Νέα

Πελάτης "έδωσε" amateur cg στην οικογένειά της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gianevan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
το θέμα όπως τέθηκε από την αρχή παραπέμπει (τουλάχιστον για μένα) στην αντρική μπέσα. Εγώ σου συστήνω κάποια που σου λέω ότι ΑΝ θεσ να την δεις σε ενημερωνω ότι έχει κανονικη ζωη και το κάνει περιστασιακά. Αν εσύ έχεις λόγο (αντρικό) και πεις "ναι θέλω" δεν είσαι υποχρεωμένος να τηρήσεις το λόγο σου? Μήπωσ έχω μείνει πίσω?
ρε φιλε δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με καποια που εκδιδεται ποσο μαλλον να τρεχεις να βρεις σπιτια κλπ.ειναι ξεφτιλικι δεν αντιλεγω και ανωφελο.αλλα ξαναλεω δεν ξερεις αν και τι προηγηθηκε μεταξυ τους,ποσο καιρο βλεποντουσαν τι λεγανε κλπ

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
θα σου πω μια ιστορια και το κλείνω εδώ...
Ειχα μια εργαζόμενη που πηδότιανε με εναν φίλο μου ενω ηταν αραβωννιασμενη...ο φίλοσ μου το ειπε και μου ζητησε να δωσω το λογο μου να μην μιλησω..στο διαστημα αυτο η κοπελλα μένει και εγκυος...ποιανου το παιδι...αγνωστο. Με τον αραβωννιαστικο εχουμε γνωριστει και τα λέμε κιολας. Τα φερνει ετσι η ζωη και για εργατικες διαφορες γινονται μανουρες (δικηγοροι, δικαστηρια κ.λ.π.)
Αν εγω για εκδικηση τα ξερναγα ολα στον αντρα της (πλεον) με ολα τα επακόλουθα...Πως θα με λέγατε?

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ειχα μια εργαζόμενη που πηδότιανε με εναν φίλο μου ενω ηταν αραβωννιασμενη...ο φίλοσ μου το ειπε και μου ζητησε να δωσω το λογο μου να μην μιλησω..στο διαστημα αυτο η κοπελλα μένει και εγκυος...ποιανου το παιδι...αγνωστο. Με τον αραβωννιαστικο εχουμε γνωριστει και τα λέμε κιολας. Τα φερνει ετσι η ζωη και για εργατικες διαφορες γινονται μανουρες (δικηγοροι, δικαστηρια κ.λ.π.)
Αν εγω για εκδικηση τα ξερναγα ολα στον αντρα της (πλεον) με ολα τα επακόλουθα...Πως θα με λέγατε?
εκδικηση για ποιο λογο ρε φιλε δεν καταλαβαινω.δεν ειχες λογο εν προκειμενω να πεις τιποτα.αλλα σε καποια αλλη κατασταση ισως εβρισκες λογο να γινεις κακος

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
για το γεγονος...οτι πηγε στα δικαστηρια,,,
Και ολα αυτα τα ειπα γιατι (αν καταλαβα καλα) ο τυπος οτι και αν συνεβει ματαξυ τουσ επρεπε να σεβαστει το λογο που ειχε δωσει στον gianevan που του συστησε...Αυτό με εξοργιζει...Ολα τα υπολοιπα για πουτανες και κινδυνους ειναι αληθη...και στα περισσοτερα συμφωνω.

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
για το γεγονος...οτι πηγε στα δικαστηρια,,,
Και ολα αυτα τα ειπα γιατι (αν καταλαβα καλα) ο τυπος οτι και αν συνεβει ματαξυ τουσ επρεπε να σεβαστει το λογο που ειχε δωσει στον gianevan που του συστησε...Αυτό με εξοργιζει...Ολα τα υπολοιπα για πουτανες και κινδυνους ειναι αληθη...και στα περισσοτερα συμφωνω.
εγω τουλαχιστον θα την απειλουσα να βλεπα τα μουτρα της :grin: :grin: :grin:περα απο την πλακα πιο πολυ τιθεται το θεμα να μην εκθεσεις φιλους σε παρομοιες καταστασεις

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
Plirofori8ika apo ena pelataki (opws sini8iza na sas apokalw)  μ αυτη την εκφραση και μονο χανεις ολο το δικιο σου  δεν σε ξερω δεν σε εχω παρει ποτε απλα σχολιαζω!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Plirofori8ika apo ena pelataki (opws sini8iza na sas apokalw) oti exei anebei sxolio apo ton Giannevan gia to problima pou proekipse stin prosopiki mou zwh.

Prwti fora loipon mpenw sto forum (den exw idea ti grafete genika edw...) kai fusika ebala to psebdonimo "H poutana" opws oloi etsi me apokalesate (kai kala kanate) gia na pw kapoia pragmagta.

Kat arxas na euxaristisw ton Giannevan kai dimosios giati me ekseresi auton ton "enan" oloi oi alloi htan diamantia pragmatika kai mou ferthikane san kurioi.

Na sas pw kai gw mia optiki gwnia pou isws kapoioi arniste na deite 'h na anagnwrisete.

To oti dinete kapoia xrimata gia na ksexarmaniasete 'h na bgalete ta apo8imena sas, den sas ka8ista aksious na mas miwnetai, na mas prosbalete kai na mas ekt8etete sto proswpiko mas kiklo 'h kai dimosios. O xwros autos 8eoritika 8a eprepe na einai fair play. Ka8orismos timwn, upiresiwn kai exemi8ias. Opws sas exoume anagki-mas exete kai anagki diaforetika den 8a eixe logo uparksis to sigkekrimeno site, ta studios klp. 8a eisastan eksw me liga logia... sta Bars-Cafe kai 8a "dialegate"... an kapoioi apo sas mporousan fusika giati mi ksexnate uparxoun kai anastaltikoi paragontes (oikogeniakwn ipoxrewsewn, emfanisis, ikanotitwn klp).

Oi poutanes pou lete, den sas koroideuoun... Kserete tous orous tou paixnidou eksarxis. Eseis tis pairnete tilefwno.... den hr8ame na sas broume emeis kai oute me to zori ksaplwsate mazi mas. Den sas anoiksame to portofoli na sas paroume ta xrimata-eseis mas ta dosate.

Proswpika den koroidepsa kanenan, den uperxrewsa kanenan, kai den ekmetaleftika katastaseis. Ka8omoun 2 kai 3 wres kai akouga tou ka8enos ton "pono" kai epairna 150. Giati to social time einai h an8rwpini diastasi kai auth einai anektimiti kai den kostologitai-DWRIZETAI.

Epeleksa gia poli sigkekrimenous kai poli prospwpikous logous na to kanw kai to kana oso pio kala kai filotima mporousa se ola ta epipeda. Den en8arina kamia sumperifora pou 8a odigouse se kiriolektika oikonomiki afemaksi 'h kai "klisimo spitiou". Den bgika na poulisw narkotika sta paidia sas, den eklepsa kanenan... epeleksa na diaxiristw ton eauto mou me ena kate me "metrisimo risko" afou eixa epileksei na minw se ena poli periorismeno kiklo. EKANA LA8OS... ok to anagnorizw-skibw to kefali kai proxorw.

Meta apo polla klamata kai diakimanseis stin psixologia mou kataligw sto oti:

Autos o "enas" einai epixirimatias (kai h krisi akoma den arxise....)
Autos o "enas" exei oikogenia, exei paidia kai exei kai enan eautouli...
Autos o "enas" 8a to brei mprosta tou apo tin idia th zwh se auth th zwh.
Giati mporei na zisoume polles zwes (oxi kai toso xristianiko auto pou lew) alla gia mena se auth th zwh 8a plirwsoume tin mikroprepia pou diksame se auth th zwh... Isws an tou eixa faei xrimata na me ektimouse perissotero 'h na me "fobotan" perissotero, alla den 8a ektimousa egw emena.

Kalo bradu se olous kai pragmatika exete patna kata nou oti ta panta einai danika kai efimera.

Edit_Ελληνικά παρακαλώ πολύ, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ρουφιάνο  :grin:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
για τι μιλαει η poutana?καντε ενα εξπλειν οποισ δεν βαριεται.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Ξερω οτι ειναι off-topic αλλα θα ηθελα και εγω να παρω θεση για το θεμα της εκθεσης της amateur κοπελας απο πελατη της.
Α) πρεπει να ομολογησω οτι σεβομαι υπερβολικα τις πουτανες με αποτελεσμα μερικες φορες να μην το ευχαριστιεμαι οσο μπορω επειδη εχω στο μυαλο μου οτι κατι που θελω να κανω μπορει να μην τους αρεσει κτλ.
Κατα συνεπεια σε μια τετοια περιπτωση θα υποστηριζα την κοπελα 100%.
Για να μην ειμαστε ολοι υπερβολικοι ομως, εγω σαν τελειως ουδετερος που δεν ξερω κανεναν απο το φορουμ βλεπω ενα post κατηγορητηριο με βαρυτατους χαρακτηρισμους απο ton gienevan προς καποιον που δεν μας λεει, χωρις καποια απτα στοιχεια, βλεπω και την ιδια κοπελα να κατηγορει τον ιδιο λεγοντας μαλιστα οτι εχει και παιδια και επιχειρησεις και οικογενεια (που στν χειροτερη περιπτωση μου φανηκε απειλητικο, στην καλυτερη οτι και αυτη τον γνωριζει προσωπικα) και δεν εχουμε κανεναν αντιλογο.
Περιεργως ομως βλεπω δεκαδες να εχουν βγαλει την αποφαση χωρις να ακουσουν την αλλη πλευρα.Αλλοι τον βριζουν χυδαια, αλλοι υποστηριζουν με θερμη την κοπελα να συνεχισει την ζωη της, αλλα απειλουν οτι θα τον δειρουν.
Ειναι υποχρεωτικο να θυμησουμε οτι ακομα και οι πιο αισχροι δολοφονοι εχουν δικαιωμα υπερασπισεως του εαυτου τους?
Ακομα και αν αποδειχτουν ενοχοι ξεχναμε οτι υπαρχει απολογια?
Και ολα αυτα σε ενα περιβαλλον που οποιος εχει συμμετασχει ενεργα στο σπορ πραγματικα ξερει οτι υπαρχουν κινδυνοι και μικροαπατεωνιες και απειλες κτλ.
Μηπως γιναμε υπερβολικοι?
Δεν σκοπευω να μπω σε διαλογο,αλλωστε εχουν περασει μερες και δεν μπαινω συχνα, απλα ηθελα να κανω ενα σχολια
Καληνυχτα

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Ξερω οτι ειναι off-topic αλλα θα ηθελα και εγω να παρω θεση για το θεμα της εκθεσης της amateur κοπελας απο πελατη της.
Α) πρεπει να ομολογησω οτι σεβομαι υπερβολικα τις πουτανες με αποτελεσμα μερικες φορες να μην το ευχαριστιεμαι οσο μπορω επειδη εχω στο μυαλο μου οτι κατι που θελω να κανω μπορει να μην τους αρεσει κτλ.
Για να μην ειμαστε ολοι υπερβολικοι ομως, εγω σαν τελειως ουδετερος που δεν ξερω κανεναν απο το φορουμ βλεπω ενα post κατηγορητηριο με βαρυτατους χαρακτηρισμους απο ton gienevan προς καποιον που δεν μας λεει, χωρις καποια απτα στοιχεια, βλεπω και την ιδια κοπελα να κατηγορει τον ιδιο λεγοντας μαλιστα οτι εχει και παιδια και επιχειρησεις και οικογενεια (που στν χειροτερη περιπτωση μου φανηκε απειλητικο, στην καλυτερη οτι και αυτη τον γνωριζει προσωπικα) και δεν εχουμε κανεναν αντιλογο.
Περιεργως ομως βλεπω δεκαδες να εχουν βγαλει την αποφαση χωρις να ακουσουν την αλλη πλευρα.Αλλοι τον βριζουν χυδαια, αλλοι υποστηριζουν με θερμη την κοπελα να συνεχισει την ζωη της, αλλα απειλουν οτι θα τον δειρουν.
Ειναι υποχρεωτικο να θυμησουμε οτι ακομα και οι πιο αισχροι δολοφονοι εχουν δικαιωμα υπερασπισεως του εαυτου τους?
Και ολα αυτα σε ενα περιβαλλον που οποιος εχει συμμετασχει ενεργα στο σπορ πραγματικα ξερει οτι υπαρχουν κινδυνοι και μικροαπατεωνιες και απειλες κτλ.
Δεν σκοπευω να μπω σε διαλογο,αλλωστε εχουν περασει μερες και δεν μπαινω συχνα, απλα ηθελα να κανω ενα σχολια
Καληνυχτα
μηπως εισαι εσυ που δεν εχεις ακουστει ακομη ??????????

OP
OP
gianevan

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Καληνυχτα

Ακριβώς για να μη εκτεθεί κάποιος συγκεκριμένος (ακόμα και με το νικ του) χωρίς πρώτα να μπορέσει να πει την άποψή του, απέφυγα να το αναφέρω.
Αλλά (όπως το είπες!) δεν άκουσα κανέναν αντίλογο!!
Και από το προφίλ του (που βρήκα από παλιό π.μ.) είδα πως το θέμα το έχει παρακολουθήσει! ;)
Και το πια είναι η κοπέλα το βρήκαν οι δύο στους τρεις που την έχουν συναντήσει, αυτός δεν υπέθεσε σε ποιαν αναφερόμουν;
Ακόμα κι εσύ που δεν έχεις καμία σχέση, όπως και πολλοί άλλοι πήραν μια θέση. ΑΥΤΟΣ γιατί δεν πήρε;

Ας το τελειώσουμε! Ζητώ συγγνώμη από τους διαχειριστές που "χρησιμοποίησα" κατά κάποιον τρόπο την δημοσιότητα του θρεντ, ακριβώς για να δώσω την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να αντιδράσει και να πει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, δημιουργώντας μου μια "ρωγμή" στην σιγουριά μου για την ενοχή του. (Το "κάρφωμα" είχε γίνει φυσικά από κινητό με απόκρυψη, μετά όμως από αρκετές γνωστές κινήσεις αναζήτησης ανθρώπων)

Δεν το έκανε, οπότε προσωπικά δεν μου μένει πλέον καμία αμφιβολία...

Bourbourts

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Plirofori8ika apo ena pelataki (opws sini8iza na sas apokalw) oti exei anebei sxolio apo ton Giannevan gia to problima pou proekipse stin prosopiki mou zwh.

Prwti fora loipon mpenw sto forum (den exw idea ti grafete genika edw...) kai fusika ebala to psebdonimo "H poutana" opws oloi etsi me apokalesate (kai kala kanate) gia na pw kapoia pragmagta.

Kat arxas na euxaristisw ton Giannevan kai dimosios giati me ekseresi auton ton "enan" oloi oi alloi htan diamantia pragmatika kai mou ferthikane san kurioi.

Na sas pw kai gw mia optiki gwnia pou isws kapoioi arniste na deite 'h na anagnwrisete.

To oti dinete kapoia xrimata gia na ksexarmaniasete 'h na bgalete ta apo8imena sas, den sas ka8ista aksious na mas miwnetai, na mas prosbalete kai na mas ekt8etete sto proswpiko mas kiklo 'h kai dimosios. O xwros autos 8eoritika 8a eprepe na einai fair play. Ka8orismos timwn, upiresiwn kai exemi8ias. Opws sas exoume anagki-mas exete kai anagki diaforetika den 8a eixe logo uparksis to sigkekrimeno site, ta studios klp. 8a eisastan eksw me liga logia... sta Bars-Cafe kai 8a "dialegate"... an kapoioi apo sas mporousan fusika giati mi ksexnate uparxoun kai anastaltikoi paragontes (oikogeniakwn ipoxrewsewn, emfanisis, ikanotitwn klp).

Oi poutanes pou lete, den sas koroideuoun... Kserete tous orous tou paixnidou eksarxis. Eseis tis pairnete tilefwno.... den hr8ame na sas broume emeis kai oute me to zori ksaplwsate mazi mas. Den sas anoiksame to portofoli na sas paroume ta xrimata-eseis mas ta dosate.

Proswpika den koroidepsa kanenan, den uperxrewsa kanenan, kai den ekmetaleftika katastaseis. Ka8omoun 2 kai 3 wres kai akouga tou ka8enos ton "pono" kai epairna 150. Giati to social time einai h an8rwpini diastasi kai auth einai anektimiti kai den kostologitai-DWRIZETAI.

Epeleksa gia poli sigkekrimenous kai poli prospwpikous logous na to kanw kai to kana oso pio kala kai filotima mporousa se ola ta epipeda. Den en8arina kamia sumperifora pou 8a odigouse se kiriolektika oikonomiki afemaksi 'h kai "klisimo spitiou". Den bgika na poulisw narkotika sta paidia sas, den eklepsa kanenan... epeleksa na diaxiristw ton eauto mou me ena kate me "metrisimo risko" afou eixa epileksei na minw se ena poli periorismeno kiklo. EKANA LA8OS... ok to anagnorizw-skibw to kefali kai proxorw.

Meta apo polla klamata kai diakimanseis stin psixologia mou kataligw sto oti:

Autos o "enas" einai epixirimatias (kai h krisi akoma den arxise....)
Autos o "enas" exei oikogenia, exei paidia kai exei kai enan eautouli...
Autos o "enas" 8a to brei mprosta tou apo tin idia th zwh se auth th zwh.
Giati mporei na zisoume polles zwes (oxi kai toso xristianiko auto pou lew) alla gia mena se auth th zwh 8a plirwsoume tin mikroprepia pou diksame se auth th zwh... Isws an tou eixa faei xrimata na me ektimouse perissotero 'h na me "fobotan" perissotero, alla den 8a ektimousa egw emena.

Kalo bradu se olous kai pragmatika exete patna kata nou oti ta panta einai danika kai efimera.

Edit_Ελληνικά παρακαλώ πολύ, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ
Διαβασα αυτες τις μερες τα γεγονοτα του giannevan / H poutana. Καταλαβα ενα πραγμα. Ότι δεν ξερουν ποιος πραγματικα ειναι ο καταδοτης. Εγω θα σας τον αποκαλυψω . Ειναι ο giannevan. Παθατε ταρακουλο; Καλα να παθετε γιατι και εγω την εχω παθει από αυτόν τον ανθρωπο. Αυτος ο ανθρωπος κρυβεται πισω από ένα ευγενικο προσωπο και μια πολυ ευγενικη ομιλια αλλα η καρδια του είναι μαυρη καταμαυρη και τον μονο που τον ενδιαφερει είναι να περναει αυτος καλα ανεξαρτητα εάν μπορει να καταστρεψει και ανθρωπους. Ετσι εκανε και εδώ. Ηξερε τι συνεβαινε ,περιμενε την καταλληλη χρονικη στιγμη και χτυπησε ,ριχνοντας το χτυπημα σε αλλον. Ετσι μη εχοντας που ναι πιαστει η αλλη της πουλησε συμβουλες και συμπαρασταση με σκοπο ένα και μοναδικο. Να στηριχθει πανω του και ετσι να πηδαει τσαμπα και μαλιστα ελευθερα πραγμα που το διαφημιζει στους κολλητους του. Ετσι εκανε και σε μενα και με την ιδια λογικη αυτή την περιοδο εκμεταλευεται αυτη την ατυχη την Βανεσσα. Σιγουρα θα αποχωρησει από το site όπως δηλωσε γιατι τωρα θα εχει και αυξημενες υποχρεωσεις ,να διακονεψει πλεον δυο ατυχες. Ειμαι μια γυναικα της «πιατσας», γνωστη σας, που την εχει πατησει στο παρελθον απο αυτόν τον ανηθικο και με τις ιδιες ακριβως μεθοδους. Μην με ενοχλησετε ότι ειχα να πω το ειπα και σας το εστειλα από αλλου σελιδα για ευνοητους λογους . Γεια σας

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
το σαιτ γιατι το πρηζετε με τις μαλακιες σας?προσωπικα δε με ενδιαφερει τι συνεβη μεταξυ του gianevan,του αλλου αν υπαρχει και της οποιαδηποτες πουτανας.και πιστευω δεν ενδιαφερει πολλους ακομα απο δω.το καλυτερο ισως θα ταν να τα βρειτε μεταξυ σας >:( >:(

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
922
Πόντοι
96
Φώσκολος κατάντησε το site

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Φώσκολος κατάντησε το site
Η όλη  υπόθεση βρώμαγε  έτσι  και  αλλιώς  από  την αρχή..Μπαίνει  κάποιος  και   λέει  ό,τι  ένας τύπος  αποκάλυψε  το  μυστικό  μιας   <<κρυφής>>   ,στην  οικογένειά  της  ..Μετά  από  μερικές  μέρες  μας  λέει  ότι  το  έκανε  για  να δει  αν  θα  <<τσιμπήσει>>    ο  ένοχος  (για την ταυτότητα του οποίου δεν είναι σίγουρος)
:jerking: :jerking:
Μετά  φταίνε  οι  γυναίκες  που  υποστηρίζουν πως  οι μεγαλύτερες <<κατίνες>>  είναι  οι άνδρες!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
το σαιτ γιατι το πρηζετε με τις μαλακιες σας?προσωπικα δε με ενδιαφερει τι συνεβη μεταξυ του gianevan,του αλλου αν υπαρχει και της οποιαδηποτες πουτανας.και πιστευω δεν ενδιαφερει πολλους ακομα απο δω.το καλυτερο ισως θα ταν να τα βρειτε μεταξυ σας >:( >:(

Πώπω!!!Όντως,μας τα έχουν πρήξει!!!!!!

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
πουφφφ... ένα ποστ είπα να κάνω και εγώ μετά από καιρό και λογοκρίθηκε...  :tickedoff:  :tickedoff:

:2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Διαβασα αυτες τις μερες τα γεγονοτα του giannevan / H poutana. Καταλαβα ενα πραγμα. Ότι δεν ξερουν ποιος πραγματικα ειναι ο καταδοτης. Εγω θα σας τον αποκαλυψω . Ειναι ο giannevan. Παθατε ταρακουλο; Καλα να παθετε γιατι και εγω την εχω παθει από αυτόν τον ανθρωπο.

Χωρίς να θέλω να παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου, ειδικά σε περιπτώσεις που προσεγγίζουν πλέον τις οικογενειακές ιστορίες του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, να σημειώσω ότι όσο περίεργο είναι το μήνυμα της "πουτάνας" άλλο τόσο είναι και το δικό σου. Το να εμφανίζονται χρήστες που έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν, ακριβώς για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένο σκοπό, είναι έργο που το έχουμε δει πλειστάκις εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έχει να κάνει μια συγκεκριμένη και σοβαρή καταγγελία, ας την κάνει επωνύμως. Τα υπόλοιπα είναι jetsam, flotsam.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
In short...

Της πουτάνας λέμε!