Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι τιποτε αλλο αλλα είναι ενδιαφέρον και μην κολλας σς βιβλια που γραφτηκαν 20 χρονια πριν.

Παλλικάρι μου καλό. Απαντώ σε όλα με ερωτήση
Ξέρεις ΠΟΤΕ διατυπώθηκε η θεωρία της σχετικότητας;
Πότε η γενικευμένη;

Τα 20 χρόνια καλό θα ήταν να τα ξανασκεφτείς.......
Η φυσική δεν είναι ποδοσφαιρκή ομάδα να κάνει ανανέωση κάθε δεκαετία..........
Και σου ξαναματαλέω.
Εγώ δεν ψήλωσα διόλου γιατί τα διάβασα. Αλλωστε άλλος τα έχει γραψει. Εγώ απλά ένιωσα ακόμα πιο μαλάκας. Οσο πιο πολλά μαθαίνεις τόσο πιο μαλάκας νιώθεις...
Εσύ μπορείς να νιώθεις αψηλός σαν τα Αλπεια τα βουνά.
Επίσης σου επαναλαμβάνω.......
Μέχρι να γίνει μια θεωρία ευρέως αποδεκτή, αυτός που την διατυπώνει δεν είναι παρά ένας γραφικός αλχημιστής για την επιστημονική κοινότητα........
Αυτά και κοίτα να τελειώσεις τις σπουδές σου να πιάσεις καμμιά δουλειά γιατί τα πεδία Χιγκς δεν τρώγονται. Απλά σου διευρύνουν τη γνώση. Εκτός βέβαια εάν δουλεύεις στο ΣΕΡΝ και σου έδωσαν εντολή να δημοσιεύεις τις εξελίξεις στην Ελβετία στο μπουρδέλα τελεία κομ για να γίνει η δουλειά τους γνωστή στο ευρύ κοινό.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χριστίδι, το γεγονός ότι δηλώνεις άθεος ή αντικληρικαλιστής ή ό,τιδήποτε, δεν σε κάνει ούτε πιο αξιόλογο ούτε πιο μορφωμένο από αρκετούς που δηλώνουν ότι πιστεύουν σε κάτι υπερφυσικό...

Και εκτός από τις θρησκείες, υπάρχουν αρκετοί άλλοι επιζήμιοι - ισμοί που έχουν κάνει την ίδια αν όχι μεγαλύτερη ζημιά στην ανθρωπότητα σε σχέση με τη θρησκεία χωρίς να έχουν έστω τα λίγα θετικά των θρησκειών...

Καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίζεις ένα επιστημονικό πείραμα, το οποίο δεν γίνεται για  να αποδείξει την ύπαρξη ή μη θεού αλλά την ορθότητα ή μη κάποιων επιστημονικών θεωριών, ως επιχείρημα στις όχι και τόσο ενδιαφέρουσες υπαρξιακές σου αναζητήσεις...

Ούτε και σημαίνει ότι όποιος πιστεύει σε θεό, είναι πρόβατο και το μαλακιστήρι που δηλώνει άθεο και πάει και σκοτώνει/ σκοτώνεται στα γήπεδα κραδαίνοντας ένα κασκόλ και προσκυνώντας άμπαλους "μάγους" είναι φορέας αρχέγονης γνώσης και μέγιστης κριτικής ικανότητας...
τωρα τι να πω???? :think: :think: :think: :think: :think:
πραγματικα με εχις αφησει αγαλμα.....
αυτα που λες εσυ τα καταλαβαινεις????αν ναι εξηγησε μου που κολλανε οι χουλιγκαν με τους αθεους και τα ρεστα....
θα πω κατι που θεωρω οτι ειναι σωστο.
γραφουμε οταν εχουμε να πουμε κατι και χωρις να πιεζομαστε οτι πρεπει ντε και καλα να ποσταρουμε....
ρε φιλε αφου δεν ειχες τιποτα να πεις επρεπε οπωσδηποτε να δηλωσεις ''παρων''???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μετα απο αρκετο καιρο στο σαιτ φιλε πραγματικα αισθανομαι την αναγκη να πω οτι μολις διαβασα το πιο ''ασχετο''και εκτος τοπου και χρονου ποσταρισμα....
εντελως ανεπαφος....!!!!!ΜΠΡΑΒΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα τι να πω???? :think: :think: :think: :think: :think:
πραγματικα με εχις αφησει αγαλμα.....
αυτα που λες εσυ τα καταλαβαινεις????αν ναι εξηγησε μου που κολλανε οι χουλιγκαν με τους αθεους και τα ρεστα....
θα πω κατι που θεωρω οτι ειναι σωστο.
γραφουμε οταν εχουμε να πουμε κατι και χωρις να πιεζομαστε οτι πρεπει ντε και καλα να ποσταρουμε....
ρε φιλε αφου δεν ειχες τιποτα να πεις επρεπε οπωσδηποτε να δηλωσεις ''παρων''???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΠΑΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τελικά τώρα ζούμε ή μας έφαγε καμιά μαύρη τρύπα?
Να πάω αύριο στη δουλειά?
Για φαντάσου να σκοτώσουν τον πάπα σε λίγο καιρό!! Θα ανακυρύξουν προφήτη τον γνωστό συγγραφέα Dan Brown!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χούι ρε με το κωλομάγαζο.....
Εχασα 2 ώρες εχθές από τη ζωή μου γαμώ τις ΣΑΒΒΟΥΡΕΣ σας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ρίχτε τες όλες στον επιταχυντή για κάρβουνο....
ναι αλλα εκανες P.R.με τα κολληταρια σου... ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά τώρα ζούμε ή μας έφαγε καμιά μαύρη τρύπα?
Να πάω αύριο στη δουλειά?
Για φαντάσου να σκοτόσουν τον πάπα σε λίγο καιρό!! Θα ανακυρύξουν προφήτη τον γνωστό συγγραφέα Dan Brown!
Αυτός ο Καφέ Νταν τι τίτλος είναι στο καράτε;

Επισκέπτης
Χούι ρε με το κωλομάγαζο.....
Εχασα 2 ώρες εχθές από τη ζωή μου γαμώ τις ΣΑΒΒΟΥΡΕΣ σας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ρίχτε τες όλες στον επιταχυντή για κάρβουνο....

Εγώ τα εχω ξαναπει μαλακαααααα.....αλλα δε διαβαζεις το φορουμ.....xaxaxaxaxaxaxa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom