Νέα

Περι...κωλοδάκτυλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μετροσεξουαλ ειναι κατι διαφορετικο και εχει να κανει με τον αντρα που παρασχολειται με τον καλλοπισμο(ξυρισματα,κρεμες κλπ)
οπως και να χει το να τον παιρνεις απο τον κωλο αν σε ευχαριστει ειναι δικαιωμα σου..
το να τσατιζεσαι ομως αμα σε λενε πουστη επειδη τον παιρνεις απο τον κωλο,ειναι τραγελαφικο..

**η απαντηση ειναι σε γενικο πλαισιο φυσικα..
το β' ενικο χρησιμοποιειται για την οικονομια της συζητησης..

:rockon:

Hitman.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
μετροσεξουαλ ειναι κατι διαφορετικο και εχει να κανει με τον αντρα που παρασχολειται με τον καλλοπισμο(ξυρισματα,κρεμες κλπ)
οπως και να χει το να τον παιρνεις απο τον κωλο αν σε ευχαριστει ειναι δικαιωμα σου..
το να τσατιζεσαι ομως αμα σε λενε πουστη επειδη τον παιρνεις απο τον κωλο,ειναι τραγελαφικο..

**η απαντηση ειναι σε γενικο πλαισιο φυσικα..
το β' ενικο χρησιμοποιειται για την οικονομια της συζητησης..

Ε ναι! Εκεί που ασχολείσαι με τις κρέμες για τις ρυτίδες και κάνεις χαλάουα λες, αφού τα κάνω όλα αυτά και μου αρέσει δεν τρώω και ένα κολοδάχτυλο. Που ξέρεις μπορεί να μου αρέσει και αυτό. Αλλά δεν είσαι κρυφοπουστροκολομπαράς, κάθε άλλο. Ρε συ παίχτη ποιούς νομίζουν ότι δουλεύουν κάτι τέτοιοι τύποι?  

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ε ναι! Εκεί που ασχολείσαι με τις κρέμες για τις ρυτίδες και κάνεις χαλάουα λες, αφού τα κάνω όλα αυτά και μου αρέσει δεν τρώω και ένα κολοδάχτυλο. Που ξέρεις μπορεί να μου αρέσει και αυτό. Αλλά δεν είσαι κρυφοπουστροκολομπαράς, κάθε άλλο. Ρε συ παίχτη ποιούς νομίζουν ότι δουλεύουν κάτι τέτοιοι τύποι?  
η αποτριχωση και τα λοιπα ειναι καθαρα θεμα αισθητικης/τροπου ζωης..
εγω ας πουμε τους καλοκαιρινους μηνες ξυριζω κορμο και ποδια,γιατι η ζεστη κανει την αθληση αφορητη..
οταν επαιζα μπαλα τακτικα ημουν μονιμως ξυρισμενος..
επισης εχω ψωνιο με τον ηλιο!δεν καθομαι σχεδον καθολου,ή ακομα και οταν κατσω βαζω κρεμα με υψηλο δεικτη..
ολα αυτα σημαινουν οτι υπο ορισμενες συνθηκες τρωω και κανα κωλοδαχτυλο?φυσικα οχι..
αλλο ο τροπος ζωης και η αισθητικη και αλλο το κρεββατι του καθενος..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εχει δικιο ο χιτμαν. αμα καποιος προσεχει τον εαυτο του ή καποιος αθλητης, ποδηλατες και αυτοι που ασχολουντε με υγρο στιβο συνηθως, ξυριζει τα ποδια του δεν ειναι πουστης. εδω βλεπουμε κατι μουστακαλιδες σφιχτες με δερματινα και λες αμαν τι θηριο ειναι αυτο και ειναι ντιντινταγκας ο τυπος. σπανια η εμφανιση δηλωνει τις σεξουαλικες προτημισεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
η αποτριχωση και τα λοιπα ειναι καθαρα θεμα αισθητικης..
εγω ας πουμε τους καλοκαιρινους μηνες ξυριζω κορμο και ποδια,γιατι η ζεστη κανει την αθληση αφορητη..
επισης εχω ψωνιο με τον ηλιο!δεν καθομαι σχεδον καθολου,ή ακομα και οταν κατσω βαζω κρεμα με υψηλο δεικτη..
ολα αυτα σημαινουν οτι υπο ορισμενες συνθηκες τρωω και κανα κωλοδαχτυλο?φυσικα οχι..

Πολλοί αθλητές ξυρίζονται. Κολυμβητές : το κάνουν για να αποφεύγουν διάφορες μολύνσεις και μυκιτιάσεις από το νερό της πισίνας αλλά και για να έχουν καλύτερη πλεύση. Ποδηλάτες : για τος ίδιους περίπου λόγους. Μποντυ Μπίλντερς : για να φαίνονται καλύτερα οι γραμμώσεις, κ.λ.π. Στους αθλητές η απουσία τριχοφυίας είναι κάτι διαφορετικό.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η αποτριχωση και τα λοιπα ειναι καθαρα θεμα αισθητικης..

ρε φιλε νομιζω οτι εισαι λαθος......... καταρχας γινεσαι σαν μουνι απο τον ιδρωτα αμα δεν εχεις καθολου τριχες... και δεν νομιζω οι τριχες να σε ενοχλουν τοσο πολυ! Εκτος αμα εχει πολυ πυκνες τριχες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εχει δικιο ο χιτμαν. αμα καποιος προσεχει τον εαυτο του ή καποιος αθλητης, ποδηλατες και αυτοι που ασχολουντε με υγρο στιβο συνηθως, ξυριζει τα ποδια του δεν ειναι πουστης. εδω βλεπουμε κατι μουστακαλιδες σφιχτες με δερματινα και λες αμαν τι θηριο ειναι αυτο και ειναι ντιντινταγκας ο τυπος. σπανια η εμφανιση δηλωνει τις σεξουαλικες προτημισεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
η αποτριχωση και τα λοιπα ειναι καθαρα θεμα αισθητικης/τροπου ζωης..

Ξέχασα να σε ρωτήσω. Θεωρείς τον εαυτό σου μετροσέξουαλ?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε φιλε νομιζω οτι εισαι λαθος......... καταρχας γινεσαι σαν μουνι απο τον ιδρωτα αμα δεν εχεις καθολου τριχες... και δεν νομιζω οι τριχες να σε ενοχλουν τοσο πολυ! Εκτος αμα εχει πολυ πυκνες τριχες
ιδρωνεις περισσοτερο,αλλα ζεστενεσαι λιγοτερο!!η τριχα κρατα θερμοτητα...
εμενα με ενοχλει,και ας μην εχω πολυ πυκνη τριχοφυια..
ισως να μου χει μεινει καταλοιπο απο οταν επαιζα τακτικα μπαλα....

**ασε που το καλοκαιρι με τριχες δε φαινεται η δουλεια του χειμωνα!! ;) :grin:
Ξέχασα να σε ρωτήσω. Θεωρείς τον εαυτό σου μετροσέξουαλ?
καποια στοιχεια τα χω σιγουρα....
βεβαια αλλο το ξυρισμα ελεω αθλησης και αλλο το πεντικιουρ που κανουν κατι νουμερα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467

**ασε που το καλοκαιρι με τριχες δε φαινεται η δουλεια του χειμωνα!! ;) :grin:καποια στοιχεια τα χω σιγουρα....
βεβαια αλλο το ξυρισμα ελεω αθλησης και αλλο το πεντικιουρ που κανουν κατι νουμερα..

Είδες που τελικά συμφωνούμε. Άλλο το αντηλιακό και άλλη η κρέμα  για το "πόδι της χήνας", άλλο το "ξύρισμα" και άλλο το βγάλσιμο των φρυδιών, δεν νομίζεις?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

**ασε που το καλοκαιρι με τριχες δε φαινεται η δουλεια του χειμωνα!! ;) :grin:καποια στοιχεια τα χω σιγουρα....
Αυτη ειναι η ουσια παιχτες τα υπολοιπα περι αθλητισμου ειναι μαλακιες! [εκτος απο την κολυμβηση κτλ] Ακομα και να κανεις ενα αθλημα πχ ποδοσφαιρο που κανονικα ξυριζεις τις τριχες των ποδιων σου, αμα γουσταρεις εσυ δεν το κανεις

Δεν κατηγορω κανεναν, απλα νομιζω οτι πολλοι ψαχνουν δικαιολογιες σε κατι που δεν χρειαζεται δικαιολογιες.
Πες ρε μαγκα πως γουσταρεις να φαινεται ωραιο το σωμα σου και εισαι ενταξει!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είδες που τελικά συμφωνούμε. Άλλο το αντηλιακό και άλλη η κρέμα  για το "πόδι της χήνας", άλλο το "ξύρισμα" και άλλο το βγάλσιμο των φρυδιών, δεν νομίζεις?
Αμα εχεις ενα ενιαιο φρυδι δεν θα το εφτιαχνες?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
Αμα εχεις ενα ενιαιο φρυδι δεν θα το εφτιαχνες?

Έχω. Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος σμιχτοφρύδης "χωρίσει" τα φρύδια του. Άν όμως κάποιος που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα τα βγάζει για να έχει καλύτερη "γραμμή", όλο και κάτι περίεργο θα σκεφθώ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έχω. Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος σμιχτοφρύδης "χωρίσει" τα φρύδια του. Άν όμως κάποιος που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα τα βγάζει για να έχει καλύτερη "γραμμή", όλο και κάτι περίεργο θα σκεφθώ.

ενταξει τοτε συμφωνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom