Νέα

Περί ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 10451276416c5cd6321tm3.jpg
    10451276416c5cd6321tm3.jpg
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 56
  • hnt8im.jpg
    hnt8im.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 31

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ειναι 100% ακριβες!!!!
δεν ξέρω που πάνε και τα ευρώ που δίνω στα φανάρια σε πιτσιρικάδες... Εάν με αυτό το ευρώ θα φάει μια καρπαζά λιγότερη, εγώ θα έχω κάνει μια καλή πράξη περισσότερη...... Ακόμα και μια τέτοια εταιρεία που για να το λέτε έχετε μάλλον γνώση πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιολογεί την φιαλνθρωπική της δράση. Ακόμα ακόμα και αν δίνει το 5% ή δεν ξέρω και γω πόσο... Ακόμα και αυτό είναι καλύτερο απ το μηδέν......
Και μια σπόντα....Προτιμώ το λόγκο Γιούνισεφ, από το Σιτιμπανκ....Το πιο ισχυρό σύμβολο της αμερικανικής παγκοσμιοποιημένης καπιταλιστικής οικονομίας

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν ξέρω που πάνε και τα ευρώ που δίνω στα φανάρια σε πιτσιρικάδες... Εάν με αυτό το ευρώ θα φάει μια καρπαζά λιγότερη, εγώ θα έχω κάνει μια καλή πράξη περισσότερη...... Ακόμα και μια τέτοια εταιρεία που για να το λέτε έχετε μάλλον γνώση πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιολογεί την φιαλνθρωπική της δράση. Ακόμα ακόμα και αν δίνει το 5% ή δεν ξέρω και γω πόσο... Ακόμα και αυτό είναι καλύτερο απ το μηδέν......
Και μια σπόντα....Προτιμώ το λόγκο Γιούνισεφ, από το Σιτιμπανκ....Το πιο ισχυρό σύμβολο της αμερικανικής παγκοσμιοποιημένης καπιταλιστικής οικονομίας
δεν διαφωνω με τα γραφομενα σου!!!
ιδιος με το παραδειγμα της σφαλιαρας!!
απλα θεωρω οτι οπου συγκεντρωνετε χρημα η διαφθορα ειναι δεδομενη...

Επισκέπτης
τι καρπαζια θα τι φαει ετσι και αλλιως!κα αυριο θα ειναι παλι στα φαναρια γιατι αυτος που του τα τρωει θα πονταρει στο αισθημα καλοσυνης που εχουμε!θα μπορουσε καλλιστα η μπαρτσα τα λεφτα που δινει στη γιουνισεφ να τα δωσει απευθειας για να κατασκευαστουν ξενωνες για αστεγα παιδια,σχολεια ή νοσοκομεια!δεν το κανει βεβαια γιατι η συνεργασια με τη γιουνισεφ ειναι μια πρωτης ταξεως διαφημιση!και αυτη η προταση μου ισχυει και για τις ελληνικες ομαδες!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
για ολο τον κοσμο ισχυει αυτο...
αλλα ρε συ ο περσονα ΔΕΝ μπορει να αλλαξει τον κοσμο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για ολο τον κοσμο ισχυει αυτο...
αλλα ρε συ ο περσονα ΔΕΝ μπορει να αλλαξει τον κοσμο....
Ο κόσμος για να αλλάξει νικ πρέπει να αποκτήσει παιδεία και συν τοις άλλοις να έχει κατάλληλα γονίδια....
Είναι πλείστες οι φορές που βλέπω πράματα που με εξοργίζουν στον δρόμο, στην τηλεόραση, στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, στα φανάρια, στο πάρκο, στο γήπεδο... Παντού.... Από μικρός έτσι ήμουνα. Απλά με την παιδεία που απέκτησα έγινα και δυστυχισμένος αφού συνειδητοποιώ αυτά που βλέπω... Πολλές φορές ρίχνω χριστούς και παναγίες, πολλές φορές βρίζω, πολλές φορές θέλω να μπω με το αυτοκίνητο στο μαξίμου. Μετά πάλι όταν είμαι καβλωμένος να κάνω κάτι γυρίζω και βλέπω τον μπάτσο στο αυτόφωρο που πήγε τις πουτάνες να μιλάει με τον κολλητό του για το ντάιμοντ ντολλς και τι ωραία μουνιά εφερε. Μετά βλέπω τον δικαστή να απελαύνει ινδό που δεν εχει να φάει γιατί επαιτεί παράνομα. Λίγο πιο πέρα βλέπω το μαλάκα με το καγιέν να σταματάει με πράσινο και την πέφτει στην γκόμενα γράφοντας στ αρχίδια του τους υπόλοιπους.....Το βράδυ βλέπω το "καλό παιδί" τον Καμπουράκη να λέει ότι έκανε πλάκα όταν έλεγε αλήθεια.....Με όλα αυτά ξαναξενερώνω και τους γράφω όλους μια και καλή στ αρχίδια μου... Που και που βλέπω τέλλογλου και βαξεβάνη, διαβάζω λίγο τσίμα, μπαίνω στο μπουρδέλα πάω σε κάνα κωλόμπαρο και έρχομαι στα ίσα μου. Ο κόσμος με απογοητεύει γιατί διαπιστώνω όσο μεγαλώνω πόσο χέστες, κλαψομούνια και γλείφτες είναι οι περισσότεροι. Οι ολίγοι απλά εκμεταλλεύονται τις μετριότητες και τον μέσο αστό. Κάποτε ο μικρομέσαίος αστός είχε δύναμη. Τώρα πια είναι η κατάντια της ανθρωπότητας. Αυτά και συγγνώμη την ομήγυρη για τις παπαριές μου...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οι ολίγοι απλά εκμεταλλεύονται τις μετριότητες και τον μέσο αστό. Κάποτε ο μικρομέσαίος αστός είχε δύναμη. Τώρα πια είναι η κατάντια της ανθρωπότητας.
Αν δεν κάνω λάθος, οι μεσοαστοί ξεκίνησαν τις επαναστάσεις και τις ανατροπές τον προηγούμενο αιώνα.
Βρε λές?  :think: :think: :think: :think:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Αν δεν κάνω λάθος, οι μεσοαστοί ξεκίνησαν τις επαναστάσεις και τις ανατροπές τον προηγούμενο αιώνα.
Βρε λές?  :think: :think: :think: :think:
Δεν κανεις λαθος.Οι αστοι τις ξεκινησαν,γιατι πολυ απλα δεν ηταν τοσο βολεμενοι οπως σημερα.Μαλλον λαθος,σημερα δεν υπαρχουν αστοι,αλλα μονο σκλαβοι.Και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι ακομα.Φουμαρουμε το καθε ναρκωτικο που μας πασαρουν,ειτε λεγετε μπαλα ειτε σταδιοδρομια ειτε καλη ζωη,οτι παπαρια θελεις μπορεις να βαλεις στην θεση αυτη,και μας κοιμιζουν.
Καληνυχτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι καλό να μην είσαι ψώνιο στη ζωή σου. Είναι πολύ κακό όμως να είσαι μεγάλος μαλάκας. Απ την άλλη θα μου πεις εάν δεν έχεις πώς αλλιώς να ξεχωρίσεις..... Επίσης είναι καλό να μάθεις να ζητάς συγγνώμη. Είναι πολύ κακό να ζητάς από όλους να ασχολούνται με τα χάλια σου. Πρέπει εκτός από αγάμητος τελικά να είσαι και λοβοτομημένος.......

Υ.Γ. Συγγνώμη ζήτησα από την ομήγυρη, όχι από τα ζώα.......Πίσω στη λίμνη  :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μιας και είμαστε εκτός θέματος, θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που γράφουν ότι τα λεφτά της unicef πάνε σε τσέπες ''έξυπνων'': μήπως εννοείτε ότι κάποια από αυτά λεφτά πήγαν σε τέτοιες τσέπες και όχι τα περισσότερα ή όλα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι καλό να μην είσαι ψώνιο στη ζωή σου. Είναι πολύ κακό όμως να είσαι μεγάλος μαλάκας. Απ την άλλη θα μου πεις εάν δεν έχεις πώς αλλιώς να ξεχωρίσεις..... Επίσης είναι καλό να μάθεις να ζητάς συγγνώμη. Είναι πολύ κακό να ζητάς από όλους να ασχολούνται με τα χάλια σου. Πρέπει εκτός από αγάμητος τελικά να είσαι και λοβοτομημένος.......
Μία σελίδα πριν, με είχες πιάσει στο στόμα σου.
Εφόσον το κάνεις πρώτος, γιατί με εγκαλείς, πάνσοφέ μου νάρκισσε;
Επειδή γελάω με τα "εξομολογητικά" γραπτά σου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μία σελίδα πριν, με είχες πιάσει στο στόμα σου.
Εφόσον το κάνεις πρώτος, γιατί με εγκαλείς, πάνσοφέ μου νάρκισσε;
Επειδή γελάω με τα "εξομολογητικά" γραπτά σου;
Αντε ρε γαμήσου. Είσαι ο πιο γελοίος που έχω γνωρίσει εδώ μέσα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αντε ρε γαμήσου. Είσαι ο πιο γελοίος που έχω γνωρίσει εδώ μέσα.
Σου ανταποδίδω το επίθετο.
Να χαρώ όμως την ψυχραιμία σου, πάνσοφε και τρισιμέγιστε αναλυτή.
Πρέπει να είσαι μικροτσούτσουνος τελικά!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Παραφράζοντας τη γνωστή φράση του Γκάρι Λίνεκερ 'Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11, και στο τέλος πλακώνονται ο 1personanongrata με τον fethry!'

:)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παραφράζοντας τη γνωστή φράση του Γκάρι Λίνεκερ 'Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11, και στο τέλος πλακώνονται ο 1personanongrata με τον fethry!'

:)

δεν το έχεις παραφράσει καλά. πιο σωστά είναι
''το forum είναι ένας χώρος στο ίντερνετ, όπου μπαίνουν όλοι και γράφουν τις απόψεις τους και στο τέλος πλακώνονται ο 1personanongrata με τον fethry''

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν το έχεις παραφράσει καλά. πιο σωστά είναι
''το forum είναι ένας χώρος στο ίντερνετ, όπου μπαίνουν όλοι και γράφουν τις απόψεις τους και στο τέλος πλακώνονται ο 1personanongrata με τον fethry''
πιο σωστα ταιριαζει κατι αλλο
[size=30pt]θελει η παπια να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει[/size] :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Che_Guevara.jpg
    Che_Guevara.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • bacanjewq0.gif
    bacanjewq0.gif
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • bal2au7.jpg
    bal2au7.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • klasady0.gif
    klasady0.gif