Νέα

Πελάτεs που δεν χύνουν με πουτάνεs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xouanito_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυστηχωs περσι πηγα και σε γιατρο και μου ειπε για την προωρη μπορει μονο να με βοηθεισει μου δωσε κατι αντικαταθλιπτικα και με κανανε χειροτερο μου βγαλανε επιθετικοτητα και εριξα πολλυ ξυλο στη γκομενα βεβαια τηs αρεσε αλλα εμενα το μαρτυριο συνεχιστικε παντωs στην παρεα που με κοροιδευανε κατι φιλοι μου μπροστα στιs γκομενεs τουs κανανε μαλακια γιατι μου την πεφτανε και μετα τιs γαμαγα και μου λεγανε τα χειροτερα για εκεινουs οτι ειναι νεροπιστολα και τετοια μερικεs φαγανε και κολημα
εισαι τρισμεγιστος τυπος λεμεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οκ ακυρο αυτο τοτε,δοκιμασες την ωρα που πηδας να σκεφτεις τον λυμπεροπουλο να σηκωνει το κυπελλο;
τα χω δοκιμασει ολα ρε φιλε σκατα δεν μπορειs να φανταστειs εσυ μπορει να με κοροιδευειs αλλα δεν πειραζει το μονο που ζηταω ειναι μια λυση ρε πουστη μου

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οι πρωτοι μπορει να ριξουν ευθηνες και στις τανες και να εχουν και δικιο ..
Το θεμα ειναι οτι μερικοι κραζουν τις τανες επιδι τελειωσαν γρηγορα .. δεν αξιζε λεει 1 λεπτο γαμησα  :cheesy:
ε και τι φταιει η γκομενα σε αυτο δε μ πορω να καταλαβω  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα χω δοκιμασει ολα ρε φιλε σκατα δεν μπορειs να φανταστειs εσυ μπορει να με κοροιδευειs αλλα δεν πειραζει το μονο που ζηταω ειναι μια λυση ρε [size=30pt]πουστη μου[/size]
πως τους μυριζεσαι ομως τους πουστηδες......εχεις μυτη λεμε.....
οκ ακυρο αυτο τοτε,δοκιμασες την ωρα που πηδας να σκεφτεις τον λυμπεροπουλο να σηκωνει το κυπελλο;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δυστηχωs περσι πηγα και σε γιατρο και μου ειπε για την προωρη μπορει μονο να με βοηθεισει μου δωσε κατι αντικαταθλιπτικα και με κανανε χειροτερο μου βγαλανε επιθετικοτητα και εριξα πολλυ ξυλο στη γκομενα βεβαια τηs αρεσε αλλα εμενα το μαρτυριο συνεχιστικε παντωs στην παρεα που με κοροιδευανε κατι φιλοι μου μπροστα στιs γκομενεs τουs κανανε μαλακια γιατι μου την πεφτανε και μετα τιs γαμαγα και μου λεγανε τα χειροτερα για εκεινουs οτι ειναι νεροπιστολα και τετοια μερικεs φαγανε και κολημα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εισαι αρχοντας λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οταν γνωριζω γκομενακια τουs ξεκαθαριζω απο την αρχη το προβλημα μου και εκεινεs χερονται αλλα δεν με βοηθανε θελουνε να κανουνε την δουλεια τουs μονο και φευγουνε και μ αφηνουν με την πουτσα στο χερι ενω εκεινεs ειναι χαλαρεs εγω μεσα στα νευρα αφου μετα αμα με παιρνουν τηλεφωνο και μου ζητανε να τηs γαμησω δεν ξαναπαω με τιs πατσαβουρεs

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τα χω δοκιμασει ολα ρε φιλε σκατα δεν μπορειs να φανταστειs εσυ μπορει να με κοροιδευειs αλλα δεν πειραζει το μονο που ζηταω ειναι μια λυση ρε πουστη μου
βρε λυσεις ψαχνουμε να σου βρουμε,μηπως τα στουντιο σου πεφτουν πολυ κυριλε;δοκιμασες μεταξουργειο μηπως ειναι καλυτερα;μηπως σε φτιαξει το σκηνικο σε καμμια παραγκα παρεα στο σαλονακι με αλβανοπακιστανια με κελεμπιες;και να παιζει και το ραδιοφωνακι χριστοδουλοπουλο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
βρε λυσεις ψαχνουμε να σου βρουμε,μηπως τα στουντιο σου πεφτουν πολυ κυριλε;δοκιμασες μεταξουργειο μηπως ειναι καλυτερα;μηπως σε φτιαξει το σκηνικο σε καμμια παραγκα παρεα στο σαλονακι με αλβανοπακιστανια με κελεμπιες;και να παιζει και το ραδιοφωνακι χριστοδουλοπουλο
Οχι Χριστοδουλοπουλο ρε ... ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ καλυτερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οταν γνωριζω γκομενακια τουs ξεκαθαριζω απο την αρχη το προβλημα μου και εκεινεs χερονται αλλα δεν με βοηθανε θελουνε να κανουνε την δουλεια τουs μονο και φευγουνε και μ αφηνουν με την πουτσα στο χερι ενω εκεινεs ειναι χαλαρεs εγω μεσα στα νευρα αφου μετα αμα με παιρνουν τηλεφωνο και μου ζητανε να τηs γαμησω δεν ξαναπαω με τιs πατσαβουρεs
μην αφηνεις να σε εκμεταλευονται οι μαλακισμενες

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αρε λαγουδακι..γιατρος εισαι ρε φιλε μπραβο.με εφτιακσες τωρα

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εκει ρε φιλε μια φορα που πηγα εφαγα χοντρο πακετο με την πουτανα δεν τελειωνα με τιποτα και εφυγε και μπηκε η τσατσα η οποια μου τον επαιξε μεχρι να χυσω αλλα εκανα μια ωρα αλλη καριολα αυτη ειχε κολησει να με ξαναδει και μου ειχε υποσχεθει οτι θα με κανει να τελειωσω αλλα επρπε να παω απο το σπιτι τηs μου ειχε πει οτι θα γαμησω και την κορη τηs μαζι αλλα ενοειται οτι δεν πηγα γιατι επαιζε να μου λεγε ψεματα οσοι ωρα μου τον επαιζε μου λεγε ποποποπο μωρο μου δεν το χω ξαναδει αυτο και κατι τετοιεs παπαριεs

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εκει ρε φιλε μια φορα που πηγα εφαγα χοντρο πακετο με την πουτανα δεν τελειωνα με τιποτα και εφυγε και μπηκε η τσατσα η οποια μου τον επαιξε μεχρι να χυσω αλλα εκανα μια ωρα αλλη καριολα αυτη ειχε κολησει να με ξαναδει και μου ειχε υποσχεθει οτι θα με κανει να τελειωσω αλλα επρπε να παω απο το σπιτι τηs μου ειχε πει οτι θα γαμησω και την κορη τηs μαζι αλλα ενοειται οτι δεν πηγα γιατι επαιζε να μου λεγε ψεματα οσοι ωρα μου τον επαιζε μου λεγε ποποποπο μωρο μου δεν το χω ξαναδει αυτο και κατι τετοιεs παπαριεs
η απολυτη φαντασιωση του ΤΑΚΜΑΝ λεμεεεεεεεεεε :2funny: :2funny:

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:  :2funny:
Ισως αν αλλαξει ομαδα θα εχει καλυτερη ψυχολογια γενικοτερα
μπα ρε φιλε και παλια που ειμουνα ολυμπιακοs παλι τα ιδια προβληματα ειχα μετα γυρισα βαζελοs και παπαρια παλι τα ιδια τιποτα σκατα απελπισια

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δυσκολη η περιπτωση σου αδελφε,μηπως το λιλακι μπορει να σε ξεκαπνισει;

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπα ρε φιλε και παλια που ειμουνα ολυμπιακοs παλι τα ιδια προβληματα ειχα μετα γυρισα βαζελοs και παπαρια παλι τα ιδια τιποτα σκατα απελπισια
εισαι σταθερος ομως.μου ερεσεις

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μηπως επεφτες σε λαθος χρονικες στιγμες;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Τυπε σοβαρα τωρα,αν εχεις τετοιο θεμα ασε τα μπουρδελα και τα στουντιο οπου ο χρονος ειναι περιορισμενος και δοκιμασε κανα call girl οπου θα εχεις το χρονο σου.Μολις πετυχεις τη μια φορα μετα θα ξεκολησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom