Νέα

Παζάρι για ενοίκιο, πόσο μπορεί να πέσει η τιμή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οτι δεν ψαχνουν για σπιτι στην αγ παρασκευη?
Το εχεις ψαξει? Εχεις δει τιμες?

Κάποιοι θα ψάχνουν, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.
Η Αγία Παρασκευή είναι ένα τυπικό μεσαίο προάστιο.
Ξέρεις πόσα μπορώ να σου βρω με τα χαρακτηριστικά της;

Δεν έχω ψάξει τιμές, αλλά σίγουρα δεν εμπιστεύομαι τις αγγελίες για τέτοια θέματα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Κάποιοι θα ψάχνουν, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.
Η Αγία Παρασκευή είναι ένα τυπικό μεσαίο προάστιο.
Ξέρεις πόσα μπορώ να σου βρω με τα χαρακτηριστικά της;

Δεν έχω ψάξει τιμές, αλλά σίγουρα δεν εμπιστεύομαι τις αγγελίες για τέτοια θέματα.
Και ποιον εμπιστευεσαι???
Και κανεις τεραστιο λαθος, δεν ειναι ενα τυπικο μεσαιο προαστιο.. Θεωρειται "καλη" περιοχη προς ΒΠ. Εχει παρα πολλα θετικα σαν περιοχη.
Να κοιτας την πλειοψηφια των τιμων και οχι τη μια στις χιλιες. Για να ειναι χαμηλη η τιμη σε ενα απο τα τοσα, σημαινει οτι καποιο λακο εχει η φαβα. Εκτος αν καποιος δε νοιαζεται για το πως θα ειναι το σπιτι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:2funny:Κανεις τεραστιο λαθος.
Εν μερει.
Τη μειωση θα την κανει καποιος που εχει λογο. Κανεις δε θα κανει μειωση απο την καλη του την καρδια.
Πες μου εσυ ενα σπιτι που εχει γινει μειωση 60%. Κ ομως την εχω κανει εγω σε ενοικιαστες μου, αλλα μιλαμε για επαγγελματικη στεγη.
Σε σπιτι κανεις δε θα το κανει, γιατι ξερει οτι μπορει να το νοικιασει περιπου στα ιδια.
Ο φιλος ψαχνει σπιτι στην Αγ. Παρασκευη και ζηταει τιμες χαιδαριου, κυψελης και πετραλωνων. Δεν υπαρχουν αυτα.
Με 350 στην Αγ. Παρασκευη μπορει να βρει ενα ισογειο στουντιο 25τιας... Μπα, ουτε αυτο δε θα βρει  :grin:

Θες να σου πω σπιτι που νοικιαζε ενας φιλος με 350 πριν 5 χρονια?
Για οποιον ξερει το λοφτ στο Θησειο, δηλαδη στα πετραλωνα, ακριβως διπλα εχει μια πορτουλα. Ε λοιπον, στο δευτερο οροφο, ενα παρανομο κομματακι, 40 τμ. Και πετρινο. δηλαδη καμια 60αρια ετων. Καλο?
Το ειπες μονος σου.
ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εχω και γω μια σχετικη απορια
θελω να ριξω το ενοικιο λογω κρισης και
μειωσης των εισοδηματων μου και ο ιδιοκτητης αρνειτε ο γυφτος και
δεν μου το κατεβαζει με τιποτα!
μου πε ο δικηγορος να κανω αγωγη για μειωση μισθωματος με μεγαλες πιθανοτητες για μειωση 20% βεβαια η αγωγη θελει χιλιαρικο για να τσουλησει το χει δοκιμασει κανεις?αξιζει ρε μαγκες?
γιατι δεν το αδειαζεις να βρεις ενα φτηνοτερο ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τωρα το νοικιαζει 500 σε πακια

Άρα ατυχές το παράδειγμα σου, γιατί δεν νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης από την Αγία Παρασκευή θα το νοικιάσει σε πάκια.
Κυρίως γιατί τα πάκια δεν έχουν κανένα λόγο να πάνε εκεί.

Τα πάκια ως ένα σημείο κρατάνε τις τιμές στα ενοίκια στο κέντρο της Αθήνας. Το αστείο είναι ότι σε κάποιες περιοχές ψάχνουν να νοικιάσουν μέχρι και γραφεία ή καταστήματα για να μείνουν, αν έχουν βέβαια έστω μια στοιχειώδη τουαλέτα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τωρα το νοικιαζει 500 σε πακια
ναι και μια ωραια μερα ψαχνει να τους βρει αφου του εχουν αφησει 2 νοικια και κοινοχρηστα απληρωτα συν οτι εχουν παρει μεχρι και τα πομολα φευγωντας,φυσικα και απο ελληναρα μπορεις να την πατησεις αλλα αν τον κοψεις τον αλλον οτι θα ειναι σωστος ειναι καλυτερα να ριξεις την τιμη και να τα εχεις σιγουρα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ναι και μια ωραια μερα ψαχνει να τους βρει αφου του εχουν αφησει 2 νοικια και κοινοχρηστα απληρωτα συν οτι εχουν παρει μεχρι και τα πομολα φευγωντας,φυσικα και απο ελληναρα μπορεις να την πατησεις αλλα αν τον κοψεις τον αλλον οτι θα ειναι σωστος ειναι καλυτερα να ριξεις την τιμη και να τα εχεις σιγουρα

Τύπε μην λες τέτοια πράγματα, γιατί δεν την γλιτώνεις την ταμπέλα του "ρατσιστή".

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ειμαστε ιδιοκτητες σπιτιου και το ριξαμε 12,5% για να το νοικιασουμε.
Οποιος ιδιοκτητης δεν ριχνει τιμες θα του μεινει στο χερι.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ειμαστε ιδιοκτητες σπιτιου και το ριξαμε 12,5% για να το νοικιασουμε.
Οποιος ιδιοκτητης δεν ριχνει τιμες θα του μεινει στο χερι.

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: τι θα του μείνει στο χέρι;;;;;;;;

:think: :think: :think: η πούτσα, το διαμέρισμα ή και τα δύο;;

καλιο πέντε και στο χερί παρά δέκα και καρτέρι

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Φυσικα γινεται, ειναι μια συνηθισμενη αγωγη.
Ισως βεβαια το 20% να ειναι υπερβολικο.
Μια μειωση 10-12% ομως θα ηταν λογικη.

Υ.Γ. Το χιλιαρικο της αμοιβης, προτιμω να μην το σχολιασω.
γιατι ειναι ακριβο το χιλιαρικο ποσο παιρνουν για μια τετοια αγωγη ρε παιδες?
με φιλους που μιλαω και νοικιαζουν οι περισσοτεροι ενοικιαστες εχουν πετυχει μειωση 20% και πανω.

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Το ποσοστό της μείωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν το σπίτι είναι άδειο πολλούς μήνες, και ο ιδιοκτήτης έχει υποχρεώσεις που τρέχουν τότε υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια. Σημαντικό είναι και το πόσο αξιόπιστος φαίνεται ο υποψήφιος ενοικιαστής.
Επίσης εξαρτάται από το σπίτι. Ένα καλοδιατηρημένο διαμέρισμα που έχει ήδη λογική τιμή δύσκολα κατεβαίνει. Αρκετοί ιδιοκτήτες προτιμούν να περιμένουν παρά να το δώσουν σε πολύ χαμηλή τιμή.
Σε κάθε περίπτωση όμως, αν δοθούν αρκετοί μήνες σαν προκαταβολή τότε επιτυγχάνεται σημαντική έκπτωση.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παντως τωρα με 1200 νοικιαζεις βιλλα στην εκαλη πολιτεια και τα ρεστα μαγκες τρεχατε....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως να πω την αλήθεια εγώ επειδή είμαι ιδιοκτήτης προτημω να κρατάω χαμηλή σχετικα την τιμή και να το έχω νοικιασμένο σε σωστό και φερέγγυο νοικάρη παρά να την αυξήσω και να μου φύγει. Εχω ενα διαμέρισμα που το νοικιάζω τρία χρόνια και δύο απο τους νοικάρηδες την έκαναν μέσα στην νυχτα, με αποτέλεσμα εκτός απο το φέσι που μου άφησαν να χάσω ένα σωρό λεφτα για να μπορέσω να ανοιξω το σπίτι (για όσους δεν γνωρίζουν ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μπει στο σπίτι -βαση νόμου- οποτε για να το ανοιξεις ξανα θέλει ολοκληρη διαδικασία με δικαστική επιμελητή που κοστίζει κανα 1000€) + τις επιδιορθώσεις για να ξαναγίνει ανθρώπινο. Η τελευταία νοικάρησα είναι μια μουνίτσα αλλα είναι συνεπής και πληρώνει (εχει καλή δουλεία).

