Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Πιθανον δεν εχετε μαθει  οτι ο Θεοs Παναs ητο  Ελλην

Αλλα φταιμε κι εμειs....Σαs δωσαμε ενα πιατο φαι  και μολιs λορδωσε τ αντερακι σαs.... :grin: :grin:

ναι αλλά μαζί με την σοφία των αρχαίων χάθηκαν και τα φυσικά προσόντα  ;) και πλέον ο μέσος Έλλην κατάντησε σαν τον Λιακόπουλο.....
βλαμένος και με μικρό πουλί  :2funny:

εσυ πηγαινε να καθαρισεις κανενα τζαμι :grin:

θα πάω....
αλλά εμένα αμα λάχει με πληρώνουν κιόλας να τις  :zfuck:

:2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λοιπόν κατά τη προσωπική μου άποψη και εμπειρία ολοι (εκτός απο τρανταχτές εξαιρέσεις) απιστούν ή θα απιστήσουν στη σχέση τους. Έχω φίλες και γνωστές που έχουν κάνει τα αγόρια τους ταράνδους και δεν έχουνε πάρει μυρωδιά.

Η σαρκα ειναι αδυναμη...Κι αυτοι/εs που θα πουνε οτι δεν θα απιστησουνε ποτε,λεs και ξερουνε προκαταβολικα τι θα γινει, ειναι οι μεγαλυτεροι ψευτεs

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναι αλλά μαζί με την σοφία των αρχαίων χάθηκαν και τα φυσικά προσόντα  ;) και πλέον ο μέσος Έλλην κατάντησε σαν τον Λιακόπουλο.....
βλαμένος και με μικρό πουλί  :2funny:

θα πάω....
αλλά εμένα αμα λάχει με πληρώνουν κιόλας να τις  :zfuck:

:2funny: :2funny:
ηρθατε στην ελλαδα σας δωσαμε φαι να φατε και αυτο ειναι το ευχαριστω....ποσο μαυρο χρημα εχεις στειλει εσυ στο πακισταν

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Ωραιο μελλον.....Ολο  βομβεs ......Να βγαλετε δελτιο ημερησιων σκοτωμενων

ναι αλλά όταν τινάζουμε πάμε στον παράδεισο και έχουμε χίλιες γυναίκες ο ένας και τρώμε κάθε μέρα αστακό  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι αλλά όταν τινάζουμε πάμε στον παράδεισο και έχουμε χίλιες γυναίκες ο ένας και τρώμε κάθε μέρα αστακό  :2funny:

Δεν ζηλευουμε....Σκοτωθειτε εσειs με το καλο   και σαs χαριζουμε τα ατζεμ πιλαφια !!!!
Εμειs θα ζησουμε με ψωμι ελια και μια Ρουμανα  αγκαλια  :grin:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν κατά τη προσωπική μου άποψη και εμπειρία ολοι (εκτός απο τρανταχτές εξαιρέσεις) απιστούν ή θα απιστήσουν στη σχέση τους. Έχω φίλες και γνωστές που έχουν κάνει τα αγόρια τους ταράνδους και δεν έχουνε πάρει μυρωδιά.

Η σχέση που έχουν είναι για τη βιτρίνα έτσι? Για να το δείχνουμε στους γύρω μας ότι είμαι με κάποιον. Τα αγόρια ζουν το παραμύθι τους, νομίζουν ότι βρήκαν το "καλό" κορίτσι κ.λπ κ.λπ Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Η σχέση που έχουν είναι για τη βιτρίνα έτσι? Για να το δείχνουμε στους γύρω μας ότι είμαι με κάποιον. Τα αγόρια ζουν το παραμύθι τους, νομίζουν ότι βρήκαν το "καλό" κορίτσι κ.λπ κ.λπ Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

έτσι είναι τα πράγματα φίλε μου...μας αρέσει δε μας αρέσει.

βρίσκει άντρα για να σύζυγο , χρηματοδότη , σφραγίδα κοινωνικής καταξίωσης , πατέρας για 1-2 παιδιά που θέλει να κάνει , αν της κάτσει και καλός γαμιάς έχει καλώς και παραλλήλως έχει και τον γαμιά που γουστάρει να την ξεκωλιάζει και τη βρίσκει μαζί του.

θα μου πεις έτσι γίνεται σήμερα?

δεν ήθελα να το πιστέψω ότι είναι έτσι αλλά το διαπίστωσα προσωπικά.

θεωρώ όμως ότι δεν είναι ο κανόνας , υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.
πριν 20 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν αντίστροφα. οι γυναίκες που κεράτοναν ήταν η εξαίρεση ενώ σήμερα είναι η πλειοψηφία.

και για να καταλάνετε πώς μιλάω , είμαι κοντά στα 50

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
έτσι είναι τα πράγματα φίλε μου...μας αρέσει δε μας αρέσει.

βρίσκει άντρα για να σύζυγο , χρηματοδότη , σφραγίδα κοινωνικής καταξίωσης , πατέρας για 1-2 παιδιά που θέλει να κάνει , αν της κάτσει και καλός γαμιάς έχει καλώς και παραλλήλως έχει και τον γαμιά που γουστάρει να την ξεκωλιάζει και τη βρίσκει μαζί του.

Τι σημαίνει φίλε μου “βρίσκει άντρα”?
Ο άντρας δεν έχει περιθώρια επιλογής? Κάθεται και περιμένει να τον βρεί η γυναίκα αφέντης να της κάνει παιδιά και να τη χρηματοδοτεί και να περιμένει πότε θα τον κερατώσει??
Δυστυχώς σήμερα πολλοί άντρες παντρεύονται με μοναδικό κριτήριο πως θα εξασφαλίσουν μ@@@@ για πήδημα και όλα τα υπόλοιπα στη γυναίκα τα ανακαλύπτουν εκ' των υστέρων...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τι σημαίνει φίλε μου “βρίσκει άντρα”?
Ο άντρας δεν έχει περιθώρια επιλογής? Κάθεται και περιμένει να τον βρεί η γυναίκα αφέντης να της κάνει παιδιά και να τη χρηματοδοτεί και να περιμένει πότε θα τον κερατώσει??
Δυστυχώς σήμερα πολλοί άντρες παντρεύονται με μοναδικό κριτήριο πως θα εξασφαλίσουν μ@@@@ για πήδημα και όλα τα υπόλοιπα στη γυναίκα τα ανακαλύπτουν εκ' των υστέρων...
Αν είναι τόσο ηλίθιοι/αγάμητοι καλά να πάθουν.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Γενικα εχουν αλλαξει η δομες τησ κοινωνιας και το κερατο παει συνεφο και απο τα δυο φυλα .  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Τωρα πολυ περισσοτερο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λοιπον τι μαθαινουμε εδω μεσα...
Ολες οι Ελληνιδες που εχει αραχνιασει το μ@@νι τους απο την αγαμια μιας που ειναι ολες κομπλεξικες, ασχημες, ελλεινιδες  και δεν τις ενδιαφερει το σεξ, κερατωνουν τον συντροφο τους με καποιον που γουσταρει να τις ξεκωλιαζει....

Παιδια μαλλον πρεπει να ριξετε κανα μανικι να ξελαμπικαρετε γιατι η  :jerking: τυφλωνει και μετα πως θα γραφετε στο νετ :grin:
δεν χρειαζεται να τον παιξουμε καθολου...εχουμε τις πουτανιτσες μας που μας λατρευουν.....εχεις φτωχη αντιληψη της πραγματικοτητας

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom