Νέα

Πελάτεs που δεν χύνουν με πουτάνεs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xouanito_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οταν η ιεροδουλη εχει πολυ ανοιχτο μουνι και εχει βαλει και πολυ κρεμα,δεν καταλαβαινεις τιποτα ..
Το τρενακι της ηδονης ???
Μπηκε ο πουτσος σφαιρα και αρχισε τις μανουβρες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
οταν γνωριζω γκομενακια τουs ξεκαθαριζω απο την αρχη το προβλημα μου και εκεινεs χερονται αλλα δεν με βοηθανε θελουνε να κανουνε την δουλεια τουs μονο και φευγουνε και μ αφηνουν με την πουτσα στο χερι ενω εκεινεs ειναι χαλαρεs εγω μεσα στα νευρα αφου μετα αμα με παιρνουν τηλεφωνο και μου ζητανε να τηs γαμησω δεν ξαναπαω με τιs πατσαβουρεs
να σου δωσω το δικο μου τηλεφωνο να τις δεινεις αν δεν γουσταρεις,,αμα πια με τις πατσαβουρες μονο πουτσα θελουνε  ;) ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Σ αυτη την εξαιρετικα δυσκολη κατασταση τα μονα σωτηρια ειναι τα ...μπρατσακια.....Και κανειs μπανιο και... :fuck1: :fuck1:
η να βαλεις 2 σφηνες,αυτες που βαζουν στα τραπεζακια στις ταβερνες για να μην κουνανε

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χύσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  Τέλη να φτιάξουμε παστέλιιιιιιιιιιιιιιιιιι

(Ακόμα να χύσει αυτός ?? 5 ώρες περάσαν....)

Δέν μπορώ.. Βούλωσαααααα ...

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
και του στελνουν αιτηματα φιλιας γκομενες τις οποιες δεν γνωριζει..στο φαισμπουκ...επειδη οι καριολες μαθανε οτι δεν χυνει και ειπαν θα καλοπερασουμε.....καλα κανεις τυπε μου και δεν απαντας στις χαμουρες.....
δρομο,να βρειτε αλλον να εκμεταλευτιτε ..:grin: :grin: :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:2funny:
Τι εγινε;Τα καταφερε ο τυπος;
Θα μας φαει η αγωνια...

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
μαθανε πως δεν χυνουμε...πλακωσανε και οι γυφτοι... :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny:
Τι εγινε;Τα καταφερε ο τυπος;
Θα μας φαει η αγωνια...

Τωρα θαναι κουρασμενοs με τοση μαχη....Θα ηπιε κανα αναψυκτικο θαφαγε κανα κοκορετσι για να συνελθει...Αυριο παλι

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεs καλημερα .....εφαγα τρελο πακετο τελικα ουτε χτεs τα καταφερα να χυσω την πηδαγα την δικια μου και τιποτα την πηρε ο υπνοs εκανα μια τσαρκα σε στουντιο και αποειδα παλι σκατα με εχει παρει η απο κατω

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:
την πηδαγα την δικια μου και τιποτα [glow=red,2,300]την πηρε ο υπνοs εκανα μια τσαρκα σε στουντιο[/glow] και αποειδα παλι σκατα με εχει παρει η απο κατω
Τυπε στειλε βιογραφικο στο salieri....αυριο πρωι κιολας θα σου ερθει συμβολαιο για 50 τσοντες μινιμουμ

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:Τυπε στειλε βιογραφικο στο salieri....αυριο πρωι κιολας θα σου ερθει συμβολαιο για 50 τσοντες μινιμουμ
βασικα ειχα στειλει στο καστινκ του σειρεινακη και η μαλακια ηταν οτι την μερα που με πηρανε τηλεφωνο να παω ειμουνα με πυρετο και μου πανε οτι στο επομενο θα ειμαι μεσα τουs εξηγησα και το προβλημα μου και η πλακα ολη ειναι εδω γιατι η κοπελα απο το τηλεφωνο εβαλε τα γελια και μετα με ρωταγε ποση ωρα ειμαι σκληροs ενω γαμαω αμα βαραω στο γαμησι ξυλο δηλαδη και την επομενη το πρωι με πηρε τηλ να με δει προσωπικα και ειμουνα με την δικια μου δυστηχωs γιατι μου στειλε φωτο με μαιλ και ηταν τρελο μουνακι λιγο γεματουλα αλλα καβλαδερη

Επισκέπτης
μαγκεs καλημερα .....εφαγα τρελο πακετο τελικα ουτε χτεs τα καταφερα να χυσω την πηδαγα την δικια μου και τιποτα την πηρε ο υπνοs εκανα μια τσαρκα σε στουντιο και αποειδα παλι σκατα με εχει παρει η απο κατω

έχεις κάνει περιτομή τύπε;

Επισκέπτης
gorgio_32 αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς στην ΑΕΚ δε σε βλέπω να χύνεις...Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο,με Αδαμίδη Νοτιά κλπ παρατρεχάμενους τι να περιμένεις;Έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου το μπάχαλο στην ομάδα και πού να πατηθεί το κουμπί της εκσπερμάτωσης...Κι εγώ ΑΕΚτζης είμαι αλλά έχω να πάω στο γήπεδο 7 χρόνια,αυτό με έσωσε,διότι θα είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Από την άλλη οι γαύροι με Μαρινάκη και τα πρωταθλήματα,έχουν πρόωρη εκσπερμάτωση.Γι'αυτό δεν τους πλησιάζει γυναίκα και το έχουν ρίξει στη μαλακία!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
gorgio_32 αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς στην ΑΕΚ δε σε βλέπω να χύνεις...Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο,με Αδαμίδη Νοτιά κλπ παρατρεχάμενους τι να περιμένεις;Έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου το μπάχαλο στην ομάδα και πού να πατηθεί το κουμπί της εκσπερμάτωσης...Κι εγώ ΑΕΚτζης είμαι αλλά έχω να πάω στο γήπεδο 7 χρόνια,αυτό με έσωσε,διότι θα είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Από την άλλη οι γαύροι με Μαρινάκη και τα πρωταθλήματα,έχουν πρόωρη εκσπερμάτωση.Γι'αυτό δεν τους πλησιάζει γυναίκα και το έχουν ρίξει στη μαλακία!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προβληματα που εχει ο κοσμος .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε κοιμοταν και την πηδαγες;την αλλη φορα δωσε της ενα καφε μηπως την κρατησει ξυπνια

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλη η πλακα ρε φιλε αλλα να παει να γαμηθει και η αεκ εχω σημαντικοτερο προβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom