ο κοντος????γαμω τα παιδια ρε...αυτον λες????ασε έχει μετακομίσει ο Σιμάκος εκεί πέρα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ σε όλα τα στριπ....
δεν το ηξερα ...θα παω να τον δω...φιλαρακι καλο ο σιμος!!!!!
εφυγε απο λολιτα?????
ο κοντος????γαμω τα παιδια ρε...αυτον λες????ασε έχει μετακομίσει ο Σιμάκος εκεί πέρα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ σε όλα τα στριπ....
Εγώ τα εχω ξαναπει μαλακαααααα.....αλλα δε διαβαζεις το φορουμ.....xaxaxaxaxaxaxa
όχι ο λολίτας..... Στο πρίνσες ήταν ο τεράστιος.....ο κοντος????γαμω τα παιδια ρε...αυτον λες????
δεν το ηξερα ...θα παω να τον δω...φιλαρακι καλο ο σιμος!!!!!
εφυγε απο λολιτα?????
αποφραξι μονο θα καμο,κολιτε τα λεφτα να κανονισις μονοχούστ καριόλεςςςςςςςς σαββούρεςςςςςςςςς.....
Βόθρος πέρνα μια νύχτα απ΄ολα και κάνε μια απολύμανση αποπαρασίτωση περικαλώ.
καλα ξυπνα ....όχι ο λολίτας..... Στο πρίνσες ήταν ο τεράστιος.....
στειλε το λογαριασμο σε πμ...αποφραξι μονο θα καμο,κολιτε τα λεφτα να κανονισις μονο
τα χουμε πει....μπαζολες....γεμισαν τις νυχτες ....καριολες γεμισαν τα πρωινα....καλα να περναμε...κ εις αλλα με υγεια....χούστ καριόλεςςςςςςςς σαββούρεςςςςςςςςς.....
Βόθρος πέρνα μια νύχτα απ΄ολα και κάνε μια απολύμανση αποπαρασίτωση περικαλώ.
χρηστίδη στο πρίνσες σου έχω πει πρέπει να πάρεις άδεια απ τον περσόνα να μπεις.καλα ξυπνα ....
στο πρινσες ηταν last year...πηγε λολιτα εδω και πολυ καιρο....
αν λεμε τον ιδιο....κοντος ασπρομαλλης...που χαμογελαει συνεχεια ,αυτον δεν λες????
γυρω στα 40....
τα χουμε πει....μπαζολες....γεμισαν τις νυχτες ....καριολες γεμισαν τα πρωινα....καλα να περναμε...κ εις αλλα με υγεια....
νορμάλ τύπισσες δεν υπάρχουν πια;
Μπήκαν κι αυτές στον επιταχυντή;;;
χρηστίδη στο πρίνσες σου έχω πει πρέπει να πάρεις άδεια απ τον περσόνα να μπεις.
Αλλος είναι αυτός....
Σβούρα γύρω πα το στύλο όλες τις σαββούρες....
νορμάλ τύπισσες δεν υπάρχουν πια;
Μπήκαν κι αυτές στον επιταχυντή;;;
ενταξει γιατι και αυτος που λεω εγω δουλευε παλια στο πρινσες και πηγε μετα λολιτα....χρηστίδη στο πρίνσες σου έχω πει πρέπει να πάρεις άδεια απ τον περσόνα να μπεις.
Αλλος είναι αυτός....
ενταξει ρε αλλα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου...χρηστίδη στο πρίνσες σου έχω πει πρέπει να πάρεις άδεια απ τον περσόνα να μπεις.
Αλλος είναι αυτός....
ρε μαλάκα κοίτα που έφτασαν οι σαββούρες...ενταξει γιατι και αυτος που λεω εγω δουλευε παλια στο πρινσες και πηγε μετα λολιτα....
και ειναι και γαμω τα παιδια...
είσαι μικρός και άβγαλτος το ξέρω.........ενταξει ρε αλλα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου...
είσαι μικρός και άβγαλτος το ξέρω.........
πειραματιζόμαστε ρε με τις σαββούρες.... πώς θα τις εξαφανίσουμε από τα κωλάδικα με τη μέγιστη επιτάχυνση....
ο ντουρα που ειναι????ευτυχως που μιλαμε για το πειραμα.....
μπραβο ρε γατε....αρα ειμαστε on-topic...πειραματιζόμαστε ρε με τις σαββούρες.... πώς θα τις εξαφανίσουμε από τα κωλάδικα με τη μέγιστη επιτάχυνση....
πειραματιζόμαστε ρε με τις σαββούρες.... πώς θα τις εξαφανίσουμε από τα κωλάδικα με τη μέγιστη επιτάχυνση....
βοθρεεεεεεεεεε..................