Νέα

Πελάτεs που δεν χύνουν με πουτάνεs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xouanito_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απο μικροs εχω κομενο το πετσακι φιλε ειναι και αυτο ομωs σημαντικο μακαρι να το ειχα πιστευω δεν θα ειχα προβλημα

Μάλλον λέω μαλακία, αλλά μήπως υπάρχει αντίθετη εγχείρηση απ την περιτομή; Στη θέση σου θα το ψαχνα. Όσοι δεν έχουν κάνει περιτομή συνήθως έχουν το αντίθετο πρόβλημα (πρόωρης)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
απο μικροs εχω κομενο το πετσακι φιλε ειναι και αυτο ομωs σημαντικο μακαρι να το ειχα πιστευω δεν θα ειχα προβλημα

Δεν ξέρω αλλά κάποιοι λένε για το πετσάκι ότι όταν το κόψεις δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις μεγάλος..Όταν ήμουν στα 18 μου πέρασε να το κάνω αφού μου το χε συστήσει γιατρός και όπως έλεγε υπάρχει κίνδυνος σε έντονη σεξουαλική επαφή να κοπεί και τότε πλημυρίζεις στο αίμα..Έλεγε επίσης ότι έχεις μικρότερες πιθανότητες για ΣΜΝ και ότι προφυλάσει από τον καρκίνο του πέους...Τελικά τελευταία στιγμή δεν το κανα αλλά μάλλον σε καλό μου βγήκε..

Ας πει κάποιος που χει κάνει περιτομή είναι τόσο μεγάλη η διαφορά και δύσκολη η προσαρμογή;

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον λέω μαλακία, αλλά μήπως υπάρχει αντίθετη εγχείρηση απ την περιτομή; Στη θέση σου θα το ψαχνα. Όσοι δεν έχουν κάνει περιτομή συνήθως έχουν το αντίθετο πρόβλημα (πρόωρης)
εχω ρωτισει για χειρουργικη αλλα και εκει δεν υπαρχει λυση μου ειπανε οτι τα χειρουργια γινονται για εκεινουs που εχουν προωρη εκσπερματωση για αυτουs που δεν χυνουν δεν εχει βγει ακομα κατι παντωs οσο μεγαλωνω το προβλημα θα σοβαρευει παιζει μετα τα 40 να μην χυσω και ποτε!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gorgio_32 αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς στην ΑΕΚ δε σε βλέπω να χύνεις...Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο,με Αδαμίδη Νοτιά κλπ παρατρεχάμενους τι να περιμένεις;Έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου το μπάχαλο στην ομάδα και πού να πατηθεί το κουμπί της εκσπερμάτωσης...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχω ρωτισει για χειρουργικη αλλα και εκει δεν υπαρχει λυση μου ειπανε οτι τα χειρουργια γινονται για εκεινουs που εχουν προωρη εκσπερματωση για αυτουs που δεν χυνουν δεν εχει βγει ακομα κατι παντωs οσο μεγαλωνω το προβλημα θα σοβαρευει παιζει μετα τα 40 να μην χυσω και ποτε!!!!!!!!!!

Σε τσούζει όταν τον ακουμπάς (κεφαλάκι); Αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα, τότε καλύτερα πάνε σ ένα γιατρό.

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε τσούζει όταν τον ακουμπάς (κεφαλάκι); Αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα, τότε καλύτερα πάνε σ ένα γιατρό.
οχι δεν με τσουζει αλλα κανονικα δεν πρπει να σε τσουζει μου φαινεται οτι με το πετσακι εχειs τσουκσιμο ετσι μου ειπαν οι γιατροι εγω δεν εχω ωποτε το κεφαλακι εχει παθει ανοσια παντωs και εξετασειs εκανα ορμονεs κτλ και ειμαι κομπλε και πανω πολλυ απο τα φυσιολογικα και ειμαι 33 χρονων ....τεσπα εχω φαει πακετο χοντρο θα πρεπει να αρχισω να συμβιβαζομαι για μενα το σεξ εχει σταματησει να ειναι απολαυση δυστηχωs

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μολιs επιστροφη απο στουντιο και το ξενερωμα ακομα συνεχιζεται τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να διορθωσει την κατασταση η κοπελα πραγματικα ενιωσα να με λυπαται μου λεει δεν εχω ξανασυναντησει κατι τετοιο δηλαδη να με γαμανε δυνατα και με ενταση και να μην μπορουν να χυσουν αναρωτηθηκε μηπωs φταιει εκεινη αλλα την εξηγησα την κατασταση

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Γιώργο έχεις καταφέρει να τελειώσεις αν όχι σε ιερόδουλη με κανονική κοπέλα;Είσαι 32 χρονών;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μολιs επιστροφη απο στουντιο και το ξενερωμα ακομα συνεχιζεται τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να διορθωσει την κατασταση η κοπελα πραγματικα ενιωσα να με λυπαται μου λεει δεν εχω ξανασυναντησει κατι τετοιο δηλαδη να με γαμανε δυνατα και με ενταση και να μην μπορουν να χυσουν αναρωτηθηκε μηπωs φταιει εκεινη αλλα την εξηγησα την κατασταση
κανονικα πρεπει να σου επιστρεφουν το 50% των χρηματων αφου δεν τις βρεχεις,το εχεις σκεφθει να κανεις τετοια συμφωνια;τζαμπα πληρωνεις ρε αδελφε

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
κανονικα πρεπει να σου επιστρεφουν το 50% των χρηματων αφου δεν τις βρεχεις,το εχεις σκεφθει να κανεις τετοια συμφωνια;τζαμπα πληρωνεις ρε αδελφε

Ρε φίλε μην του κάνεις πλάκα..Μπορεί να είναι σε θέση να το κάνει με κοπέλα καθημερινή εκτός δουλειάς..Ξαδερφάκι μου πήγε 5 φορές σε οίκους ανοχής και δεν μπόρούσε να τελειώσει όμως με το που βρήκε γκόμενα αμέσως ξεκλείδωσε ο οργανισμός

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιώργο έχεις καταφέρει να τελειώσεις αν όχι σε ιερόδουλη με κανονική κοπέλα;Είσαι 32 χρονών;
εχω τελειωσει με κοπελα ναι ενοειται απλα εχω πολλυ καιρο τωρα γυρω στο 5μηνο που το κανω με την δικια μου και τιποτα δεν γινεται παω και σε τανεs και παλι τιποτα εχω τρελαθει το πουτανεs που γραφω ενοο ολεs τιs γυναικεs οχι μονο τα κοριτσια που δουλευουν σε οικουs γιατι ολεs οι γυναικεs κατα την αποψη μου ειναι πουτανεs

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
εχω τελειωσει με κοπελα ναι ενοειται απλα εχω πολλυ καιρο τωρα γυρω στο 5μηνο που το κανω με την δικια μου και τιποτα δεν γινεται παω και σε τανεs και παλι τιποτα εχω τρελαθει το πουτανεs που γραφω ενοο ολεs τιs γυναικεs οχι μονο τα κοριτσια που δουλευουν σε οικουs γιατι ολεs οι γυναικεs κατα την αποψη μου ειναι πουτανεs

Ρε μπας καισε σκάνε στη δουλειά τίποτα μαλάκες συνάδελφοι και σε τρελένουν τόσο που σκέφτεσαι το τι γίνεται εκεί και το μεταφέρεις στον ελεύθερο χρόνο σου;;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε φίλε μην του κάνεις πλάκα..Μπορεί να είναι σε θέση να το κάνει με κοπέλα καθημερινή εκτός δουλειάς..Ξαδερφάκι μου πήγε 5 φορές σε οίκους ανοχής και δεν μπόρούσε να τελειώσει όμως με το που βρήκε γκόμενα αμέσως ξεκλείδωσε ο οργανισμός
Επιδρα στην ψυχολογια πολυ αυτο.... Πραγματι

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν το χω σκεφτει γιατι παω παντα με την ψυχολογια οτι θα τελειωσω αμα ηταν να εκανα τετοιεs συμφωνιεs ειμαι σιγουροs οτι θα το δοκιμαζανε πολλα παιδια σημερα η κοπελα με λυπηθηκε και μου ειπε οτι αμα ητανε στο χερι τηs θα μου τα εδινα ολα πισω και εκει ενιωσα ασχημα φυγαμε και οι 2 με κατεβασμενα κεφαλια

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε να σαι καλα οκ δεν με πειραζει που μου κανουνε πλακα αλωστε το περιμενα ολοι παιδια ειμαστε εδω μεσα και μπουρδελο ειμαστε δεν τρεχει μακαρι να μπορουσα να βοηθηθω αλλα δεν βγαζω ακρη σε ευχαριστω παντωs.......και με κοπελα που δοκιμασα σε φαση μιαs νυχταs παπαρια παλι αυτη χαμογελασε στο τελοs στην αρχη γελαω εγω αλλα στο τελοs εκεινεs και γελαει καλυτερα οποιοs γελαει τελευταιοs

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μπας καισε σκάνε στη δουλειά τίποτα μαλάκες συνάδελφοι και σε τρελένουν τόσο που σκέφτεσαι το τι γίνεται εκεί και το μεταφέρεις στον ελεύθερο χρόνο σου;;

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε Φάνη..Πως θυμάμαι την πρώτη μου σουλειά πωλητής σε μαγαζί με ρούχα και ένιωθα τόσο ασχημα ψυχολογικά από κάτι μπάσταρδους που δουλεύαμε μαζί..Πλέον αν και οι άνθρωποι που δουλεύουμε μαζί φαίνονται εντάξει δεν τους κοιτάω καν αν μπορώ για να μη δίνω δικαιώματα ούτε να κουβεντιάζουμε ούτε να χω κόντρες..Κάνω τη δουλειά μου χτυπάω κάρτα και δρόμο.

Όντως η δουλειά μπορεί να σου κάνει ζημιά και στην καθημερινή ζωή και στο σεξ

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι φιλε στη δουλεια το εχω συζηρησει με κανα δυο σοβαρα παιδια και μου λενε τιs αποψειs τουs αλλα μεχρι εκει και γενικα εχω σταματησει να τα λεω αυτα γιατι αλλοι κοροιδευουν και νευριαζω ευκολα

Επισκέπτης
καλη η πλακα ρε φιλε αλλα να παει να γαμηθει και η αεκ εχω σημαντικοτερο προβλημα

Κι εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα,δε βρίσκω φθηνό εισιτήριο για τη Σκανδιναβία,και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν το χειμώνα θα πάω στις Αυστριακές ή στις Ιταλικές Άλπεις για σκι...Soelden,Kaprun ή Madona Di Campilio,Santa Caterina;Αυτά είναι προβλήματα...

:2funny: :2funny: :2funny:

Αν δεν το ρίξεις στην πλάκα,σε βλέπω με ψυχοφάρμακα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

φίλε κάτι τέτοιο γινόταν σε εμένα. Συνεχείς τσακωμούς, ειρωνείες (ακόμα και απο άτομα που δεν πρέπει να ειρωνέυονται πχ προϊσταμένοι οι οποίοι δεν πρέπει να έχουν τέτοιο θάρρος λόγω θέσης τους) και χαζές πλάκες μέχρι που τα έγραψα όλα στα @@ μου. Αναισθησία στο υψηλότερο βαθμό γιατι όσοι μικροτσούτσουνοι θέλουν τέτοια παιχνιδάκια βασίζονται στο φιλότιμο και οτι δεν θα ανακατευθείς σε καυγά γιατι θα εκτεθείς. Τους εκθέτεις λοιπόν μια-δύο φορές, τους γράφεις στα καμπανέλια σου άλλες τόσες και αν είναι έξυπνοι το σταματάνε, αφού αν τους δώσεις στεγνά αυτοί θα βρίσκονται σε άσχημη θέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom