνομα που είναι συνυφασμένο με την βοήθεια στα παιδιά της Αφρικής.... 

Επισκέπτης
Δε με ενδιαφέρει τι είναι η γιούνισεφ... Με ενδιαφέρει ότι η ομάδα μου αντί να πλρώνεται για να διαφημίζει κάποια εμπορική ονομασία, πληρώνει για να διαφημίζει ένα όνομα που είναι συνυφασμένο με την βοήθεια στα παιδιά της Αφρικής.... 
και καλα κανεις!αλλα τα λεφτα αυτα δεν πανε στα παιδια της αφρικης.....αλλα στην τσεπη ορισμενων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom