gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απο οτι καταλαβα το πας φιρι φιρι να σε......τι να σου εξηγησω αλεκο μου τα λες ωραια τα λες ομορφα.. και σε θαυμαζω γελωντας
απο οτι καταλαβα το πας φιρι φιρι να σε......τι να σου εξηγησω αλεκο μου τα λες ωραια τα λες ομορφα.. και σε θαυμαζω γελωντας
απο οτι καταλαβα το πας φιρι φιρι να σε......
φιλε gl πως τη βλεπεις τη δουλεια, την εχω ψησει τη γκομενα?
Έχεις πάρει τ' αρχίδια μου και δεν το'χεις καταλάβει ακόμα...
εχει θα παρεις τ΄αρχιδια μου. ζηλευεις μαλακα που δε σε περνουμε τσαρκα στη φυλης?
Πήγαινε μάλάκα... εκεί που γαμάνε και οι πάκηδες...
λιγο στις ακρες αρπαξε ...να την γυρισεις....και ριξε και λεμονι....φιλε gl πως τη βλεπεις τη δουλεια, την εχω ψησει τη γκομενα?
ετσι σου μαθε η μανουλα να μιλας;πιπερι....Πήγαινε μάλάκα... εκεί που γαμάνε και οι πάκηδες...
λες να μην παω? το κανονισα ομως και δε θελω να στησω τα φιλαρακια, οπως εσυ και ο φιλος σου ο νατσος που σας περιμενα να σας και με στηνατε
απο οτι καταλαβα το πας φιρι φιρι να σε......
με τα ματια μιλατε εσεις....μπα ο αλεκος ειναι για κιμπαρογκομενετα...τι να του πω εγω η λαικια...
λες να μην παω? το κανονισα ομως και δε θελω να στησω τα φιλαρακια, οπως εσυ και ο φιλος σου ο νατσος που σας περιμενα να σας και με στηνατε
λιγο στις ακρες αρπαξε ...να την γυρισεις....και ριξε και λεμονι....ετσι σου μαθε η μανουλα να μιλας;πιπερι....
γιε φερε την καραμπινα.....κατινα το δικανο....μαλακες gl kai saska μη μου κανετε πλακα γιατι μπορει να ειμαι σοβαρο ατομο αλλα αν τα παρω με την παρτη σας γινομε πολυ μοβορος δε σας γλυτωνει τιποτα. μη ζηλευτε ρε μαλακες επειδη εβγαλα γκομενα αδερφη σας ειναι ή γυναικα σας, αντε μη τα παρω νυχτιατικα
το στανταρακι μας ηταν και το χανουμε γι'αυτο χαλιομαστεμαλακες gl kai saska μη μου κανετε πλακα γιατι μπορει να ειμαι σοβαρο ατομο αλλα αν τα παρω με την παρτη σας γινομε πολυ μοβορος δε σας γλυτωνει τιποτα. μη ζηλευτε ρε μαλακες επειδη εβγαλα γκομενα αδερφη σας ειναι ή γυναικα σας, αντε μη τα παρω νυχτιατικα
μαλακες gl kai saska μη μου κανετε πλακα γιατι μπορει να ειμαι σοβαρο ατομο αλλα αν τα παρω με την παρτη σας γινομε πολυ μοβορος δε σας γλυτωνει τιποτα. μη ζηλευτε ρε μαλακες επειδη εβγαλα γκομενα αδερφη σας ειναι ή γυναικα σας, αντε μη τα παρω νυχτιατικα
μαλακες gl kai saska μη μου κανετε πλακα γιατι μπορει να ειμαι σοβαρο ατομο αλλα αν τα παρω με την παρτη σας γινομε πολυ μοβορος δε σας γλυτωνει τιποτα. μη ζηλευτε ρε μαλακες επειδη εβγαλα γκομενα αδερφη σας ειναι ή γυναικα σας, αντε μη τα παρω νυχτιατικα
Ελα ρεεεεε... όλο το βράδυ περιμέναμε στο Δαληβίγκα κι έκανες την κότα θυμάσαι?
Τράβα στη Φυλής, θα έχω κανονίσει να σε περιμένουνε και κάτι φιλαράκια Νιγηριανοί...
σιγα μην ηρθατε . οταν του ειπα του μαλακονατσου να παει στη ρακιτα γιατι δεν πηγε? ολο φενεο και φενεο ειναι ο παπαρας, ας ερχοταν να του δειξω ποσα απιδια παιρνει ο σακος
μια σουβλα δεν ειναι και πολυ.....εγω τρωω και μονος μια .....Σύρε και γαμήσου ρε γυφτοπουστρα... μια σούβλα κοντοσούβλι φάγαμε σα τα ζώα κι εσύ έκανες το κουνέλι...
μια σουβλα δεν ειναι και πολυ.....εγω τρωω και μονος μια .....