gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
διαβασε κριτικη μου τυπε.
διαβασε κριτικη μου τυπε.
τυπε βαζεις φωτο και δεν ξερεις ποια είναι?ποια ειναι αυτη ξερει κανεις;;
ρε φιλε δεν εβαλα εγω τις φωτο για αυτο ρωταωτυπε βαζεις φωτο και δεν ξερεις ποια είναι?
είναι αυτή που δουλευει στην οθωνος αμαλιας 100,η φολα η νικη.
σορυ μαν,ηθελα να το πω στον propper79ρε φιλε δεν εβαλα εγω τις φωτο για αυτο ρωταω
τον προσφατο καιρο με οσες εχω παει εχω γραψει κριτικη.τωρα με την νικη ειχα παει επι καιρω που πρωτοξεκινησε στο προσεξετο ηταν τοτε μαυρομαλλουσα και τσακωθηκα μαζι της γτ δεν μου εκανε κατι που πρωτοειχαμε συμφωνησει και πηρα τα λεφτα πισω.μετα αυτή συνεχισε καριερα στο γλαυκου 120 μετα στο μονικας χομ και τωρα στο οθωνος 100.γραψε καμια κριτικη gavele
Η γνωστή Νίκη που πριν κανα δυο βδομαδες ηταν στο μονικας εφυγε κ πηγε στο οθωνος 100? γιατι το μοκινας εχει ψιλοστανταρ νικη-ντανα-μαιρη βαρδιες...
[/quoteδε στεριωνει πουθενα η νικη τυπε.Η γνωστή Νίκη που πριν κανα δυο βδομαδες ηταν στο μονικας εφυγε κ πηγε στο οθωνος 100? γιατι το μοκινας εχει ψιλοστανταρ νικη-ντανα-μαιρη βαρδιες...
εφυγε τυπε.αυτη και πριν κατι χρονια ειχε εμφανιστεί μετα ξαναεμφανιστηκε και παλι την εκανε τωρα.ειχε θεμα με το αλκοολ μου ειχε πει.μια αλεξανδρα ξανθια κοντουλα με ωραιο κωλαρακι που δουλευε στα διπλα σπιτακια απ της μονικας ειναι πατρα ξερουμε η εφυγε οριστικα
ειμαι εκτος πατρων για αρκετο καιρο και σε λιγες μερες θα ερθω πατρα τι λεει εχει τιποτα καλο στο ποταμι η κατω στην οθωνος;;κανα call girl παιζει στην πολη μας η τιποταεφυγε τυπε.αυτη και πριν κατι χρονια ειχε εμφανιστεί μετα ξαναεμφανιστηκε και παλι την εκανε τωρα.ειχε θεμα με το αλκοολ μου ειχε πει.
το ποταμι ξεχνα το τυπε μπαζοκατασταση.ειμαι εκτος πατρων για αρκετο καιρο και σε λιγες μερες θα ερθω πατρα τι λεει εχει τιποτα καλο στο ποταμι η κατω στην οθωνος;;κανα call girl παιζει στην πολη μας η τιποτα
ευχαριστω φιλε δεν ξερω αν την προλαβω αυτην στο αιγιο που λες...σαχτουρη λες την ναντια την ξανθια την ψηλη με τα μεγαλα βυζια και τα τατου;;το ποταμι ξεχνα το τυπε μπαζοκατασταση.
οθωνος αμαλιας 100 η νικη φολαρα ουτε καν να μπεις και το άλλο οθωνος πιο περα μια αντζελα που δεν λεει τιποτα.στο σαχτουρη 1 η ναντια μιλφαρα και η μονη που αξιζει.
εγω θα σου προτεινα να πας αιγιο είναι η βαρβαρα μιλφαρα (για 8μερες) και πολύ καλη,την ειχα παρει παλιοτερα αθηνα στη βουρβαχης