Νέα

Περι...κωλοδάκτυλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Πήγαινε μάλάκα... εκεί που γαμάνε και οι πάκηδες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:think: λες να μην παω? το κανονισα ομως και δε θελω να στησω τα φιλαρακια, οπως εσυ και ο φιλος σου ο νατσος που σας περιμενα να σας  :fuck1: και με στηνατε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε gl πως τη βλεπεις τη δουλεια, την εχω ψησει τη γκομενα?
λιγο στις ακρες αρπαξε ...να την γυρισεις....και ριξε και λεμονι....
Πήγαινε μάλάκα... εκεί που γαμάνε και οι πάκηδες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι σου μαθε η μανουλα να μιλας;πιπερι.... :sunglasses: :grin: :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
:think: λες να μην παω? το κανονισα ομως και δε θελω να στησω τα φιλαρακια, οπως εσυ και ο φιλος σου ο νατσος που σας περιμενα να σας  :fuck1: και με στηνατε

Ελα ρεεεεε... όλο το βράδυ περιμέναμε στο Δαληβίγκα κι έκανες την κότα θυμάσαι?
Τράβα στη Φυλής, θα έχω κανονίσει να σε περιμένουνε και κάτι φιλαράκια Νιγηριανοί...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:think: λες να μην παω? το κανονισα ομως και δε θελω να στησω τα φιλαρακια, οπως εσυ και ο φιλος σου ο νατσος που σας περιμενα να σας  :fuck1: και με στηνατε

θελω και τον νατσο μαζι να μαλωνω με ξεσηκωνει αυτο..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
λιγο στις ακρες αρπαξε ...να την γυρισεις....και ριξε και λεμονι....ετσι σου μαθε η μανουλα να μιλας;πιπερι.... :sunglasses: :grin: :grin:

μαλακες gl kai saska μη μου κανετε πλακα γιατι μπορει να ειμαι σοβαρο ατομο αλλα αν τα παρω με την παρτη σας γινομε πολυ μοβορος δε σας γλυτωνει τιποτα. μη ζηλευτε ρε μαλακες επειδη εβγαλα γκομενα αδερφη σας ειναι ή γυναικα σας, αντε μη τα παρω νυχτιατικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλακες gl kai saska μη μου κανετε πλακα γιατι μπορει να ειμαι σοβαρο ατομο αλλα αν τα παρω με την παρτη σας γινομε πολυ μοβορος δε σας γλυτωνει τιποτα. μη ζηλευτε ρε μαλακες επειδη εβγαλα γκομενα αδερφη σας ειναι ή γυναικα σας, αντε μη τα παρω νυχτιατικα
γιε φερε την καραμπινα.....κατινα το δικανο.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
το στανταρακι μας ηταν και το χανουμε γι'αυτο χαλιομαστε :headbang: :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Όχι ρε Αλέκο, μη μου λες τέτοια και φοβάμαι... σιγά μη λερώσεις και το κίτρινο πουκαμισάκι λέμε...

Δε μου λες, τώρα που πιάσανε οι συννεφιές, άσπρισες καθόλου ή ακόμα σα γύφτος είσαι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ο σκασκα ειναι παιδι μου ο τζι ελ συζυγος..Δεν πιστευω να σε πειραζει;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ελα ρεεεεε... όλο το βράδυ περιμέναμε στο Δαληβίγκα κι έκανες την κότα θυμάσαι?
Τράβα στη Φυλής, θα έχω κανονίσει να σε περιμένουνε και κάτι φιλαράκια Νιγηριανοί...

σιγα μην ηρθατε :2funny: :2funny:. οταν του ειπα του μαλακονατσου να παει στη ρακιτα γιατι δεν πηγε? ολο φενεο και φενεο ειναι ο παπαρας, ας ερχοταν να του δειξω ποσα απιδια παιρνει ο σακος :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
σιγα μην ηρθατε :2funny: :2funny:. οταν του ειπα του μαλακονατσου να παει στη ρακιτα γιατι δεν πηγε? ολο φενεο και φενεο ειναι ο παπαρας, ας ερχοταν να του δειξω ποσα απιδια παιρνει ο σακος :2funny:

Σύρε και γαμήσου ρε γυφτοπουστρα... μια σούβλα κοντοσούβλι φάγαμε σα τα ζώα κι εσύ έκανες το κουνέλι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σύρε και γαμήσου ρε γυφτοπουστρα... μια σούβλα κοντοσούβλι φάγαμε σα τα ζώα κι εσύ έκανες το κουνέλι...
μια σουβλα δεν ειναι και πολυ.....εγω τρωω και μονος μια ..... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom