You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
τη τζενη λες τυπε λογικα την εχω παρειυπαρχει και ευρυδικη τελικα μονικας?εγω ηξερα την ντανα,η μονη που αξιζει εκει πανω..ειχα πετυχει και μια ελληνιδα απο θεσσαλονικη αλλα δεν την ξαναειδα πολυ καλη περιπτωση..
δεν μπορω να πω προσπαθησε η κοπέλλα αλλά εγω ειχα ξενερώσει μολισ ειδα την μακα στο δερμα της και τους μαυρους κύκλους στα μάτια της.δεν αξιζε τυπε?
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
εγω για γυφτακι τη κοβω,ναι μεν προσπαθει αλλα αν δεν σου κανει αισθηση η κοπελα ότι και να κανει δεν αλλαζει.δεν μπορω να πω προσπαθησε η κοπέλλα αλλά εγω ειχα ξενερώσει μολισ ειδα την μακα στο δερμα της και τους μαυρους κύκλους στα μάτια της.
KingInHell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
γράψε αν κατάθεσεςτο καμαρι της πατρας είναι η ναντια τελος
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
θα ακολουθησει κριτικη τυπεγράψε αν κατάθεσες
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
πιστευω με 120 είναι κομπλεστα 120-150 λογικα...........πηγαινε και κανε το παζαρι σου
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Η Ναντια μια χαρα γκομεναρα ειναι. Και σωματαρα εχει, και βυζαρες, και πολύ χαδιαρα, και φοβερη στο social time. Απλα εγω εχω ξενερωσει με την πολυ στεγνη πιπα που κανει, χωρις τεχνικη και με το μαλλι της, που τελευταια φορά που πηγα, το ειχε μαυρα κοτσιδακια. Οταν ηταν ξανθια μακρυμαλλουσα ηταν για πολλα γαμησια... αλλα τωρα..... Ωστοσο για σιγουρα πραγματα ειναι παντα ενα απο τα στανταρακια.
πρεπει να κλεισω ραντεβου απο πριν η κανονιζω εκει?στα 120-150 λογικα...........πηγαινε και κανε το παζαρι σου
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
εκει κανονισεπρεπει να κλεισω ραντεβου απο πριν η κανονιζω εκει?
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
εχουν εξαφανιστεί οι μαυρουλες τυπεΠαιδες με τις μαυρούλες παιζει τιποτα αξιολογο για καλή φάση?
ndernenas006
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανείς τίποτα για την Λίζα ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102