propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
εμφανιση εχει αλλα από υπηρεσίες τυπε μη το ένα και μη το άλλο είναι
φιλε ποτε πηγες με την αλεξια;τι λεει ο κωλος της;ειναι τουμπανο σαν της νικης;
εμφανιση εχει αλλα από υπηρεσίες τυπε μη το ένα και μη το άλλο είναι
της νικης είναι πιο τουμπανος ο κωλος της.φιλε ποτε πηγες με την αλεξια;τι λεει ο κωλος της;ειναι τουμπανο σαν της νικης;
καλησπερα αδελφια ηθελα αν ρωτησω αυτο που λετε αγ. στεφανου που ειναι ακριβως. γτ εχω μπερδευτει χαχα
τυπε εκανες καμια εφοδο τελευταια?μηπως υπαρχει καμια καινουργιαεκει ακριβως που ειναι η εισοδος των στουντιο στην Γλαυκου 120 υπαρχει ο στενος δρομος που πηγαινει
προς τα πανω και ειναι σχεδον παραλληλος με τον κεντρικο(λοξως δεξια)....συνεχισε σε αυτον
τον δρομο μεσα και στην διασταυρωση μετα απο λιγα δευτερολεπτα θα το δεις στην γωνια φατσα.
εκει ακριβως που ειναι η εισοδος των στουντιο στην Γλαυκου 120 υπαρχει ο στενος δρομος που πηγαινει
προς τα πανω και ειναι σχεδον παραλληλος με τον κεντρικο(λοξως δεξια)....συνεχισε σε αυτον
τον δρομο μεσα και στην διασταυρωση μετα απο λιγα δευτερολεπτα θα το δεις στην γωνια φατσα.
τυπε εκανες καμια εφοδο τελευταια?μηπως υπαρχει καμια καινουργια
ειρηνη και ιρινα μια είναι τυπε,την εχω πετυχει πριν μερες μια μελαχροινη μακρυ μαλλι μεσαιου υψους.Ειρηνη και Ιρινα ειναι το νεο αιμα επανω.......αξιζουν!!!
δωσε περιγραφή ιρινας τυπε,Όχι φίλε....η Ιρίνα είναι ρωσοουκρανιδα....η Ειρήνη είναι μάλλον Ρουμάνα με καλή προφορά στα ελληνικά.
ειρηνη και ιρινα μια είναι τυπε,την εχω πετυχει πριν μερες μια μελαχροινη μακρυ μαλλι μεσαιου υψους.
δωσε περιγραφή ιρινας τυπε,
δεν την ειδες από κοντα?το πρωι πηρα τηλεφωνο και μου το ειπαν.
δεν την ειδες από κοντα?
εγω δυο τσαρκες που εκανα την μια φορα μου την ειπαν ειρηνη και τη δευτερη φορα την ιδια ιρινα.
τωρα αν ηρθε άλλη δεν ξερω?παντως ειρηνη ιρινα που ειδα τοτε ηταν μολδαβη
τυπε μαλλον την ιδια λεμεΙρινα-δυνατο μουνι στο ξεςπαω,ανατολικης προελευσης,μελαχρινο κανονικου υψους,εκφυλο προσωπο
ΤΡΕΛΕΣ βυζαρες τουμπανο και κωλο απλα φαρδυ πιασιαρικο.....ψιλοψηθηκα να μπω αλλα τα απογευματα γαμαει ολη η πατρα επανω απο οτι φαινεται....σε γενικες γραμμες καλο μουνι!!!!
θα ανεβω τσαρκα να δω την ιρινα μπας και είναι άλλη.τις ειδα κ τις δυο φιλε.......δεν μπερδευομαι.......καλα μουνια!!!