Επισκέπτης
Nα μας πουν λίγο οι παρατρεχάμενοι του πίτσα πως βλέπουν τη ψηφοφορία?Τους 160 τους πιάνετε τη Τρίτη?λολ
...με παίρνει τηλέφωνο χθες φίλη Ρωσίς και με ρωτάει: τί γίνεται ρε nitros με αυτόν τον Αποστολόπουλο που λενε στις ειδήσεις τι έκανε?
Λέω μαλακίες μην ασχολείσαι ...και γυρνάει και μου κάνει, ρε θυμάσαι ένα μεγάλο που σου είπα ειχα γνωρίσει πριν 3 μήνες στο mamba με την αμαξαρα και με πήγαινε εστιατόρια ,μπουζούκια και με είχε ζαλίσει με τις γνωριμίες που έχει?
Λεω ναι και? Ε αυτός είναι ρε μου κάνει !
Και γιατί τον έκοψες ρε κορόιδο την ρωτάω θα σε χρύσωνε...
Βρε μου λεει μου το παιζε σοβαρός και μπλα μπλας και τον ρώτησα καλά ρε Γιώργο και εσυ μόνος σου πως την βγάζεις δηλάδή μόνο από το mamba?
Να ναι καλά τα κορίτσια μου απάντησε για μια ώρα και έξω από την πόρτα....
Αυτά...για να μην ξεχνιόμαστε ότι γράφουμε σε τσοντοσάιτ
εδω εισαι λαθος.
Το κανουν μαζι με το 951 ταγμα της στρατονομιας.Ημασταν μαζι στο στρατοπεδο στην κατεχακη.
Και ηταν απο τις πιο ωραιες υπηρεσιες.
Στο γυρισμο φερναν καφε για ολο τους γνωστους.
Nα μας πουν λίγο οι παρατρεχάμενοι του πίτσα πως βλέπουν τη ψηφοφορία?Τους 160 τους πιάνετε τη Τρίτη?λολ
Όπως όμως έγραψα και χτες η άποψή μου είναι ότι ο Αποστολόπουλος, άλλο είχε στο μυαλό του και δεν εκτελούσε εντολές για πραγματική δωροδοκία.
Δωροδοκείς πολιτικά όταν είσαι κοντά στους 180. Όχι όταν έχεις μόνο 160.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δεν υπήρξα ποτέ ανεπάγγελτος ή κρατικοδίαιτος ή εισοδηματίας από τη περιουσία της οικογένειά μου."
Αλέξης Τσίπρας
μαλιστα το ακουσαμε και αυτοεχει την περιστερα με συμφωνο συμβιωσης και εχουν 2 εξωγαμα παιδια και στο πρωτο απο τα οποια εδωσαν με τελετη ονοματοδοσιας (!!!) το ονομα ερνεστο (απο τον τσε και βαρα) και περιμενετε να δηλωσει ο ιδιος τι ειναι; αυτος μυριζει λιβανι και καιγεται
μαλιστα το ακουσαμε και αυτο
εξωγαμα τα παιδια του τσιπρα που ειναι με τη γυναικα του απ το λυκειο
και δεν φαινετε τουλαχιστον και μουρνταρης
ενω εσεις οι ακροδεξιοι νεοναζι (τους ψηφισατε αρα ειστε)
που παντρευτηκατε στην εκκλησια (καλα κανατε αμα γουσταρατε)
τα παιδια σας ειναι πιο "νομιμα"
ειπαμε το μοτο των αξεστων ακροδεξιων
πατρις θρησκεια οικογενεια
και τρεχετε στα μπουρδελα στουντιο για αλλοδαπες ιεροδουλες την κυριακη το πρωι
εν ωρα λειτουργιας
μαλιστα το ακουσαμε και αυτο
το εξωγαμο δεν ειναι βρισια. σημαινει παιδι εκτος γαμου. η ελληνικη γλωσσα εχει ακριβολογια. αφου ο τσιπρας δεν εχει παντρευτει και τα παιδια του εχουν γεννηθει εκτος γαμου, αρα ειναι εξωγαμα. κανω καπου λαθος; το συνθημα των ακροδεξιων μπουρδελιαρηδων φανταζομαι (γιατι δεν ανηκω σε αυτους) ειναι το πατρις - θρησκεια - οικογενεια - μπουρδελα και ευγενειαμαλιστα το ακουσαμε και αυτο
και δεν φαινετε τουλαχιστον και μουρνταρης
ενω εσεις οι ακροδεξιοι νεοναζι (τους ψηφισατε αρα ειστε)
που παντρευτηκατε στην εκκλησια (καλα κανατε αμα γουσταρατε)
τα παιδια σας ειναι πιο "νομιμα"
ειπαμε το μοτο των αξεστων ακροδεξιων
πατρις θρησκεια οικογενεια
και τρεχετε στα μπουρδελα στουντιο για αλλοδαπες ιεροδουλες την κυριακη το πρωι
εν ωρα λειτουργιας
εχει την περιστερα με συμφωνο συμβιωσης και εχουν 2 εξωγαμα παιδια και στο πρωτο απο τα οποια εδωσαν με τελετη ονοματοδοσιας (!!!) το ονομα ερνεστο (απο τον τσε και βαρα) και περιμενετε να δηλωσει ο ιδιος τι ειναι; αυτος μυριζει λιβανι και καιγεται