Το τρενακι της ηδονης ???Οταν η ιεροδουλη εχει πολυ ανοιχτο μουνι και εχει βαλει και πολυ κρεμα,δεν καταλαβαινεις τιποτα ..
Μπηκε ο πουτσος σφαιρα και αρχισε τις μανουβρες !!!
Το τρενακι της ηδονης ???Οταν η ιεροδουλη εχει πολυ ανοιχτο μουνι και εχει βαλει και πολυ κρεμα,δεν καταλαβαινεις τιποτα ..
να σου δωσω το δικο μου τηλεφωνο να τις δεινεις αν δεν γουσταρεις,,αμα πια με τις πατσαβουρες μονο πουτσα θελουνε ;) ;)οταν γνωριζω γκομενακια τουs ξεκαθαριζω απο την αρχη το προβλημα μου και εκεινεs χερονται αλλα δεν με βοηθανε θελουνε να κανουνε την δουλεια τουs μονο και φευγουνε και μ αφηνουν με την πουτσα στο χερι ενω εκεινεs ειναι χαλαρεs εγω μεσα στα νευρα αφου μετα αμα με παιρνουν τηλεφωνο και μου ζητανε να τηs γαμησω δεν ξαναπαω με τιs πατσαβουρεs
η να βαλεις 2 σφηνες,αυτες που βαζουν στα τραπεζακια στις ταβερνες για να μην κουνανεΣ αυτη την εξαιρετικα δυσκολη κατασταση τα μονα σωτηρια ειναι τα ...μπρατσακια.....Και κανειs μπανιο και...
η να βαλεις 2 σφηνες,αυτες που βαζουν στα τραπεζακια στις ταβερνες για να μην κουνανε
να σου δωσω το δικο μου τηλεφωνο να τις δεινεις αν δεν γουσταρεις,,αμα πια με τις πατσαβουρες μονο πουτσα θελουνε ;) ;)
και του στελνουν αιτηματα φιλιας γκομενες τις οποιες δεν γνωριζει..στο φαισμπουκ...επειδη οι καριολες μαθανε οτι δεν χυνει και ειπαν θα καλοπερασουμε.....καλα κανεις τυπε μου και δεν απαντας στις χαμουρες.....
Τι εγινε;Τα καταφερε ο τυπος;
Θα μας φαει η αγωνια...
Τυπε στειλε βιογραφικο στο salieri....αυριο πρωι κιολας θα σου ερθει συμβολαιο για 50 τσοντες μινιμουμτην πηδαγα την δικια μου και τιποτα [glow=red,2,300]την πηρε ο υπνοs εκανα μια τσαρκα σε στουντιο[/glow] και αποειδα παλι σκατα με εχει παρει η απο κατω
βασικα ειχα στειλει στο καστινκ του σειρεινακη και η μαλακια ηταν οτι την μερα που με πηρανε τηλεφωνο να παω ειμουνα με πυρετο και μου πανε οτι στο επομενο θα ειμαι μεσα τουs εξηγησα και το προβλημα μου και η πλακα ολη ειναι εδω γιατι η κοπελα απο το τηλεφωνο εβαλε τα γελια και μετα με ρωταγε ποση ωρα ειμαι σκληροs ενω γαμαω αμα βαραω στο γαμησι ξυλο δηλαδη και την επομενη το πρωι με πηρε τηλ να με δει προσωπικα και ειμουνα με την δικια μου δυστηχωs γιατι μου στειλε φωτο με μαιλ και ηταν τρελο μουνακι λιγο γεματουλα αλλα καβλαδερηΤυπε στειλε βιογραφικο στο salieri....αυριο πρωι κιολας θα σου ερθει συμβολαιο για 50 τσοντες μινιμουμ
μαγκεs καλημερα .....εφαγα τρελο πακετο τελικα ουτε χτεs τα καταφερα να χυσω την πηδαγα την δικια μου και τιποτα την πηρε ο υπνοs εκανα μια τσαρκα σε στουντιο και αποειδα παλι σκατα με εχει παρει η απο κατω
gorgio_32 αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς στην ΑΕΚ δε σε βλέπω να χύνεις...Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο,με Αδαμίδη Νοτιά κλπ παρατρεχάμενους τι να περιμένεις;Έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου το μπάχαλο στην ομάδα και πού να πατηθεί το κουμπί της εκσπερμάτωσης...Κι εγώ ΑΕΚτζης είμαι αλλά έχω να πάω στο γήπεδο 7 χρόνια,αυτό με έσωσε,διότι θα είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Από την άλλη οι γαύροι με Μαρινάκη και τα πρωταθλήματα,έχουν πρόωρη εκσπερμάτωση.Γι'αυτό δεν τους πλησιάζει γυναίκα και το έχουν ρίξει στη μαλακία!
τυπε κοιμοταν και την πηδαγες;την αλλη φορα δωσε της ενα καφε μηπως την κρατησει ξυπνιαμαγκεs καλημερα .....εφαγα τρελο πακετο τελικα ουτε χτεs τα καταφερα να χυσω την πηδαγα την δικια μου και τιποτα την πηρε ο υπνοs εκανα μια τσαρκα σε στουντιο και αποειδα παλι σκατα με εχει παρει η απο κατω
ξυλινες,ειπαμε να κραταμε τις παραδοσεις...τι πλαστικες και αρχιδια τουμπαναξύλινες ή πλαστικές τύπε?
απο μικροs εχω κομενο το πετσακι φιλε ειναι και αυτο ομωs σημαντικο μακαρι να το ειχα πιστευω δεν θα ειχα προβλημαέχεις κάνει περιτομή τύπε;
καλη η πλακα ρε φιλε αλλα να παει να γαμηθει και η αεκ εχω σημαντικοτερο προβλημαgorgio_32 αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς στην ΑΕΚ δε σε βλέπω να χύνεις...Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο,με Αδαμίδη Νοτιά κλπ παρατρεχάμενους τι να περιμένεις;Έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου το μπάχαλο στην ομάδα και πού να πατηθεί το κουμπί της εκσπερμάτωσης...Κι εγώ ΑΕΚτζης είμαι αλλά έχω να πάω στο γήπεδο 7 χρόνια,αυτό με έσωσε,διότι θα είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Από την άλλη οι γαύροι με Μαρινάκη και τα πρωταθλήματα,έχουν πρόωρη εκσπερμάτωση.Γι'αυτό δεν τους πλησιάζει γυναίκα και το έχουν ρίξει στη μαλακία!