You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
παολα.....αλεξανδρα....μια καινουργια βουλγαροτσιγγανα(συμπαθητικο μουνακι).....και στο μονικας ντανα,μαρια,νικη,ευρυδικη και μια τζενη ελληνιδα την οποια δεν την ξερω......την εχει δει καποιος?
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ναι μια βουλγαρα ξανθια ωραιο μουνι....οχι γυφτοκατασταση σαν τις αλλες......απο κωλο η τζενη τι λεει???
κανονικο αναστημα....αν λεω για την ιδια την ειδα με τακουνια και ηταν γυρω στο 1.80...ενταξει δεν θυμαμαι να ναι κοντουλα...
μια πρωι μια απογευμα παει....καλυτερα να κανεις ενα τηλεφωνο πριν.
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
γλαυκου 120 εχει παει κανεις να μας πει μηπως ηρθε καμια κανουργια κοπελα?
παολα.....αλεξανδρα....μια καινουργια βουλγαροτσιγγανα(συμπαθητικο μουνακι).....και στο μονικας ντανα,μαρια,νικη,ευρυδικη και μια τζενη ελληνιδα την οποια δεν την ξερω......την εχει δει καποιος?
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
η τζενη καλη είναι στις υπηρεσίες της,θεσσαλονικια δηλωνει γυρω στα 27 είναι και εχει βυζαρεςπαολα.....αλεξανδρα....μια καινουργια βουλγαροτσιγγανα(συμπαθητικο μουνακι).....και στο μονικας ντανα,μαρια,νικη,ευρυδικη και μια τζενη ελληνιδα την οποια δεν την ξερω......την εχει δει καποιος?
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
η ευριδικη στο μονικας εχει παει κανεις?
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ναι μια βουλγαρα ξανθια ωραιο μουνι....οχι γυφτοκατασταση σαν τις αλλες......απο κωλο η τζενη τι λεει???
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
καλο κωλο εχει η τζενη...
η ευριδικη είναι ψηλη?
κανονικο αναστημα....αν λεω για την ιδια την ειδα με τακουνια και ηταν γυρω στο 1.80...ενταξει δεν θυμαμαι να ναι κοντουλα...
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
απογεύματα δουλευει?
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
απογεύματα δουλευει?
μια πρωι μια απογευμα παει....καλυτερα να κανεις ενα τηλεφωνο πριν.
michailid2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα. Αν είναι δυνατό, στείλε μου εσύ τις λεπτομέρειες σε prive. Ευχαριστώ.αν εχει χωρο καποιος δικο του και γουσταρει να πηδηξει 26 ετων κοπελα μελαχρινη 1,65 ελληνιδα πεντακαθαρη με πολυ μεγαλες βυζαρες,το μονο μειον οτι φοραει γυαλια...να μου στειλει μηνυμα...Φυσικα δεν ειναι δωρεαν
nikos-power2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Giorgos Nikolaidis στείλε μου πμ για την κοπέλα
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από τα σπιτάκια τις γλάυκου και μόνο δύο γυναίκες δούλευαν οι υπόλοιπες ήταν 'αδιάθετες'.
Στο πρώτο όπως μπαίνουμε δεξιά ήταν μια εμφανίσιμη ξανθιά αλλά με "ύφος" και διάθεση ξεπέτας ...
Στο μεθ'επόμενο μια μελαχρινή Βουλγάρα με αρκετά θερμή συμπεριφορά και διάθεση σίγουρα καλύτερη επιλογή από την πρώτη.
Ονόματα δεν συγκράτησα.
Πάντως οι τιμές στην Πάτρα είναι κάπως τσουχτερές 25 για κανονικό, 30 για ακάποτη πίπα, 40 για τελείωμα στο στόμα και πάει λέγοντας ενώ στην Φυλής γαμάς κώλο με 20ε.
Στο πρώτο όπως μπαίνουμε δεξιά ήταν μια εμφανίσιμη ξανθιά αλλά με "ύφος" και διάθεση ξεπέτας ...
Στο μεθ'επόμενο μια μελαχρινή Βουλγάρα με αρκετά θερμή συμπεριφορά και διάθεση σίγουρα καλύτερη επιλογή από την πρώτη.
Ονόματα δεν συγκράτησα.
Πάντως οι τιμές στην Πάτρα είναι κάπως τσουχτερές 25 για κανονικό, 30 για ακάποτη πίπα, 40 για τελείωμα στο στόμα και πάει λέγοντας ενώ στην Φυλής γαμάς κώλο με 20ε.
Mrproper1982
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Giorgos Nikolaidis Καλησπέρα κι εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά επειδή είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να στείλω σε παρακαλώ στείλε μου ινφο σε πριβέ μνμ.
στειλε κ σε εμενα πληροφοριες οποτε μπορεσεις φιλε!!αν εχει χωρο καποιος δικο του και γουσταρει να πηδηξει 26 ετων κοπελα μελαχρινη 1,65 ελληνιδα πεντακαθαρη με πολυ μεγαλες βυζαρες,το μονο μειον οτι φοραει γυαλια...να μου στειλει μηνυμα...Φυσικα δεν ειναι δωρεαν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K