Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
θα του ριξει την ψυχολογια ο στελιος,πολυ κλαμα ρε παιδι μου
θα του ριξει την ψυχολογια ο στελιος,πολυ κλαμα ρε παιδι μου
δεν νομιζω ρε φιλε και με πουτανεs και με μεταφορικα πουτανεs και κολ γκερλ τα παντα λεμε σκατα παιδια εχω να ευχαριστηθω εκσπερματωση γυρω στα 2 χρονια χοντρο πακετο λεμεΤυπε σοβαρα τωρα,αν εχεις τετοιο θεμα ασε τα μπουρδελα και τα στουντιο οπου ο χρονος ειναι περιορισμενος και δοκιμασε κανα call girl οπου θα εχεις το χρονο σου.Μολις πετυχεις τη μια φορα μετα θα ξεκολησεις
τυπε να σε εκμεταλευτουν θα ηθελαν,σου λεει αυτος αργει να χυσει θα την βγαλουμε μια χαρα,ασε που μετα μπορει να σε εκαναν πασα σε καμμια γειτονισα,καλα εκανες και δεν πηγεςεκει ρε φιλε μια φορα που πηγα εφαγα χοντρο πακετο με την πουτανα δεν τελειωνα με τιποτα και εφυγε και μπηκε η τσατσα η οποια μου τον επαιξε μεχρι να χυσω αλλα εκανα μια ωρα αλλη καριολα αυτη ειχε κολησει να με ξαναδει και μου ειχε υποσχεθει οτι θα με κανει να τελειωσω αλλα επρπε να παω απο το σπιτι τηs μου ειχε πει οτι θα γαμησω και την κορη τηs μαζι αλλα ενοειται οτι δεν πηγα γιατι επαιζε να μου λεγε ψεματα οσοι ωρα μου τον επαιζε μου λεγε ποποποπο μωρο μου δεν το χω ξαναδει αυτο και κατι τετοιεs παπαριεs
.........Να σου πω.....μηπως εισαι ο Τακμαν και μας δουλευεις??εκει ρε φιλε μια φορα που πηγα εφαγα χοντρο πακετο με την πουτανα δεν τελειωνα με τιποτα και εφυγε και μπηκε η τσατσα η οποια μου τον επαιξε μεχρι να χυσω αλλα εκανα μια ωρα αλλη καριολα αυτη ειχε κολησει να με ξαναδει και μου ειχε υποσχεθει οτι θα με κανει να τελειωσω αλλα επρπε να παω απο το σπιτι τηs μου ειχε πει οτι θα γαμησω και την κορη τηs μαζι αλλα ενοειται οτι δεν πηγα γιατι επαιζε να μου λεγε ψεματα οσοι ωρα μου τον επαιζε μου λεγε ποποποπο μωρο μου δεν το χω ξαναδει αυτο και κατι τετοιεs παπαριεs
ναι ρε φιλε ετσι ειναι μεχρι και απο το facebook εκανα απενεργοποιηση γιατι μου κανα η μια μετα την αλλη αιτημα φιλιαs και με τιs πιο πολλεs τιs ηξερα μεσω φιλων που τα λεμε καλα και ξενερωσα μεχρι και απο κει εφυγατυπε να σε εκμεταλευτουν θα ηθελαν,σου λεει αυτος αργει να χυσει θα την βγαλουμε μια χαρα,ασε που μετα μπορει να σε εκαναν πασα σε καμμια γειτονισα,καλα εκανες και δεν πηγες
Εσενα θα πρεπει να σε πληρωνουν τυπε μου και οχι να πληρωνεις !!!!!δεν νομιζω ρε φιλε και με πουτανεs και με μεταφορικα πουτανεs και κολ γκερλ τα παντα λεμε σκατα παιδια εχω να ευχαριστηθω εκσπερματωση γυρω στα 2 χρονια χοντρο πακετο λεμε
οπα το θεμα περασε σε αλο επιπεδο..εγω την κανω.καλη συνεχειαναι ρε φιλε ετσι ειναι μεχρι και απο το facebook εκανα απενεργοποιηση γιατι μου κανα η μια μετα την αλλη αιτημα φιλιαs και με τιs πιο πολλεs τιs ηξερα μεσω φιλων που τα λεμε καλα και ξενερωσα μεχρι και απο κει εφυγα
Πλακα κανει ρεοπα το θεμα περασε σε αλο επιπεδο..εγω την κανω.καλη συνεχεια
ημαρτον που λεει και ο γεωργιου
Καλο βολι....φευγω μαγκεs παω να ριξω κανα πουτσο ηρθε η δικια μου και μου την λεει οποτε με βρισκει και ειμαι στο μπουρδελα θα ξαναμπω μετα ευχομαι να χω χυση
μακαρι να ειναι οπως τα λες.εσκιαχτηκα λιγοΠλακα κανει ρε
χαβαλες να γινεται....
τυπε καλο βολι,να ξερεις οτι ειμαστε μαζι σου,δεν φευγει κανενας απο εδω,πιστευουμε σε κανενα 4ωρο να εχουμε ευχαριστα νεαφευγω μαγκεs παω να ριξω κανα πουτσο ηρθε η δικια μου και μου την λεει οποτε με βρισκει και ειμαι στο μπουρδελα θα ξαναμπω μετα ευχομαι να χω χυση
μακαρι να ειναι οπως τα λες.εσκιαχτηκα λιγο
ειναι η χαρα της γυναικας ο συναγωνιστης,εργατης που λεμεΕσενα θα πρεπει να σε πληρωνουν τυπε μου και οχι να πληρωνεις !!!!!
Ναι ναι....ειναι η χαρα της γυναικας ο συναγωνιστης,εργατης που λεμε
στην θεση του θα το εκανα επαγγελμα,να δινω χαρα στις πικραμενες και να τα οικονομαωΝαι ναι....
θα γινοσουν πορνος , επαγγελματιας , ιεροδουλος , πουτανος δηλαδη ?εγω σστην θεση του θα το εκανα επαγγελμα,να δινω χαρα στις πικραμενες και να τα οικονομαω
καραπουτανοςθα γινοσουν πορνος , επαγγελματιας , ιεροδουλος , πουτανος δηλαδη ?
Στυγνο επαγγελματια σε κοβω τυπε μουκαραπουτανος