Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είναι θέμα IQ, φίλε persona.
Το IQ μου δε φτάνει να καταλάβω τι κάνουν αυτοί εκεί με τα σωματίδια.
Φτάνει όμως να καταλάβω ότι αυτό που γίνεται εκεί πέρα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει.
Και να συνεισφέρουμε όλοι σ' αυτό.

Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα τέτοιας αντιμετώπισης, που όμως ξεφεύγουν απ' το θέμα, άρα δε στα γράφω εδώ.
To IQ δεν μετράει εξυπνάδα.... μετράει αντίληψη...
Και συ σ αυτό δόξα τω Θεώ έχεις πλεόνασμα.........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε καντε το ενα κοπυ παστ να δω τι λεει....
δεν μου φορτωνει η κωλοσελιδα.....
μηπως ειναι σημαδι?????? :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
ρε καντε το ενα κοπυ παστ να δω τι λεει....
δεν μου φορτωνει η κωλοσελιδα.....
μηπως ειναι σημαδι?????? :think: :think: :think: :think: :think:

Εγω περισσοτερο γελασα οταν το διαβασα.Τωρα εσυ δεν ξερω αν θα φορτωσεις αναποδες  :grin: :grin: :grin:
Ειναι λιγο μεγαλο το κειμενο για κοπυ παστε πιστευω....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

Καλά είσαι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

Οι απίστευτοι αυτοί τύποι που τα γράφουν, έχουν και τεχνική άποψη!

Εύγε Βολτάιρο, εύγε, με έκανες και γέλασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απόψε!

Νομίζω δε ότι κομμάτι-κομμάτι (γιατί είναι και μεγάλο) πρέπει να το βάλουμε αυτούσιο εδώ!

gior1981gio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα απο ολα εγω δεν πιστευω οτι το πειραμα θα φερει το τελος του κοσμου. Αλλωστε αν το πιστευα δε θα ημουν εδω να μιλαω στο forum. Το πιο πιθανο ειναι να μη συμβει τιποτα επικινδυνο.

Ομως το να λενε οι επιστημονες οτι δεν υπαρχει κινδυνος και αυτο να το στηριζουν σε απλες ΘΕΩΡΙΕΣ τις οποιες δεν μπορουν προς το παρον να επιβεβαιωσουν ΠΛΗΡΩΣ, αυτο είναι κατι λανθασμενο. Και δεν μπορουν να επθιβεβαιωσουν πληρως καθως αφορουν σωματιδια που δεν ειναι ολα γνωστα και μαυρες τρυπες που και αυτων οι ιδιοτητες δεν ειναι πληρως γνωστες.  Μεχρι σημερα βλεπουμε και μπορουμε να πειραματιστουμε μονο πανω σε ενα μερος αυτων των πραγματων και εχουμε φτιαξει καποιες θεωριες και εξισωσεις που εξηγουν το μερος που βλεπουμε και ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ οτι και αυτο που δεν βλεπουμε υπακουει στις εξισωσεις αυτες. Η' για να το πουμε ακριβεστερα, οι θεωριες περιγραφουν τη συμπεριφορα  που παρατηρουμε (του μερους που μπορουμε να παρατηρησουμε) αλλα δεν την εξηγουν/αιτιολογουν. Αν ηξεραν πληρως τις λεπτομεριες και ιδιοτητες αυτων των πραγματων το πειραμα στο cern θα ηταν αχρηστο, θα γνωριζαμε τι ειναι η βαρυτητα (προσοχη οχι με θεωριες οπως τωρα σαν και αυτες στις οποιες στηριζουμε οτι το πειραμα ειναι ακινδυνο, αλλα την αληθεια) και θα ειχαμε και την ενοποιημενη θεωρια. Γενικα η φυσικη σιγουρα οσο περναει ο καιρος προοδευει με μεγαλα και σημαντικα βηματα και τεινει προς την αληθεια, ομως σιγουρα δεν εχει φτασει την απολυτη αληθεια, ειδικα οσον αφορα τα σωματιδια και τις μαυρες τρυπες. Και καλα ολα αυτα, παντοτε τη γνωση σιγα σιγα την ανακαλυπτουμε, αλλα οχι και να δηλωνουμε σιγουρια για τη συμπεριφορα ενος πειραματος που δεν εχουμε ξανακανει και τα στοιχεια του οποιου δεν τα γνωριζουμε ηδη πληρως.

Το παραδοξο λοιπον στην ολη υποθεση ειναι οτι μοιαζει να λεμε οτι το πειραμα μας θα ειναι ακινδυνο και να το στηριζουμε αυτο σε θεωριες τις οποιες παμε να δουμε αν ειναι σωστες ή οχι με το ιδιο το πειραμα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα με ενδιαφερει να επελθει απλως γρηγορα το τελος (εαν υπαρξει λεμε τωρα...)

κατα ταλλα περιμενω με αγωνια τα πορισματα :) :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά είσαι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

Οι απίστευτοι αυτοί τύποι που τα γράφουν, έχουν και τεχνική άποψη!

Εύγε Βολτάιρο, εύγε, με έκανες και γέλασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απόψε!

Νομίζω δε ότι κομμάτι-κομμάτι (γιατί είναι και μεγάλο) πρέπει να το βάλουμε αυτούσιο εδώ!
Παραθέτω......

Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εγκαταλείψουν το λήθαργο και να παρέμβουν αμέσως για να συνετίσουν τους άφρονες τη καρδία ερευνητές που επιχειρούν να εξισώσουν τον Δημιουργό με το δημιούργημα. Γιατί οι καιροί ου μενετοί...

Δλδ τώρα εγώ ερωτώ, αυτό καθ εικόνα και ομοίωση που χάθηκε το γαμημένο;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Με αυτα τα χρηματα ειχαν σωσει την Αφρικη,ολα τ`αλλα ειναι ουτοπιες και καραγκιοζιλικια του κερατα.
Τα @@ μας θα παρουν.
Το Αγνωστο Μεγαλο Συμπαν δεν θα το ανακαλυψετε ποτε κωλογαμιολες

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν τα δίνουν τα λεφτά να ανακαλήψουν νέα φάρμακα οι μαλάκες,παίζουν το πουλί τους με τα μπαζόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom