LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
ε δεν είναι και στο κωλοστόμιο, αμα ήταν έτσι όποτε χέζαμε θα ερχόμασταν σε οργασμόναι αλλα ο προστατης ουσιαστικα δεν ειναι βαθια...σχεδον εξω ειναι....
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
ε δεν είναι και στο κωλοστόμιο, αμα ήταν έτσι όποτε χέζαμε θα ερχόμασταν σε οργασμόναι αλλα ο προστατης ουσιαστικα δεν ειναι βαθια...σχεδον εξω ειναι....
ε δεν είναι και στο κωλοστόμιο, αμα ήταν έτσι όποτε χέζαμε θα ερχόμασταν σε οργασμό![]()
γιατι εσενα σου πηγαινοερχεται το σκατο στο κωλο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το κάνω άμα θέλω, έχω γυμνασμένο κωλαράκιγιατι εσενα σου πηγαινοερχεται το σκατο στο κωλο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι εσενα σου πηγαινοερχεται το σκατο στο κωλο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά εγώ έχω ακούσει πολλές φορές άντρα να χέζει..ε δεν είναι και στο κωλοστόμιο, αμα ήταν έτσι όποτε χέζαμε θα ερχόμασταν σε οργασμό![]()
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μπορει να ειανι ακομα στο κατα φροϋντ πρωκτικο σταδιο οπου προσπαθει να εχει ελεγχο του σφιγκτηρα.....δερβεναγα στο πως χεζει ο καθεις σε βαλαμε εσενα?????
μπήκε ο λίλας, ρώτα τοναυτο το παθαινουν οι δυσκοιλιοι εχω ακουσει. κανεις να το επιβεβαιωσει?
Ναι αλλά εγώ έχω ακούσει πολλές φορές άντρα να χέζει..
Σφιγγότανε σφιγγότανε και στη συνέχεια έκανε
Αααααααααααααααααααχχχχ
Τώρα αυτός...τί είδους αναστεναγμός είναι?
το κάνω άμα θέλω, έχω γυμνασμένο κωλαράκι![]()
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαΩραία ιδέα για θρεντ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ
(που και πως το κάνατε)
![]()
![]()
![]()
![]()
κεγκελ κωλου; στο τελος θα βαζεις και βαρακια στο σκατο
Ωωωωχ...σόρυ ρε συ...αλλά έχουμε πιάσει την κωλοσυζήτηση τώρα....Δεν ξανατρωω σουβλακι μαζι σαs.....Ξυνο μου το βγαλατε![]()
![]()
ωραίο. Θα περιγράφουμε σχήμα, θα λέμε κόλπα να μην πετάγεται πολύ νερό σαν τις καταδύσεις κτλ.Ωραία ιδέα για θρεντ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ
(που και πως το κάνατε)
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο....σκετο το κωλι που τεσπα ανοιγει και την ορεξη....και αλλο η καταληξη!!!!!!!Ωωωωχ...σόρυ ρε συ...αλλά έχουμε πιάσει την κωλοσυζήτηση τώρα....
ωραίο. Θα περιγράφουμε σχήμα, θα λέμε κόλπα να μην πετάγεται πολύ νερό σαν τις καταδύσεις κτλ.