You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
περιμενει ο λαος
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Για κάντε καμιά ανάλυση!!Πού στη Γρηγ.Λαμπράκη;;;;;;;Από την Δευτερα 16/6/2013 θα λειτουργησει νέος χωρος στον Πειραιά .
Τέσσερις κοπέλες θα είναι εκεί από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ .
Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε . τηλ . 6906003960
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.513
- Πόντοι
- 46.232
17/06/2013 ;)Από την Δευτερα16/6/2013θα λειτουργησει νέος χωρος στον Πειραιά .
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.513
- Πόντοι
- 46.232
καλές δουλειές...
καλη σου μερα θα ενημερωθειτε απο αυριοΓια κάντε καμιά ανάλυση!!Πού στη Γρηγ.Λαμπράκη;;;;;;;
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Γιατι εμενα το "FOTINI" μου θυμιζει την Τζουντη απο την Ινδια που επισης ηταν στην Γρ.Λαμπρακη πριν χρονια ,μετα πηγε στην Σκρα & Θησεως και μετα παλι Πειραια στην Βενιζελου οπου και σταματησε και παντα στα κουδουνια εγραφε ΦΩΤΕΙΝΗ , συμπτωση ? θα δειξει.καλη σου μερα θα ενημερωθειτε απο αυριο
Γιατι εμενα το "FOTINI" μου θυμιζει την Τζουντη απο την Ινδια που επισης ηταν στην Γρ.Λαμπρακη πριν χρονια ,μετα πηγε στην Σκρα & Θησεως και μετα παλι Πειραια στην Βενιζελου οπου και σταματησε και παντα στα κουδουνια εγραφε ΦΩΤΕΙΝΗ , συμπτωση ? θα δειξει.
Σαφέστατα σύμπτωση.....έτυχε να ξέρω την Τζούντη,είχα πάει 2-3 φορές στην Σκρά τότε....καλή κοπέλλα....
Τυχαίνει να ξέρω και την Φωτεινή....καμμία σχέση.
Καλές δουλειές ευχομαι στον καινούργιο σου χωρο.....
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Σαφέστατα σύμπτωση.....έτυχε να ξέρω την Τζούντη,είχα πάει 2-3 φορές στην Σκρά τότε....καλή κοπέλλα....
Τυχαίνει να ξέρω και την Φωτεινή....καμμία σχέση.
Καλές δουλειές ευχομαι στον καινούργιο σου χωρο.....
ας ελπίσουμε να έχει νεαρές κοπελίτσες σαν την Αλίνα και την Τατιάνα
Υ.Γ. αναστήθηκε ο Λάζαρος
Συνημμένα
καλλες δουλειες!!!Από την Δευτερα 16/6/2013 θα λειτουργησει νέος χωρος στον Πειραιά .
Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε . τηλ . 6906003960
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Άντε και με μπόλικη πελατεία αν το αξίζετε!!!!!!καλλες δουλειες!!!
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
περιμένουμε πληροφορίες και ακόμα καλύτερα καμιά φώτο ....
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Έτσι ακριβώς. Χάθηκε αυτή η κοπέλα.Γιατι εμενα το "FOTINI" μου θυμιζει την Τζουντη απο την Ινδια που επισης ηταν στην Γρ.Λαμπρακη πριν χρονια ,μετα πηγε στην Σκρα & Θησεως και μετα παλι Πειραια στην Βενιζελου οπου και σταματησε και παντα στα κουδουνια εγραφε ΦΩΤΕΙΝΗ , συμπτωση ? θα δειξει.
η μιση ωρα 60 και η μια 80 Παρε τηλ για τα υπολοιπαΛεπτομέρειες; τιμές, χρόνος, και που βρίσκεστε, τι γράφει το κουδούνι;
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Άμα το πας έτσι κοπελιά, κανείς δεν θα πατήσει στο χώρο σου.. Ούτε πληροφορίες δίνεις, ούτε καλές τιμές έχεις. Τα άλλα μαγαζάκια που χρεώνουν τόσα λεφτά, προσπαθούν να διατηρήσουν ένα επίπεδο στο χώρο και στις υπηρεσίες τους και να έχουν όσο γίνεται φιλικές σχέσεις με τον κόσμο εδώ μέσα...
ΥΓ: Δηλαδή πόσο δύσκολο σου είναι να πεις: Γεια σας, είμαι η Φωτεινή που δούλευα και έκανα την καθημερινή ενημέρωση για το Personal Spa -Πεδίον του Άρεως - πρώην Παπάγου (Χαλάνδρι) και άνοιξα παράρτημα στον Πειραιά στην τάδε οδό και αριθμό;;
ΥΓ: Δηλαδή πόσο δύσκολο σου είναι να πεις: Γεια σας, είμαι η Φωτεινή που δούλευα και έκανα την καθημερινή ενημέρωση για το Personal Spa -Πεδίον του Άρεως - πρώην Παπάγου (Χαλάνδρι) και άνοιξα παράρτημα στον Πειραιά στην τάδε οδό και αριθμό;;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.513
- Πόντοι
- 46.232
ναι......
μη σε ενοχλει αγαπη μου γιατι εδωσα τηλεφωνο να τα πουμε ολα απ ευθειαςΆμα το πας έτσι κοπελιά, κανείς δεν θα πατήσει στο χώρο σου.. Ούτε πληροφορίες δίνεις, ούτε καλές τιμές έχεις. Τα άλλα μαγαζάκια που χρεώνουν τόσα λεφτά, προσπαθούν να διατηρήσουν ένα επίπεδο στο χώρο και στις υπηρεσίες τους και να έχουν όσο γίνεται φιλικές σχέσεις με τον κόσμο εδώ μέσα...
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 0