Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Επίσκεψη στο studio Μόνικας κοπέλα η Ντάρια όπως περιέγραψε και ο φιλος giant123 η κοπέλα είναι εξερετικη ,όμορφα χαρακτηριστικά ,ευχάριστος χαρακτήρας,δεν βιάζεται στο δωμάτιο και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά. Είχαμε καιρό να δούμε δυνατή παρουσία στην Πάτρα εκτός κάποιες εξαιρέσεις.Ευχαριστω την Ντάρια. για την όμορφη ώρα που περάσαμε μαζί ,θα την ξαναδώ σίγουρα .καθώς και τον φίλο giant 123 για την πληροφορία

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 Η ΜΠΙΆΝΚΑ
IMG-a713cbf3b9933b8c0cb7e93f904449a9-V.jpg

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασα από Μόνικα για Ντάρια..
Για εμένα.... κοντόπουτανο με πολύ μέτρια φάτσα όμορφο στήθος καί κωλαρα...θα την έλεγα γεματουλα με κατανομή στα κιλά... όχι πατσες .. σφικτή.
Έχει μια ζεστασιά και ευγένεια, αλλά ως εκεί.. ερωτισμός μηδέν.
Κάνει την δουλειά της καί φαίνεται.
Είναι καλή σε σχέση με τής ξινές που υπάρχουν εκεί.
Για μια φορά οκ..
Δεύτερη δεν..

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΠΙΆΝΚΑ αύριο τελευταία μέρα
IMG-a713cbf3b9933b8c0cb7e93f904449a9-V.jpg

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Πηγα λοιπον μια βολτα επανω κ γω....λοιπον,σιγουρα οι αποψεις διαφερουν οποτε θα καταθεσω κ γω την γνωμη μου..Περι Νταριας λοιπον,δεν ηταν το αναμενομενο....προσχαρη κοπελιτσα αλλα μεχρις εκει....παχουλη οριακα σαν κατι λατινογενεις γκομενεςμε την πισω οψη να με απογοητευει....ουσιαστικα πηγα να δω τον κωλο της αδιαφορωντας για το υπολοιπο.Δεν ειχε η κοπελα τον κωλο που προτιμω εγω,πεσμενος και αδιαφορος(Η Σονια που ειναι στο λιμανι οταν ειχε ερθει ειχε κωλαρα τρελη,την ειχα παρει κ απο κωλο θυμαμαι,αλλα ειχε μεγαλη στρογγυλη κ πεταχτη,ασχετα που ολο το υπολοιπο σωμα ηταν για πεταμα...μετα χαλασε κ ο κωλος απ οτι ειχα δει)
Αντ αυτου συναδελφοι ηρθε απο κατω στο Β της μονικας ωραιο μουνι ονοματι Ντανιελλα!Δεν ξερω εθνικοτητα....σωμα κανονικο σφιχτο κορμι,κανονικο υψος,κοντο ανδρικε μαλλι,στηθος μαλλον μικρο(ειχε σουτιεν) κ ωραιο κωλο πεταχτο....βεβαια φορουσε τα τακουνια κ τον ειδα πολυ ελαχιστα αλλα σαν σχημα ηταν καλος(καμια σχεση με νταριας)...θα το γαμουσα αυτο το μουνι....προσωπο αδιαφορο....Στα αρνητικα ομως ειναι οτι αμιλητη μπηκε βγηκε..σαν να σου λεει οτι δεν γουσταρω την δουλεια που κανω αυτην την στιγμη κτλ κτλ κτλ...οποτε εγκυμωνει κινδυνος μεσα αν περασεις να φας ξενερα....μπορει λιγο να σου φερθει ενταξει αν εισαι τυχερος κ καβλωμενος γιατι μην περιμενεις πολλα πολλα απο αυτηνε να στον κανει πετρα, τεσπα ειναι ρισκο....στα αλλα δεν κοιταξα καν...

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πηγα λοιπον μια βολτα επανω κ γω....λοιπον,σιγουρα οι αποψεις διαφερουν οποτε θα καταθεσω κ γω την γνωμη μου..Περι Νταριας λοιπον,δεν ηταν το αναμενομενο....προσχαρη κοπελιτσα αλλα μεχρις εκει....παχουλη οριακα σαν κατι λατινογενεις γκομενεςμε την πισω οψη να με απογοητευει....ουσιαστικα πηγα να δω τον κωλο της αδιαφορωντας για το υπολοιπο.Δεν ειχε η κοπελα τον κωλο που προτιμω εγω,πεσμενος και αδιαφορος(Η Σονια που ειναι στο λιμανι οταν ειχε ερθει ειχε κωλαρα τρελη,την ειχα παρει κ απο κωλο θυμαμαι,αλλα ειχε μεγαλη στρογγυλη κ πεταχτη,ασχετα που ολο το υπολοιπο σωμα ηταν για πεταμα...μετα χαλασε κ ο κωλος απ οτι ειχα δει)
Αντ αυτου συναδελφοι ηρθε απο κατω στο Β της μονικας ωραιο μουνι ονοματι Ντανιελλα!Δεν ξερω εθνικοτητα....σωμα κανονικο σφιχτο κορμι,κανονικο υψος,κοντο ανδρικε μαλλι,στηθος μαλλον μικρο(ειχε σουτιεν) κ ωραιο κωλο πεταχτο....βεβαια φορουσε τα τακουνια κ τον ειδα πολυ ελαχιστα αλλα σαν σχημα ηταν καλος(καμια σχεση με νταριας)...θα το γαμουσα αυτο το μουνι....προσωπο αδιαφορο....Στα αρνητικα ομως ειναι οτι αμιλητη μπηκε βγηκε..σαν να σου λεει οτι δεν γουσταρω την δουλεια που κανω αυτην την στιγμη κτλ κτλ κτλ...οποτε εγκυμωνει κινδυνος μεσα αν περασεις να φας ξενερα....μπορει λιγο να σου φερθει ενταξει αν εισαι τυχερος κ καβλωμενος γιατι μην περιμενεις πολλα πολλα απο αυτηνε να στον κανει πετρα, τεσπα ειναι ρισκο....στα αλλα δεν κοιταξα καν...
Νομίζω ότι ταιριάζουν η ενημερώσεις μας για την Ντάρια.

Αλλά επειδή αυτό το άθλημα έχει τον κάθε έναν να έχει την δική του οπτική γωνία... είναι σεβαστή η άποψη τού κάθε ενός που γράφει.
Μην ήμαστε όμως παρορμητική καί παίρνουμε στο λαιμό μας κάποιους.

Η Ντανιέλα είναι καιρό στην Πάτρα και πάντα ήταν σοβαρή στο σαλοναρισμα..
Μέσα όμως μεταμορφωνόταν και είχε πάθος καί συμετοχή..
Και λέω είχε... γιατί τελευταία φορά ήταν ψυχρή και έφαγα μεγάλη φόλα.
Θεώρησα ότι μπορεί να έπαψε να γουστάρει...
Δεν ξέρω στην Πάτρα πρέπει η κοπέλες να περνάνε την σχολή φολας..
Έρχονται καλές και γίνονται ξυνες.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Νομίζω ότι ταιριάζουν η ενημερώσεις μας για την Ντάρια.

Αλλά επειδή αυτό το άθλημα έχει τον κάθε έναν να έχει την δική του οπτική γωνία... είναι σεβαστή η άποψη τού κάθε ενός που γράφει.
Μην ήμαστε όμως παρορμητική καί παίρνουμε στο λαιμό μας κάποιους.

Η Ντανιέλα είναι καιρό στην Πάτρα και πάντα ήταν σοβαρή στο σαλοναρισμα..
Μέσα όμως μεταμορφωνόταν και είχε πάθος καί συμετοχή..
Και λέω είχε... γιατί τελευταία φορά ήταν ψυχρή και έφαγα μεγάλη φόλα.
Θεώρησα ότι μπορεί να έπαψε να γουστάρει...
Δεν ξέρω στην Πάτρα πρέπει η κοπέλες να περνάνε την σχολή φολας..
Έρχονται καλές και γίνονται ξυνες.
Ναι,ως επι το πλειστον στην πισω οψη διεφεραν οι αποψεις μας,περιμενα το κατι παραπανω εγω...
Σε αλλα νεα στα αλλα σπιτια σημερα ερχεται νεα κοπελα πιτσιρικα ,παρεα κ με μια Παολα....οι υπολοιπες οι γνωστες λαρισα-κορινα-τζουλη κ αλλη μια....οποιος παει ας ενημερωσει γτ 10 μερες θα κατσουν.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Μια Πάολα που ήταν και πριν το καλοκαίρι... ήταν ένα μελαχρινό με καλό στήθος καί γενικά κορμί... αλλά κομοδίνο..

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Εχουμε καμια ενημερωση για τγν Γιαννα στο Σαχτουρη 1 ειναι καλη ?

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Χθεσινό Βραδυνή επίσκεψη στα καταστήματα του λιμανιού επιλογή μου ήταν η Γιάννα μια κοπέλα της διπλανής πόρτας με όμορφα χαρακτηριστικά , πέρασα με τη Γιάννα με πρόγραμμα καθώς συνηθίζω,Η κοπέλα είναι επικοινωνιακή ήλθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά ,όπως και έγινε ,μετά τον αγώνα δεν βιάστηκε να φύγει κάναμε μια μικρή και ευχάριστη συζήτηση .Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα για τις στιγμές που πέρασα μαζί σου, ανανεώσαμε για νέα επίσκεψη Την συνιστώ ανεπιφύλακτα

rentaro

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα υπάρχει κανένας οίκος ανοχής στην πατρα που να έχει να κινητό τηλέφωνο να κλείσουνε ραντεβού μέσο μνμ ώστε να πάμε με «τρόπο» μην πάρουν και μάτι άγνωστοι γνωστοί ; Ευχαριστώ.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Καλησπερα υπάρχει κανένας οίκος ανοχής στην πατρα που να έχει να κινητό τηλέφωνο να κλείσουνε ραντεβού μέσο μνμ ώστε να πάμε με «τρόπο» μην πάρουν και μάτι άγνωστοι γνωστοί ; Ευχαριστώ.
δεν παιζει κατι τετοιο φιλε μου.....ποτε δεν υπηρξε στα σπιτια....ξαναδιαβασε λιγο αυτο που εγραψες,για να καταλαβεις οτι ακομα κ να εκλεινες ενα ραντεβου δεν σημαινει οτι δεν θα σε εβλεπε καποιος στο μπες-βγες....στα μπουρδελα η επισκεψη ειναι δωρεαν χωρις περιοριστικους ορους...ητοις οτι ωρα θες πας...Γι αυτο λοιπον κ΄λεισε με μια εσκορτ για να εχεις την διακριτικοτητα που ζητας..Ποιο μπουρδελο θα δεσμευτει να κλεισει δια μνμ ραντεβου με εναν αγνωστο;;;;
Υ.Γ Ραντεβου υπηρξαν στα χρονια του λοκ νταουν,αλλα,μονο σε γνωστους πελατες που τους ηξερε η δ/νση κ η τσατσα προσωπικα.

Dominic98

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Κάποια κοπέλα να δίνει κώλο αυτήν τη περίοδο στην Πάτρα γνωρίζουμε;

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Στα επάνω με κάτι καινούργιες που είπαν,ξέρει κανείς τι παίζει;

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Επίσκεψη στο studio saxturi 1 δεύτερη συνάντηση με την Γιάννα με πρόγραμμα ώρας ,με θυμήθηκε από την προηγούμενη συνάντηση,απίστευτη αυτή η κοπέλα χαμογελαστή ευγενική χωρίς να βιάζεται , δυνατο στοματικό και να σε κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα μάτια, στο σεξ ακολουθεί σαν τρεις στάσεις όπου αντέχει δυνατά σφυροκόπηματα χωρίς διαμαρτυρίες όπου ήρθε καί τό τέλος , κάθησε μαζί μου συζητησαμε ,αυτό που σου μένει είναι από τις κοπέλες που θες να ξαναδείς.Σε ευχαριστώ Γιάννα να σε καλά !!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Επίσκεψη στο studio K το ΣΚ. Κοπέλα η Γιαννα.

Ξεκινώ από τα θετικά:

Ευχάριστη κοπέλα με διάθεση να σε ευχαριστήσει στο δωμάτιο. Παλεύει μέχρι τελευταία στιγμή.

Τα δωμάτια και ο χώρος όπως πάντα καθαρά με μεγάλη διαφορά από κάθε άλλο μαγαζί στην Πάτρα. Μπράβο στην διεύθυνση.

Στα αρνητικά:
Περίμενα ότι θα δω την Γιαννα όπως ακριβώς στις φωτογραφίες. Για την ίδια κοπέλα πρόκειται αλλά με αρκετά παραπάνω κιλά. Το αναφέρω γιατί έχει έτσι κατανεμημένα τα κιλά, έντονη κοιλιτσα (καμία σχέση με την επίπεδη κοιλιά της φωτογραφίας) που με περιόρισε σε πολύ συγκεκριμένες στάσεις.
Το στήθος δεν ήταν επίσης δυνατό σημείο. Δεν σε τράβαγε να παίξεις μαζί του. Γενικά παρόλο που προσπαθούσε ειχε αρκετές μηχανικές κινήσεις. Πχ δεν γλύφει μπάλες αλλά προσπαθεί να παίξει με αυτές με τα χέρια της αλλά με τρόπο που δείχνει σαν να μην ξέρει πως να καυλωσει τον άλλο.

Δεν θα ξαναπηγαίνα με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Το μαγαζί συνεχίζει να αποτελεί την καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή στην Πάτρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι . 8/10 κοπέλες είναι άριστες.

THEO10

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
περασα πριν δυο μερες απο το σπιτι που γραφει "Ελενη" πρωινες ωρες και ειδα μια κοπελα. 25 ευρω χρεωνει. Μου ειπαν οτι η Ελενη σταματησε την δουλεια. εχει δοκιμασει κανεις την νέα κοπελα; το απογευμα ποια εχουν;
Αξίζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom