Παλικάρι, έχω βρεθεί στη θέση σου πριν κοντά 18-19 χρόνια και σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ τότε είχα την ίδια ακριβώς ατυχία με σένα (να σπάσει το προφυλακτικό) κι είχα χεστεί πάνω μου μετά, όχι φυσικά μην μείνει έγγυος η κοπέλα, άλλωστε δεν είχα τελειώσει μέσα της, αλλά μήπως αρπάξω κάτι απ' αυτήν, γιατί ήταν του χώρου. Πήγα στο "Συγγρός" για να τσεκάρω όσα νοσήματα μπορούν να τσεκαριστούν λίγες μέρες μετά, δεν θυμάμαι πόσες και ποιά, και πήγα και μετά από 3 μήνες για να τσεκάρω για HIV, κι ευτυχώς όλα καλά. Η εμπειρία μου έκτοτε με έχει κάνει να καταλάβω ότι δεν κολλάς έτσι εύκολα και ότι ακόμα και για τον HIV αν κάνεις σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο, κι όχι απαραίτητα στο "Συγγρός" ή άλλο νοσοκομείο, μια εξέταση μετά από 1 μήνα από την επαφή, μαζί μάλιστα με της ηπατίτιδας b & c και της σύφιλης, just in case για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και (μετά από 2 μέρες που κάνουν για να βγουν τα αποτελέσματα) είναι αρνητικές είσαι οκ. Για το 1000% θα πρέπει να επαναλάβεις το HIV και μετά από 3 μήνες από την επαφή. Αλλά σου επαναλαμβάνω, και στο είπαν κι άλλοι παίκτες πιο πριν, δεν κολλάς έτσι εύκολα, έστω κι από πουτάνα, που δηλ. έρχεται σε επαφή με πολλούς άντρες, άσε που μπορεί αυτή να είναι πιο ακίνδυνη από μια μη-επαγγελματία που δεν προσέχει και πολύ. Οπότε προσπάθησε να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, κι όταν με το καλό κλείσεις μήνα από την επαφή, τράβα να κάνεις τις εξετάσεις σου, για να ηρεμήσεις κι οριστικά.