propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
τι ελεγε φιλε;;;Δοκίμασα την Αλινα στης Μόνικας. Μια με κοντό αγορέ στυλ και μαλι
πηγα κ την ειδα κ γω...
τι ελεγε φιλε;;;Δοκίμασα την Αλινα στης Μόνικας. Μια με κοντό αγορέ στυλ και μαλι
η αλίνα με το αγορέ μαλλί ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου, δεν αξίζει. κοιμάται όρθια. Μην περάσεις ποτέ με αυτήντι ελεγε φιλε;;;
πηγα κ την ειδα κ γω...
το προγηούμενο μήνυμα πήγαινε για κάποια ντανιέλα με αγορέ μαλλί στο στο monikas house. την αλίνα δεν τη ξερωτι ελεγε φιλε;;
Πώς είναι;Δοκίμασα την Αλινα στης Μόνικας. Μια με κοντό αγορέ στυλ και μαλι
Nαι φιλε αξιζε.Ηταν καλη.Εγω δεν ξερω που εχει παει η Χριστινα η μελαχρινη απο το Κ που δουλευε το 2019-2020 με τα τατουαζ ξερεις που μπορει να βρισκεται.Δεν την εχω παρει και μου εμεινε απωθυμενο.Ρε παιδες στο 120 η μαρίνα έφυγε??
Ειχα περασει μαζι της και ηταν καλη..
Εσεις ειχατε καλες εμπειριες μαζι της?
Δοκίμασα εγώ ναι. Πρόκειται για μια milf με πιασίματα. Στα του αγώνα πέρασα πολύ καλά! Δυνατή και δεν λέει όχι . Επίσης κάνει αρκετά προγράμματα.Εχει παει κανενας στην στεφανια στο σαχτουρη;
Εχει παει κανεις με λια απο το 120 στο ποτάμι?μαγκες τι γινετε??
που χαθηκατε??
εχει παει κανεις επανω?
ηρθε μια Λια στο σεξ χαουζ και μια Αλινα στης μονικας....γνωριζουμε κατι?
Φιλε έχει εξαφανιστεί αυτή δεν τη βρίσκειςΞερει κανεις, η Βικη που ήταν τα τελευταια χρονια Σαχτουρη, σε ποια πολη δουλευει τωρα?
Τοσα ατομα εδω μέσα, και αποσο ξερω και η ιδια διαβαζει το σαιτ. Δε μπορει, καποιος θα ξερει που ειναι τωρα!Φιλε έχει εξαφανιστεί αυτή δεν τη βρίσκει
Αλβανίδα ήταν την ειχα στανταρακι αλλα το παραχεσε στο τέλος.Τοσα ατομα εδω μέσα, και αποσο ξερω και η ιδια διαβαζει το σαιτ. Δε μπορει, καποιος θα ξερει που ειναι τωρα!
Φοβερη γυναικα!!!
Ο αριστερα με το στρογγυλο κρεβάτι είναι Αγκύρας 9, ο δεξιά με επιφύλαξη γιατί έχω πάει κανα δυο φορές μόνο , Λιοσίων 73Παίδες κρίμα για την ατυχέστατη εμπειρία σας, καλό που ενημερώσατε εδώ για να γνωρίζουμε. Αλλά μιλάτε και στις τσατσάδες δεν είναι ντροπή. Είναι σαν να ενημερώνετε την ιδιοκτησία έμμεσα. Σίγουρα θέλουν και εκείνοι να γνωρίζουν αν μια κοπέλα είναι τόσο κακή μέσα στο δωμάτιο.
Παρεπιπτόντως και για να καταλάβουμε λίγο τι συμβαίνει εδώ στα μέρη μας, βάζω δύο φωτό από οίκους των Αθηνων με αντίτιμο 20€ - ο ένας μάλιστα με κοπέλα εντελώς παρακμή! Και σαν υποδοχή-σαλόνι μία κλάση ανώτερα από οτιδήποτε υπάρχει στη Πάτρα.
(έχω την περιέργεια, ποιος από τους φίλους που κάνουν περατζάδα Αθήνα, θα τους αναγνωρίσει.)
Η τζουλια πως ειναι; Καποιοι εχουν πει πως εχει πεσειΣτο 120 σημερα μισελ η τυπισσα με τα τατουαζ,σονια πηρε παλι μετεγγραφή και Τζούλια
Ναι εχει πεσει ειναι 42 ετωνΗ τζουλια πως ειναι; Καποιοι εχουν πει πως εχει πεσει