Νέα

Επαγγελμα ταξιτζής

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tripas2002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Μεροκαματο θελει ο αθρωπας να βγαλει!
Οχι να γ%^$#σει !

Σωστός απόλυτα,
Σε αυτό πάλι θα αντιπροτείνω ότι εάν δεν έχει οικογένεια είναι πιο ασφαλές να κάνει σαιζόν παρά να κάνει ενοικίαση ΤΑΞΙ.
Αυτά από εμένα,
Καλημέρες
 

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Μηνύματα
140
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπέρα
Γνωρίζω καλά τον κλάδο γτ είχα συγγενικό πρόσωπο που είχε ταξί και ευτυχώς πρόλαβε και πούλησε την άδεια νωρίς και δεν έχασε χρηματα. Αν θυμάμαι καλά κάποτε η άδεια ήταν κοντά στις 120χιλιαδες και τώρα αντίστοιχα στις 80.
Θέλει πολύ κυνήγι και κονέ για να πεις πως βγάζεις ενα καλό μεροκάματο ο δικός μου δούλευε την Χρυσή εποχή με κλειστά ραντεβού μόνο και κατάφερε να ξεχρεωσει αμαξι άδεια και να ανακαινίσει το σπίτι του σε μόνο 5-6 χρόνια. Εδώ κ μια 4ετια δουλεύει οδηγός σε βανακια με 1000 μισθό και κάποια τιπς χωρίς άγχος για να βγουν τα τρέχοντα αλλά κ χωρίς ωραριο. Κατά την Δική του γνώμη το ταξί έχει πεθάνει μόνο οι ιδιοκτήτες αν δουλέψουν μπορούν να βγάλουν ένα καλό μεροκαματο.
Αυτά τα λίγα από μένα 
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
Το μουνί που τον πέταγε τον κώλο Μαροκινό

Μαχαίρωσε οδηγό ταξί στον Άγιο Δημήτριο για λίγα ευρώ
Ο δράστης μαχαίρωσε τον αυτοκινητιστή  όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει υπό την απειλή μαχαιριού τις λιγοστές εισπράξεις της ημέρας.

Θύμα ληστείας από κακοποιό που κρατούσε μαχαίρι έπεσε οδηγός ταξί τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από το σταθμό του Μετρό στον Άγιο Δημήτριο.
Ο δράστης μαχαίρωσε τον αυτοκινητιστή  όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει υπό την απειλή μαχαιριού τις λιγοστές εισπράξεις της ημέρας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Μαροκινός έκανε σήμα στο ταξί να σταματήσει στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο «πελάτης» είπε στον οδηγό να τον πάει στον Άγιο Δημήτριο. Όταν έφτασαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το Μετρό τότε ο Μαροκινός έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να ληστέψει τον οδηγό. Στόχος του δράστη ήταν να αρπάξει τις εισπράξεις της νυχτερινής βάρδιας του ταξί. Ο οδηγός αντέδρασε και τότε δέχτηκε μαχαιριές.

Στη συνέχεια, ο Μαροκινός διέφυγε πεζός. Η περιγραφή που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς για τον δράστη ήταν αρκετή, ούτως ώστε άντρες της Άμεσης Δράσης να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Αναλυτικότερα, μισή ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Μαροκινό γεμάτο αίματα από τις μαχαιριές που είχε προκαλέσει στον οδηγό ταξί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.
:ak: :ak:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom