μάγκες το θέμα είναι αρκετά πιο σοβαρό απ'ότι νομίζουν πολλοί και έχει να κάνει με την τήρηση εχεμύθειας και το fair-play ανάμεσα σε εργαζόμενες και πελάτες και ανάμεσα στα μέλη του σάιτ
εγώ θα δώσω μια άλλη διάσταση στο θέμα, από προσωπική μου εμπειρία
πριν αρκετό καιρό είχα γράψει σε ένα θρεντ για μια ανεξάρτητη η οποία ήταν τότε στο ξεκίνημα της καριέρας της, είχε και αγγελία με τηλ. την οποία παρέθεσα, έγραψα και την εμπειρία μου με αυτήν, απάντησα σε κάποια πμ αλλά και δημόσια στο θρεντ σε ερωτήσεις συναγωνιστών, μέχρι εδώ όλα καλά...
μετά από κανά μήνα περίπου ξανακαλώ την τύπισσα και όπως μιλούσαμε καταλαβαίνω ότι αρχίζει να με ψαρώνει με ερωτήσεις για το ίντερνετ, οπότε αμέσως καταλαβαίνω πού θα το πάει και απαντάω αναλόγως...τελικά μου είπε σε θυμωμένο ύφος ότι κάποιος πελάτης της είπε ότι έχουν γράψει για εκείνην σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα.κομ, ότι εκείνη μπήκε και το διάβασε και ότι από την ημερομηνία-ηλικία του νικ μου κτλ ήταν σίγουρη ότι αυτός ήμουν εγώ...
τελικά το έχαψε ότι ήταν κάποιος άλλος (βέβαια αν το διαβάζει τώρα αυτό μάλλον τον ήπια
)
το ζήτημα είναι γιατί αυτός ο κάποιος από εδώ μέσα, που δεν έχω ιδέα ποιός μπορεί να ήταν, πήγε και της είπε ότι έχουν γράψει γι'αυτήν στο ίντερνετ, υπήρχε κάποιος λόγος ή κουβέντα να γίνεται?
για να καταλήξω, μετά το πήδημα η εχεμύθεια είναι το δεύτερο ζητούμενο κατά σειρά, οπότε πριν ενεργήσετε σκεφτείτε και λίγο αν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι ή αν με αυτόν τον τρόπο υπάρχει πιθανότητα να εκθέσετε κάποιον (στην τελική και να το μάθαινε ψιλοσταρχίδια μου κιόλας αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να πει κάποιος σε μια ανεξάρτητη ότι γράφουν για αυτήν στο ίντερνετ
ίσα ίσα έτσι θα δει ότι διαφημίζεται και θα ανεβάσει τις τιμές, τόσες και τόσες φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο
σκεφτείτε και λίγο
)