boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε μανια τουs.......Ειμαστε που ειμαστε λιγοι θελουνε να μαs πουστεψουνε....Ουρτ
έτσι, τοίχο τοίχο να πηγαίνετε
Ρε μανια τουs.......Ειμαστε που ειμαστε λιγοι θελουνε να μαs πουστεψουνε....Ουρτ
Πριτsέτσι, τοίχο τοίχο να πηγαίνετε
Τελικα δε μας αρεσει ή φοβομαστε μη πουστρεψουμε ?
Ειναι ενα ερωτημα και αυτο ...
Ασε τα αν.....Οσο το λεs η το σκεφτεσαι κιολαs , ζημια κανειs...Aπλα ειναι ...απαγορευμενη περιοχηΤελικα δε μας αρεσει ή φοβομαστε μη πουστρεψουμε ?
Ειναι ενα ερωτημα και αυτο ...
παντως μια φορα που μου περασε χερι μια μασατζου απ την κολοχαραδρα , δε μαρεσε
παραλιγο να την φαει και την κλωτσια
Δυσκολα θα δεχομουν κατι τετοιο , πιστευω πως αν σ αρσει , το ζητας κιολας
Τελιακα φιλε 45ρη τι εκανες ?
boomb εσυ τι φυλου εισαι ?
Ασε τα αν.....Οσο το λεs η το σκεφτεσαι κιολαs , ζημια κανειs...Aπλα ειναι ...απαγορευμενη περιοχη
Μακρυα....ναρκεs
δεν αρέσει σε όλους, ούτε αρέσει πάντα υπό όλες τις συνθήκες (νομίζω)
τώρα, αυτό
ναι, είναι ένα ερώτημα
φύλου θηλυκού είμαι, αλλά μου βάζουν κωλοδάχτυλο οπότε μάλλον ΚΑΙ πουστάκι
Μαλλον σε λαθοs θρεντ ειμεθα.....Πουλοπουλοsσιγά καλέ παπαπα
αφού είπε το παιδί, δοκίμασε και δεν του άρεσε
δερβέναγα στον κώλο του θέλει?
πέρασε και το τεστ, δεν είναι γκέι :S :S :S
παντως καμποσα παλικαρια πρεπει να το θελουν
καπου το ειχε πει μια μασατζου , οι ποιο πολοι λεει μας ζητανε να τους το βαλουμε ....
Σιγα, ρε γαμιαδες στρεητ. Ο καθενας οτι γουσταρει κανει στο σεξ. απο ποτε ρε μπουρδελιαρηδες φοβαστε να κανετε αυτα που θελετε στο κρεβατι? Α, ρε καταπιεση που πεφτει. Και να εισαι πουστης και τι εγινε? Τι καραγκιοζακια που ειστε μερικοι...
Π
φύλου θηλυκού είμαι, αλλά μου βάζουν κωλοδάχτυλο οπότε μάλλον ΚΑΙ πουστάκι
Τιποτα δεν εγινε αν το γουσταρεις , μη θιγεσαι
το οτι δε το δοκιμασαμε ακομα δε σημαινει τιποτα , ποτε δεν ειναι αργα για να πουστρεψει κανεις
Συμφωνω για την καταπιεση που λες , ειναι κακο πραγμα , αλλα τι να κανω ? να αρχισω να δοκιμαζω οτι μαλακια εχει ο αλλος σαν φετιχ ?
να αρχισω να μαστιγονομαι ? να δενομαι ? να δερνω ? να τον παιρνω ? , να δοκιμασω να με κατουρανε κιολας ΜΠΑΣ και μαρεσει ?
δεν καταλαβα γιατι κραζεις , και να με πειρνει και μενα η μπαλα , τεςπα ... τον φιλο τον 45ρη βοηθαμε εδω δεν μαλωνουμε μεταξυ μας
τι ειναι?Κανε οτι θες ρε φιλε, απλα μη συνδεεις την απολαυση με το πουστριλικι και το πουστριλικι με κατι κακο. Πιστευω, καταλαβαινεις τι εννοω...και πως τον βοηθας δηλαδη, με το να λες οτι οποιος γουσταρει κωλοδαχτυλο (η' στραπ ον) ειναι πουστης? Αυτα ειναι για κακομοιρα αθρωπακια. Οι λογοι ειναι δυο. Πρωτον, δεν ειναι λαθος, και δευτερον, δεν ειναι λαθος. Αντι να κολλας με ποσοι στρεητ εχουν μεινει, δε βλεπεις ποσοι καταπιεοζονται και δεν απολαμβανουν το σεξ καιμετα ξεσπανε αλλου?
Π
τι ειναι?
μερακλης!τι ειναι?
μετροσεξουαλ ειναι κατι διαφορετικο και εχει να κανει με τον αντρα που παρασχολειται με τον καλλοπισμο(ξυρισματα,κρεμες κλπ)μετροσέξουαλ
μερακλης!
τι ειναι?
+10000000000οπως και να χει το να τον παιρνεις απο τον κωλο αν σε ευχαριστει ειναι δικαιωμα σου..
το να τσατιζεσαι ομως αμα σε λενε πουστη επειδη τον παιρνεις απο τον κωλο,ειναι τραγελαφικο..
**η απαντηση ειναι σε γενικο πλαισιο φυσικα..
το β' ενικο χρησιμοποιειται για την οικονομια της συζητησης..