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πάντως να πω την αλήθεια εγώ επειδή είμαι ιδιοκτήτης προτημω να κρατάω χαμηλή σχετικα την τιμή και να το έχω νοικιασμένο σε σωστό και φερέγγυο νοικάρη παρά να την αυξήσω και να μου φύγει. Εχω ενα διαμέρισμα που το νοικιάζω τρία χρόνια και δύο απο τους νοικάρηδες την έκαναν μέσα στην νυχτα, με αποτέλεσμα εκτός απο το φέσι που μου άφησαν να χάσω ένα σωρό λεφτα για να μπορέσω να ανοιξω το σπίτι (για όσους δεν γνωρίζουν ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μπει στο σπίτι -βαση νόμου- οποτε για να το ανοιξεις ξανα θέλει ολοκληρη διαδικασία με δικαστική επιμελητή που κοστίζει κανα 1000€) + τις επιδιορθώσεις για να ξαναγίνει ανθρώπινο. Η τελευταία νοικάρησα είναι μια μουνίτσα αλλα είναι συνεπής και πληρώνει (εχει καλή δουλεία).
σωστος..δεν αξιζει για 50-100 ευρα παραπανω να μπλεξεις

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τυπε ειναι πολυ απλο
κλασικα ελληνικα κολπα
βρες το σπιτι που θες
το ζηταει 500
σε πρωτο σταδιο παει κανας γνωστος σου
κοιταζει το σπιτι λεει πως ειναι παλιο,πως εχει ζημιες,πως δεν εχει καλα δομημενους χωρους κτλ
σε δευτερο σταδιο πηγαινει καμια θεια σου καμια μανα σου και το κοιταζει λεει πως ειναι καλουτσικο αλλα ειναι μακρια απο μετρο,δεν βολευουν συγκοινωνιες κτλ
σε τριτο σταδιο παει ο κολητος σου που ειναι ταχα νιοπαντρος,το κοιταζει διαπραγματευεται αλλα του φαινονται παρα πολλα τα 500 και προτιμα ενα αλλο που εχει βρει φθηνοτερο

μετα περιμενεις αρκετες μερες
παιρνεις τηλεφωνο εσυ πας εκει το παιζεις δυσκολος και επιχειρεις για 400
το παιρνεις ανετα

αντίστοιχα και εγώ ως ιδιοκτήτης παντα ζητάω 50 περίπου € πάνω απο όσο σκοπέυω να το νοικιάσω για να κατεβάσω την τιμή με "παζάρια". Στο τέλος βγαίνουμε και οι δύο ευχαριστημένοι.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εεεετσι μεγαλη υποθεση σε μια συναλλαγη να χαρουν και οι 2 :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πέφτει τρελό κλάμα έξω με τα νοίκια και με την αβεβαιότητα που υπάρχει, εάν μπορείς να δώσεις μηνάκια μπροστά, το κλείνεις σε τιμή ξεφτίλα.

Ιδανική εποχή για αναβάθμιση του γαμηστρώνα (τετραγωνικά και περιοχή).  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom