Φίλε καλησπέρα και καλή φοιτητική ζωή στην Πάτρα. Η Πάτρα έχει ΟΤΙ θες για μια αξέχαστη φοιτητική ζωή εκτός από αγοραίο έρωτα.
Ήμουν φοιτητής στην Πάτρα για 5 χρόνια αποφοίτησα πριν περίπου 1.5 χρόνο. Στα χρόνια που ασχολήθηκα με το σπορ κάτω ελάχιστες ήταν οι καλές περιπτώσεις και περισσότερες οι φόλες ακόμη και τα χρόνια που η Πάτρα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Εμπειρίες καλές είχα με την Νάντια αλλά την τελευταία φορά που την πήρα (2 χρόνια πριν) ήταν αρκετά πεσμένη εν σχέσει με 2011 - 2012 που την είχα πάρει στο 106. Το prosexeto κάποτε μέτραγε πριν γίνει χαλι μαύρο τα τελευταία χρόνια, το monikas λιγα πραγματα και αυτό αν και κάτι έφερνε πριν την παρακμή. Στα πλην οτι θες αμάξι για να φτασεις εκει πάνω.
Για εμένα δεν ξέρω και απο που είσαι ο καλός αγοραίος έρωτας είναι στην Αθήνα. Από όταν επέστρεψα η μια καλή εμπειρία διαδέχεται την άλλη. Στην Πάτρα ελάχιστες οι καλές εμπειρίες και αρκετές φόλες. Μάζευε για εμένα χρήματα και δεν ξερω αν εισαι αθηναιος η αν εχεις γνωστους που περασαν Αθήνα διαλεξε Αθήνα. Περισσότερες επιλογές για όλα τα γούστα, υπάρχουν και πολύ καλά μπουρδελα των 20 ευρω και στούντιο που δινεις 50αρι +++ αλλα γαμας 8/10 πολύ καλό μουνι συν οτι βρίσκεις ευκολότερα κριτικές για να αποφύγεις τις φολες καθώς οι κοπελες δουλεύουν σε πανω απο 1 στουνιο. Στα συν της Αθήνας επίσης οτι στις περισσότερες των περιπτώσεων θα βρεις 2-3 κοπελες σε καθε βαρδια και οχι 1 οπως στην Πάτρα συν οτι τα μαγαζια δουλευουν και νυχτερινες ωρες κλεινουν 6 ή 7 το πρωί κατι καλό για οσους προτιμουν τις μεγαλες ωρες (ισως οτι παντα πηγαινα προς το βραδυ στην Πάτρα και τους πετύχαινα στα κλεισίματα δεν ήταν καλό)
Σημειωση οτι μπηκα απο περιέργεια να δω τι υπάρχει στην Πατρα ενω εψαχνα επομενο στοχο ... Καλή υπομονή παιδες και η Αθήνα μακριά δεν είναι!