Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εε 20 ευρω η ώρα. Τι εμεις στην ψαθα θα ψοφησουμε;δε καταλαβενο τιποτα ,ξιγατα???
εε 20 ευρω η ώρα. Τι εμεις στην ψαθα θα ψοφησουμε;δε καταλαβενο τιποτα ,ξιγατα???
θα σου ξεμπλοκαρο τους βοθρους τσαμπα,και θα σου μαθο να τσιμπασ τα κοκαλα,να πεζις αλογατα,και αλαεε 20 ευρω η ώρα. Τι εμεις στην ψαθα θα ψοφησουμε;
τα πας καλα με τους χορους ....Γεια σου ρε "πολύ"
Κάτι ήξερε ο πλε που ανέβαζε μόνο τσόντες... ;)
το παραμυθι αν δεν καταρευσε ακομα θα καταριφθει λιαν συντομως.....
κουφαλες ολες που απο αρχης κοσμου ''δηλητηριασατε''ψυχες και συνειδησεις με την ''δημιουργια''θεων και θρησκειων για να εχετε τις μαζες αλλυσοδεμενες στα αρματα σας τρεμετε......(και μην βιαστει κανεις που ειναι μαζα να απαντησει γιατι δεν απευθυνομαι σε αυτον τον κακομοιρη αλλα σε αυτον που τον εκανε ''μαζα''... ;) ;))
ολοι εσεις που βαφτισατε ''αμαρτια ''την επιθυμια και την ταση του ανθρωπου να ''αναρωτηθει'' και να ''μαθει''να φοβαστε.....
ολοι εσεις που τρομοκρατειτε τα αδαη ανθρωπακια με ''επομενες ζωες''και ''μελλοντικες τιμωριες'' για να τους εχετε σε πληρη υποταγη αρχιστε να αισθανεστε αδυναμοι....!!!!!
ολοι εσεις που αφοριζετε και λοιδωρειτε τους επιστημονες που αφιερωνουν τη ζωη τους στην προσπαθεια να ερμηνευσουν και να μαθουν να ξερετε οτι ηρθε η ωρα σας!!!!!!
οι επιστημονες που ειναι στην ελβετια ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!
Σε βαθος χρονου ολα τα παραμυθακια για ΄΄πλαστες''και ''δημιουργους''απλα θα καταρριφθουν.....
βεβαια δεν μπορει κανεις να απαγορεψει σε κανεναν να πιστευει σε οτι θελει.....
απλα και επισημα και αποδεδειγμενα πλεον αυτοι που θα επιμεινουν να πιστευουν σε αυτα τα παραμυθια θα ξερουν οτι πιστευουν σε ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ......
μεγαλε απο στιγμιαιο τιχεο γεγονος διμιουργιθικα εγο...,αρας ο κοσμος ινε ΓΤΠ σα κε με!!!!!!!!!!!!!και για οσους δεν εχουν ΑΚΟΜΑ παρει χαμπαρι τι γινεται γυρω τους και ενω τους ΦΤΥΝΟΥΝ κοιτανε ψηλα στον ουρανο να δουν αν βρεχει,θα πω για τελευταια φορα....
Στην Ελβετια μαζευτηκαν καμποσοι μαλακηδες επιστημονες για να κανουν ενα πειραμα του οποιου ο σκοπος ειναι να πλησιασουν οσο γινεται περισσοτερο τις συνθηκες που ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ,και απο εκει να βγαλουν ορισμενα συμπερασματα για την πορεια ....
Σε απλα ελληνικα......
ΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΥΧΑΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,και οχι επειδη καποιος που βαριοτανε πηρα ενα ραβδακι και αρχισε να ''δημιουργει''
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Έτσι συνέχισε αγόρι μου...το έχουμε ξαναπεί...η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι επιλογή!τα πας καλα με τους χορους ....
και με τις κωλοτουμπες....
ιδιος ο Ιωαννης εισαι!!!!!!!
ορεο σιμα εχις χριστινικο,ευγεΕπισης να προσθεσω οτι το μπιγκ μπαγκ δεν εχει σχεση με τον γιαχβε αφου στην γενεση γραφει ρητα οτι το πρωτο σωμα που δημιουργηθηκε ήταν η γη. Κατι που προβληματιζε όμως στις αρχες του 20 αιωνα ηταν οτι τα πειράματα εδειχναν την ηληκια της γης πολυ μεγαλύτερη απο αυτην του συμπαντος. Βεβαια μετα τα πραγματα μπηκαν στη θεση τους.
Φιλε βοθρε είσαι χωρικο και χρονικο μορφωμα ενος μη αντιστρεπτου χαοτικου φαινομενουμεγαλε απο στιγμιαιο τιχεο γεγονος διμιουργιθικα εγο...,αρας ο κοσμος ινε ΓΤΠ σα κε με!!!!!!!!!!!!!
δε καταλαβενο τι ινε αυτο,αλα μαρεσι θα το λεο το βραδι στο καφενειο στη ποκαΦιλε βοθρε είσαι χωρικο και χρονικο μορφωμα ενος μη αντιστρεπτου χαοτικου φαινομενου
αυτο τωρα στον καθρεφτη κοιταγες και σου ηρθε η το διαβασες καπου????Έτσι συνέχισε αγόρι μου...το έχουμε ξαναπεί...η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι επιλογή!
τελικα κυριε Ιωαννη Μελισσανιδη δεν μας ειπες?????Πίστευε ότι θες ρε φίλε!Μόνο που δεν κολλάνε οι αναζητήσεις σου στο συγκεκριμένο θρεντ!Εξάλου εσύ έκανες παράθεση τα δικά μου λεγόμενα!Εγώ δεν μπορώ να εκφράσω την άποψη μου για το ζήτημα?Μου απαγορεύεις?
το μπανγκ σκετο ειναι συγκροτημα και του '80 οχι του '60...ορεο σιμα εχις χριστινικο,ευγε
σε πιο μοναστιρι ισε ταμενος
το μπιγκ μπαγκ ινε σιγροτιμα του 60
ιπα ρε οτι νε σιγροτιμα...το μπανγκ σκετο ειναι συγκροτημα και του '80 οχι του '60...
ενα πραγμα σωστο δεν μπορεις να πεις....
αυτο σου λεω ρε....ιπα ρε οτι νε σιγροτιμα...
και σι στο δουλεμα μεχεις...
ολοι φιλοι μου ινε,γο δε εχο οχθρους!!!!!!!!!αυτο σου λεω ρε....
σκετο το μπανγκ οχι το μπινγκ μπανγκ....
εγω μαζι σου ειμαι ....
σε διορθωνω για να μην σε δουλευουν οι αλλοι,οι οχτροι.... ;) ;) ;)
σωστος....ολοι φιλοι μου ινε,γο δε εχο οχθρους!!!!!!!!!
κολιτε τα λεμε παω πρακτοριο να ταισο τα αλογα και μετα σπιτι!!!!!!!!!!σωστος....
κολιτε τα λεμε παω πρακτοριο να ταισο τα αλογα και μετα σπιτι!!!!!!!!!!