BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ιιιιιιιιιιιιιιι
με πας 2 χρονια πριν... μεφιστε
φευγω.. τρομαξα..
φευγω.. τρομαξα..
ιιιιιιιιιιιιιιι
φευγω.. τρομαξα..
Mπα...τα διαγωνίσματα στα κωλόμπαρα...δεν βγαίνουν παρα-έξω....Κανενα διαγωνισμα απο κωλομπαρο δεν εχεις ρε γαμωτο?Τι κβαντικη και ψωλες >
Τώρα όμως...δεν ξέρεις τίποτα....άρα είναι ανώφελο...τσάμπα το διάβασμα....ειδες να μην δινω σημασια στο μαθημα????
βασεις 0 χαχαχα
αλλα το περασα
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
Να σε απασχολει ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.....
Ψευτομαγκες που πρεπει ντε και καλα να γραψετε επειδη κανατε λογαριασμο σε ενα σαιτ....
φιλαρακι ριχνω κατι τραγουδαρες στο ραδιο(scorpions)Εντάξει..υπερβάλλεις...Έχω γνωρίσει και μεγαλύτερους...
Μα βλέπω τί λες και εξανίσταμαι...Να μην το γράψω;
Αν δεν καταλαβαίνεις τί γράφω, δεν είναι δικό μου πρόβλημα..
Θα το εκλάβω ως την αυτοκριτική σου...
Εντάξει..υπερβάλλεις...Έχω γνωρίσει και μεγαλύτερους...
δεν εννοουσε εσενα ρε...μην μασας...Τώρα μου γάμησες την ψυχολογία.....
Πάρε κ κάποια λίγο παλιότερα....να κάνω κ ένα ντουζάκι....
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/8iinj33hrgf0im2b20z2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ο μεφίστο καριόλια είναι το παιδί θαύμα....
το 2002 που εγώ έπαιζα το πουλάκι μου ο Μέφι σε ηλικία 13 ετών έλυνε τριπλά ολοκληρώματα.......και λίμες
Γαμώ την ατυχία μου Χρηστίδη.
και όποιος μου πεί ότι κωλόμπαρα και κυματοσυναρτήσεις ΔΕΝ ταιριάζουν του υπενθυμίζω ότι ο Αινστάιν στα ενδιάμεσα των συναρτήσεων για μαύρες τρύπες γαμούσε την τρύπα της Μερυλιν
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
ξέρω...δεν εννοουσε εσενα ρε...μην μασας...
φιλαρακι ριχνω κατι τραγουδαρες στο ραδιο(scorpions)
βαλε μια βοτκιτσα η οτι αλλο πινεις ,ακου ,ασε με να κανω το ιδιο(που το κανω δηλαδη)και ελα μετα να τα πουμε.....να δεις οτι θα τα πουμε καλυτερα.....
μη με χαλας τωρα.....
φιλια... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τώρα μου γάμησες την ψυχολογία.....
Καριόλη....η φαμίλια είναι γραμματιζούμενη....μπορεί ο μπαμπάς να είναι καλό παιδί....αλλά οι γνώσεις...ήταν πάντα γνώσεις...αυτό κυνηγά κ τον πιτσιρικά....(όχι οι γνώσεις....ο μπαμπάς)....χαχαχαχαχαχα....Μεγάλο μπλέξιμο λεμεεεεεεεεεε.......ο μεφίστο καριόλια είναι το παιδί θαύμα....
το 2002 που εγώ έπαιζα το πουλάκι μου ο Μέφι σε ηλικία 13 ετών έλυνε τριπλά ολοκληρώματα.......και λίμες
Γαμώ την ατυχία μου Χρηστίδη.
ξέρω...
εμένα με έχει σε είδική κατηγορία.
Είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό το πρόβλημα το έχουμε κ άλλοι....xaxaxaxaΑνεπιθύμητε, εσένα και αν δεν υπήρχες θα έπρεπε να σε εφεύρω!
οτι κι να ακους καλα ειναι αμα το κανεις κεφι....Εδώ θα συμφωνήσω...
Ανταποδίδω τα φιλάκια και δεσμεύομαι για χαμηλότερους τόνους..
Έστω και αν πίνω πορτοκαλάδα και ακούω χάουζ!
Την καλησπέρα μου!
Τί να πω και εγώ που βλέπω τις ασκήσεις του μέφι και νιώθω πιο αδαής και από το βόθρο!
Ανεπιθύμητε, εσένα και αν δεν υπήρχες θα έπρεπε να σε εφεύρω!
κ τα πλήθη....η μουσικη εξημερωνει τα ηθη.... (καλα το ειπα????)