erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
φαντασου συνδυασμο αλιντισσας λαιον....πςςςςςςς.......θα πηξουμε στο σκουιρτ και το σκατο![]()
τι να πω ρε μουνιθα μου...
φαντασου συνδυασμο αλιντισσας λαιον....πςςςςςςς.......θα πηξουμε στο σκουιρτ και το σκατο![]()
τι να πω ρε μουνιθα μου...![]()
ωραίο. Θα περιγράφουμε σχήμα, θα λέμε κόλπα να μην πετάγεται πολύ νερό σαν τις καταδύσεις κτλ.
στην λεκάνη όλοι ίσοι είμαστεγιατι εσενα σου πεταγεται και νερο; Και να πω οτι εχεζες απο ψηλα και ησουν κανα ντερεκι παει στο διαβολο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χααχαχαχαχαχαχ...ναι ναι...άλλος θα λέει..ωραίο. Θα περιγράφουμε σχήμα, θα λέμε κόλπα να μην πετάγεται πολύ νερό σαν τις καταδύσεις κτλ.
Αυτα τα λενε απο πριν......Τωρα εγινε το κακο shit happensστην λεκάνη όλοι ίσοι είμαστε
Τις ρίχνω με το κεφάλι και δεν πετάγετε πολύ νερό.
Καλή όρεξη παιδια! Να αποφύγετε για σήμερα τα φαγητά σε απόχρωση καφέ![]()
περιμενουν στην ουρα για κανα δαχτυλο λες;Διαβάζουν 82 μέλη και 48 επισκέπτες..
Χαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
στην λεκάνη όλοι ίσοι είμαστε
Τις ρίχνω με το κεφάλι και δεν πετάγετε πολύ νερό.
Καλή όρεξη παιδια! Να αποφύγετε για σήμερα τα φαγητά σε απόχρωση καφέ![]()
Χααχαχαχαχαχαχ...ναι ναι...άλλος θα λέει..
-Εγώ σήμερα πήγα 2 φορές..μία φορά στην καφετέρια..και η άλλη στης πεθεράς το σπίτι..
Εκεί δε..τα καταευχαριστήθηκα...την κατάχεσα κι έφυγα..
Χαααααααααααααχαχαχαχαχαχ
Άλλος θα λέει..
-Ρε παιδιά...την κ...ά.α...την έβγαλα τόσο μεγάλη που μετά πήγα οφθαλμίατρο..Μου πεταχτήκανε τα μάτια έξω...
Χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ...
Διαβάζουν 82 μέλη και 48 επισκέπτες..
Χαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
μηπως σκουπιζεσαι με πετρεςεχω μενω σε τσαντηρι και χεζω στα βατα διπλα.. δεν εχω τετοια θεματα
μηπως σκουπιζεσαι με πετρες![]()
Όχι βρε..έβαλα δικούς μου αριθμούς που θα διάβαζαν το χεσο-θρεντ..απο 84 πως εγιναν 37 σε τοσο γρηγορο χρονικο διαστημα... χμ..πολυ φοβουμαι πως ειναι επιπλαστα τα στοιχεια ανωθεν...
αν το χεσιμο ειναι ομαλο ειναι απολαυση,ζορια να μην υπαρχουν μονοοι σουηδοι σε μια ερευνα που εγινε ειπαν οτι θεωρουν το χεσιμο μεγαλυτερη ευχαριστηση απ το σεξ...(γι αυτο αυτοκτονουν μαλλον συνεχεια εκει...)
Θα εχουνε.....μικρεs λεκανεs γι αυτο!!!!!!!!!!οι σουηδοι σε μια ερευνα που εγινε ειπαν οτι θεωρουν το χεσιμο μεγαλυτερη ευχαριστηση απ το σεξ...(γι αυτο αυτοκτονουν μαλλον συνεχεια εκει...)