Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ Η ΣΤΟ vavats8@gmail.com

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
γλαυκου 120 εχει παει κανεις να μας πει μηπως ηρθε καμια κανουργια κοπελα?

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
στουντιο αιγιο είναι η μαρινα,αν παει κανας συναγωνιστης να μας πει εντυπωσεις

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
γλαυκου 120 εχει παει κανεις να μας πει μηπως ηρθε καμια κανουργια κοπελα?

παολα.....αλεξανδρα....μια καινουργια βουλγαροτσιγγανα(συμπαθητικο μουνακι).....και στο μονικας  ντανα,μαρια,νικη,ευρυδικη και μια τζενη ελληνιδα την οποια δεν την ξερω......την εχει δει καποιος?

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
παολα.....αλεξανδρα....μια καινουργια βουλγαροτσιγγανα(συμπαθητικο μουνακι).....και στο μονικας  ντανα,μαρια,νικη,ευρυδικη και μια τζενη ελληνιδα την οποια δεν την ξερω......την εχει δει καποιος?
η τζενη καλη είναι στις υπηρεσίες της,θεσσαλονικια δηλωνει γυρω στα 27 είναι και εχει βυζαρες

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
η ευριδικη στο μονικας εχει παει κανεις?

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
καλο κωλο εχει η τζενη...
η ευριδικη είναι ψηλη?

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
αν εχει χωρο καποιος δικο του και γουσταρει να πηδηξει 26 ετων κοπελα μελαχρινη 1,65 ελληνιδα πεντακαθαρη με πολυ μεγαλες βυζαρες,το μονο μειον οτι φοραει γυαλια...να μου στειλει μηνυμα...Φυσικα δεν ειναι δωρεαν

michailid2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
αν εχει χωρο καποιος δικο του και γουσταρει να πηδηξει 26 ετων κοπελα μελαχρινη 1,65 ελληνιδα πεντακαθαρη με πολυ μεγαλες βυζαρες,το μονο μειον οτι φοραει γυαλια...να μου στειλει μηνυμα...Φυσικα δεν ειναι δωρεαν
Εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα. Αν είναι δυνατό, στείλε μου εσύ τις λεπτομέρειες σε prive. Ευχαριστώ.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από τα σπιτάκια τις γλάυκου και μόνο δύο γυναίκες δούλευαν οι υπόλοιπες ήταν 'αδιάθετες'.
Στο πρώτο όπως μπαίνουμε δεξιά ήταν μια εμφανίσιμη ξανθιά αλλά με "ύφος" και διάθεση ξεπέτας ...
Στο μεθ'επόμενο μια μελαχρινή Βουλγάρα με αρκετά θερμή συμπεριφορά και διάθεση σίγουρα καλύτερη επιλογή από την πρώτη.
Ονόματα δεν συγκράτησα.
Πάντως οι τιμές στην Πάτρα είναι κάπως τσουχτερές 25 για κανονικό, 30 για ακάποτη πίπα, 40 για τελείωμα στο στόμα και πάει λέγοντας ενώ στην Φυλής γαμάς  κώλο  με 20ε.

Mrproper1982

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Giorgos Nikolaidis Καλησπέρα κι εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά επειδή είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να στείλω σε παρακαλώ στείλε μου ινφο σε πριβέ μνμ.

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
στειλε κ σε εμενα πληροφοριες οποτε μπορεσεις φιλε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom