pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
με πιασιματα αλλα οχι χοντρη
μοιάζει όντως για 26 ? γιατί όταν είχα πάει όλες ήταν 35+ Εκτός και αν είναι καινούργια ...
με πιασιματα αλλα οχι χοντρη
δεν υπαρχει εκει 35+μοιάζει όντως για 26 ? γιατί όταν είχα πάει όλες ήταν 35+ Εκτός και αν είναι καινούργια ...
δεν υπαρχει εκει 35+
το ξερω καλα αυτο , δηλ. οτι παιζει 26 με 35 για την ταλαιπωρια αν πετυχες δεν ξερω
Μην ορκίζεσαι ... εκτός αν ήταν τόσο ταλαιπωρημένες και έμοιαζαν μεγαλύτερες ...
μπορει να ηταν η καθαριστρια γιατι οι μοντελες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πανε στις 12 στο κωλομαγαζοΠηγα ΤΩΡΑ πριν δεκα λεπτα ημουν εκει. Μου ανοιγουν την εξωπορτα παω στον 2ο χτυπαω το κουδουνι και δεν ανοιγει. Την ακουω να ερχετε προς την πορτα και ΔΕΝ ανοιγει. Ξαναχτυπαω τιποτα...ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ παλιοηλιθια χανω εγω τον χρονο μου για την απαξιωμενη σου κολοδουλεια και δεν ανοιγεις και την γαμωπορτα σου. Πηγαιντε με δικο σας ρισκο για εντλως χασιμο χρονου στο κωλομαγαζο.
μπορει να ηταν η καθαριστρια γιατι οι μοντελες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πανε στις 12 στο κωλομαγαζο
από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ .
Δεν ξερω για ποιον καθυστερημενο μιλάς παντως οπως και να εχει εχεις δικιο που εχεις τσαντιστει .ναι τραβα παρε μου μια πιπα που θα ξαναρθω στο παλιοαπαξιωμενο αχουρι σου...αντε με τον καθε καθυστερημενο που νομιζει οτι μπορει να κοροιδευει κοσμο...
Πηγα ΤΩΡΑ πριν δεκα λεπτα ημουν εκει. Μου ανοιγουν την εξωπορτα παω στον 2ο χτυπαω το κουδουνι και δεν ανοιγει. Την ακουω να ερχετε προς την πορτα και ΔΕΝ ανοιγει. Ξαναχτυπαω τιποτα...ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ παλιοηλιθια χανω εγω τον χρονο μου για την απαξιωμενη σου κολοδουλεια και δεν ανοιγεις και την γαμωπορτα σου. Πηγαιντε με δικο σας ρισκο για εντλως χασιμο χρονου στο κωλομαγαζο.
OKΦωτεινή, μπορώ να μάθω έστω σε π.μ. προγράμματα και τιμές ? Δεν είναι εύκολο για όλους να περνάμε από εκεί για να μάθουμε ...
καλημεραααα !!! ελα να σε δουμε και να διαλεξεις !!! η Βικυ σου ομως θα λειπει λιγες μερες !!!καλημερα!!!!!!!!!!!!
ποια κοριστια εχεις σημερα?