tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Με 6-7 ενοίκια μπροστά,το αγοράζεις κιόλας!
Και εγώ θα σε ήθελα για νοικάρη.
Με νοικι 500 ευρω, τα 6 νοικια ειναι 3.000 ευρω.Με 6-7 ενοίκια μπροστά,το αγοράζεις κιόλας!
Αν δωσεις μπροστα για ενα εξαμηνο 2.100-2.200 δεν νομιζω οτι αγοραζεις το σπιτι.
Σχήμα λόγου αλλά παίζεις με άσσους στο παιχνίδι!Με νοικι 500 ευρω, τα 6 νοικια ειναι 3.000 ευρω.
Αν δωσεις μπροστα για ενα εξαμηνο 2.100-2.200 δεν νομιζω οτι αγοραζεις το σπιτι.
Σαφως ζημιωμενος ειναι ο ιδιοκτητης. Απλα πατας στην αναγκη του, και στην ασφαλεια οτι δεν θα αναγκαστει να κανει εξωσεις σε ενα δυο μηνες.
Δεν υπάρχει χρήμα εύκολο έξω
ρε τι πινετε;Σχήμα λόγου αλλά παίζεις με άσσους στο παιχνίδι!
Πολύ ισχυρό κίνητρο και δείχνε το χρήμα.
Μην μιλάς πόσο πάει τον μήνα αλλά τόνιζε ότι του δίνεις κάποιο καλό ποσό μπροστά.Γενικώς παίξε με τα αβαντάζ τα δικά σου!
Δεν υπάρχει χρήμα εύκολο έξω και σε λίγο καιρό θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.
Για να το λεω, σημαινει οτι το προτεινα και επιασε.ρε τι πινετε;
κάποιος που ζητάει ενοίκιο 500 θα συμφωνήσει σε 350 επειδή θα πάρει 6 μήνες μπροστά;
30% μείωση;
χαχαχαχα
βάλτε λίγο το μοτεράκι να δουλέψει
Ετσι ακριβως φιλε.Σχήμα λόγου αλλά παίζεις με άσσους στο παιχνίδι!
Πολύ ισχυρό κίνητρο και δείχνε το χρήμα.
Μην μιλάς πόσο πάει τον μήνα αλλά τόνιζε ότι του δίνεις κάποιο καλό ποσό μπροστά.Γενικώς παίξε με τα αβαντάζ τα δικά σου!
Δεν υπάρχει χρήμα εύκολο έξω και σε λίγο καιρό θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.
Μα ειναι δυνατον, οταν ολονων τα εισοδηματα εχουν πεσει 30-40%, οι ιδιοκτητες να το παιζουν αδιαπραγματευτοι? Εξαλλου δεν εχουν επιλογη. Το πολυ πολυ ο νοικαρης να φυγει και να το ξανανοικιασουν σε χαμηλοτερη τιμη. Τι να κανουμε ομως? Η εποχη που ο δανειστης και ο ιδιοκτητης ηταν δικτατορες, ΠΕΡΑΣΕ. Τωρα θα τρεμει ο κωλος τους να βγει η ψυχη τους. Τωρα κουμαντο κανουν ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ και ο ΝΟΙΚΑΡΗΣ.Το 30% δεν το θεωρώ απίθανο, σε κάθε περίπτωση μπορεί να ξεκινήσει από εκεί για να πετύχει ένα 20%.
ζητήσει
Ξέρω περίπτωση γνωστού μου που νοικιάζει μαγαζί σε Κινέζους.
Ένα ωραίο πρωί του ζήτησαν -20% γιατί δεν έβγαιναν.
Μέχρι το απόγευμα είναι πει ναι.
Καμια διαφορα.allo to magazi, allo to spiti
Καμια διαφορα.
Πολλα ξενοικιαστα σπιτια υπαρχουν, πολλά ξενοικιαστα μαγαζια υπαρχουν.
Ολοι θα αναπροσαρμοσουν τις απαιτησεις τους. Θελοντας και μη.
Κανεις τεραστιο λαθος.Καμια διαφορα.
Πολλα ξενοικιαστα σπιτια υπαρχουν, πολλά ξενοικιαστα μαγαζια υπαρχουν.
Ολοι θα αναπροσαρμοσουν τις απαιτησεις τους. Θελοντας και μη.
Πλακα κανεις?Μπορεί να δοκιμάσει και βλέπει. ΙΜΟ δεν βολεύει ιδιαίτερα η εποχή, μετά τον Οκτώβρη θα ήταν καλύτερα να το ξεφουρνίσει.
Πάντως η Αγία Παρασκευή δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σαν περιοχή, για να έχει μεγάλη δεξαμενή υποψηφίων ενοικιαστών.
Πλακα κανεις?
Οτι δεν ψαχνουν για σπιτι στην αγ παρασκευη?Σε τι;