lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ξεχασαμε να πουμε στον φιλο να βαλει ανεμιστηρα γιατι θα του φυγει η ψυχη με την ζεστη που κανει σημερα,αν το κρατησει κανενα 4ωρο το πηδημα θα παει απο αφυδατωση
may the force be with youφευγω μαγκεs παω να ριξω κανα πουτσο ηρθε η δικια μου και μου την λεει οποτε με βρισκει και ειμαι στο μπουρδελα θα ξαναμπω μετα ευχομαι να χω χυση
λοιπον παιδεs πηγαινω συχνα σε στουντιο αλλα δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα φτανω στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο ελεοs μια βοηθεια
εγω χυνω τυπαρες, δεν αφηνω τα λεφτα να πανε χαμενα
Ακόμη και με κομοδίνα ή μπάζα τύπε? Αν ναι, τότε έχεις καταφέρει το κάτω κεφάλι ν' ακολουθεί το πάνω! Έυγε!
αρχηγε τι εγινε;εχουν περασει 2 ωρες,το εβρεξες το γκομενακι η υπαρχει προβλημα;φευγω μαγκεs παω να ριξω κανα πουτσο ηρθε η δικια μου και μου την λεει οποτε με βρισκει και ειμαι στο μπουρδελα θα ξαναμπω μετα ευχομαι να χω χυση
πιο κεφαλι ακολουθει πιο?
εχεις καποια τεχνικη και το κανεις αυτο;εγω χυνω τυπαρες, δεν αφηνω τα λεφτα να πανε χαμενα
εχεις καποια τεχνικη και το κανεις αυτο;
εχεις καποια τεχνικη και το κανεις αυτο;
συνηθως με σπρωξιμο τυπακι
ωραιος ο παιχτηςσυνηθως με σπρωξιμο τυπακι
Και γω παντα χυνω ακομα και με αερογαμησι
Εχω παστελωσει χοντρες και πλεον δεν κολλαω πουθενα
Οταν η ιεροδουλη εχει πολυ ανοιχτο μουνι και εχει βαλει και πολυ κρεμα,δεν καταλαβαινεις τιποτα ..τυπακι τι ειναι αερογαμησι? γαμας στον αερα σε ελευθερη πτωση? πες μας τυπακι τι τεχνικη ειναι αυτη?
Οταν η ιεροδουλη εχει πολυ ανοιχτο μουνι και εχει βαλει και πολυ κρεμα,δεν καταλαβαινεις τιποτα ..
Φαντασια να εχεις και ολα λυνονται,ολα στο μυαλο ειναι ;)Σ αυτη την εξαιρετικα δυσκολη κατασταση τα μονα σωτηρια ειναι τα ...μπρατσακια.....Και κανειs μπανιο και...