You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
πρωτη φορα στα 1994.............τι μου θυμησες......
Καλημέρα Τι μου θύμισες τώρα χρόνια πίσω ... με μία ξανθιά που δούλευε εκεί νεαρά τότε .. Ελληνίδα Χαλκιδαία κατά τα λεγάμενά της!
είναι μια 45 μπορει και 50 χρονων,χαλια μαυρα και θελει και 30 ευρω για απλο.αυτη αν ηταν μεταξουργειο αθηνα θα δουλευε με 10ευρω.απλα εκμεταλλευεται την επαρχια και βαραει 30αρια.
Δεν κατευθύνεσαι Αίγιο από την παλαιά εθνική θα το βρεις πιο εύκολα!!
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Φιλοι Πατρινοι,ενα σχολιο,ισως off topic.Ποιος θυμαται τα 2 αντικριστα μπουρδελα στο στενακι, στην οδο ασκληπιου? τα ειχατε επισκευτει?
πρωτη φορα στα 1994.............τι μου θυμησες......
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
10δες φορές!!Φιλοι Πατρινοι,ενα σχολιο,ισως off topic.Ποιος θυμαται τα 2 αντικριστα μπουρδελα στο στενακι, στην οδο ασκληπιου? τα ειχατε επισκευτει?
gavele otan les sthn othwnos htan h antzela..einai auth opou eixe stamathsei prin kairo?? dioti kai enas allos sunagwnisths eixe anaferei mia antzela...opou sto telos apodeixthke oti den htan auth (dld h palia) alla kapoia kainouria...
Φιλοι Πατρινοι,ενα σχολιο,ισως off topic.Ποιος θυμαται τα 2 αντικριστα μπουρδελα στο στενακι, στην οδο ασκληπιου? τα ειχατε επισκευτει?
Καλημέρα Τι μου θύμισες τώρα χρόνια πίσω ... με μία ξανθιά που δούλευε εκεί νεαρά τότε .. Ελληνίδα Χαλκιδαία κατά τα λεγάμενά της!
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
αυτή που ειχε αναφερει ο συναγωνιστης ηταν μαν.gavele otan les sthn othwnos htan h antzela..einai auth opou eixe stamathsei prin kairo?? dioti kai enas allos sunagwnisths eixe anaferei mia antzela...opou sto telos apodeixthke oti den htan auth (dld h palia) alla kapoia kainouria...
είναι μια 45 μπορει και 50 χρονων,χαλια μαυρα και θελει και 30 ευρω για απλο.αυτη αν ηταν μεταξουργειο αθηνα θα δουλευε με 10ευρω.απλα εκμεταλλευεται την επαρχια και βαραει 30αρια.
Γενικά στην Πάτρα λόγω έλλειψης ανταγωνισμού ζητάνε ότι θέλουνε από τιμές και ας μην τις αξίζουνε, συγκριτικά με ότι θα έβρισκες Αθήνα,
είναι ένα πρόβλημα στην Πάτρα εδώ και αρκετά χρόνια ..
και δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο τουλάχιστο το αντίθετο..
είναι ένα πρόβλημα στην Πάτρα εδώ και αρκετά χρόνια ..
και δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο τουλάχιστο το αντίθετο..
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Λοιπον η Ατζελα που ειναι τωρα Οθωνος, ουδεμια σχεση εχει με τη θεαρα την Ατζελα που ηταν κατι χρονια πριν. Οταν πηγαινα σε εκεινο το μωρο, εφευγα καθε φορα και τρεμανε τα ποδια μου. Αυτη ειναι ψιλοξεπετα. Η παλια η Ατζελα, περασε και λιγο απο Μονικας.
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Οσον αφορα την Ασκληπειου... εκει μυηθηκα πρωτη φορα στο αθλημα. Ηταν μια ψηλη ξανθια μιλφαρα, με πελωρια βυζια. Δεν θυμαμαι ονομα. Κριμα να μην υπαρχουν τετοια σπιτια σημερα.
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε ποια δουλευει Αιγιο αυτη την εβδομαδα. Και καποιος να με καθοδηγησει σε ποια εξοδο στριβουμε δεξια, απο νεα εθνικη απο Πατρα προς Αιγιο, γιατι τελευταια φορα βγηκα στην εκκλησια του Αγ.Γεωργιου, και ηταν τιγκα στους γυφταιους.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
Λοιπον η Ατζελα που ειναι τωρα Οθωνος, ουδεμια σχεση εχει με τη θεαρα την Ατζελα που ηταν κατι χρονια πριν. Οταν πηγαινα σε εκεινο το μωρο, εφευγα καθε φορα και τρεμανε τα ποδια μου. Αυτη ειναι ψιλοξεπετα. Η παλια η Ατζελα, περασε και λιγο απο Μονικας.
[/quoteαν δεν ερθουν στουντιοκοριτσα από αθηνα η μπουρδελοζωη στη πατρα τελειωσε.Λοιπον η Ατζελα που ειναι τωρα Οθωνος, ουδεμια σχεση εχει με τη θεαρα την Ατζελα που ηταν κατι χρονια πριν. Οταν πηγαινα σε εκεινο το μωρο, εφευγα καθε φορα και τρεμανε τα ποδια μου. Αυτη ειναι ψιλοξεπετα. Η παλια η Ατζελα, περασε και λιγο απο Μονικας.
Ξερουμε ποια δουλευει Αιγιο αυτη την εβδομαδα. Και καποιος να με καθοδηγησει σε ποια εξοδο στριβουμε δεξια, απο νεα εθνικη απο Πατρα προς Αιγιο, γιατι τελευταια φορα βγηκα στην εκκλησια του Αγ.Γεωργιου, και ηταν τιγκα στους γυφταιους.
Δεν κατευθύνεσαι Αίγιο από την παλαιά εθνική θα το βρεις πιο εύκολα!!
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Tυπε... εισαι αδερφος. Το βρηκα μια χαρα. Ενθουσιασμος. Συντομα θα ριξω και κριτικη!
avalonmajor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Πάτρα ξεραειλα. Εγώ ανεβαίνω Αθήνα συχνά οπότε καλυπτομαι εκεί. Εδώ ότι και να δοκίμασα.... Χάλια
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
οι περισσοτεροι τυπε αυτό κανουμε.Πάτρα ξεραειλα. Εγώ ανεβαίνω Αθήνα συχνά οπότε καλυπτομαι εκεί. Εδώ ότι και να δοκίμασα.... Χάλια
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
απολεστι αυτή μανπου να ειναι η παλια η ΑΝΤΖΕΛΑ ΑΡΑΓΕ?ξερει κανεις???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K