Νέα

Πάθη και καταστροφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.728
Πόντοι
6.236

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.728
Πόντοι
6.236

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
:hi:

Συνημμένα

• P.png
    P.png
    215,8 KB · Εμφανίσεις: 33

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Να μαζευτούμε να πάτε :confused:

Εκτός και αν εννοείς τον Νίπλη πάντως, έχω αρχίσει να ανησυχώ!
Μη μασάς..άστο πάνω μου.. κερνάω..φέρε και τη σύντροφο ή το σύντροφο (αφού είσαι πλέον φανερός γκέι..)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Τρελαμένος με τη μπάλα και εσύ, ε;
Ωρίωνα έχω να σου προτείνω κάποιες ευχαριστήσεις άγνωστες σε εσένα, κάποιες καταχρήσεις που θα με ευχαριστείς που στις γνώρισα
Οι περισσοτεροι απο εμας εδω στο bou ειμαστε εξαρτημενοι απο το σεξ.Τιποτα δεν δημιουργει μεγαλυτερο ντελιριο στον εγκεφαλο απο ενα δυνατο χυσιμο.Ουτε το καλυτερο ναρκωτικο!!
Όλα του Θεού είναι φίλε μου. Και το μουνί και τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και ο τζόγος. Μην γίνεσαι απόλυτος

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.728
Πόντοι
6.236
Ωρίωνα έχω να σου προτείνω κάποιες ευχαριστήσεις άγνωστες σε εσένα, κάποιες καταχρήσεις που θα με ευχαριστείς που στις γνώρισα
Ευχαριστώ, Καπετάνιε μου. Στο ΚΕΘΕΑ ξέρω να καταλήξω και χωρίς την βοήθεια σας.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Ευχαριστώ, Καπετάνιε μου. Στο ΚΕΘΕΑ ξέρω να καταλήξω και χωρίς την βοήθεια σας.
Μην λες χαζά ρε Ωρίωνα. Ο σωστός ο άντρας έχει μέτρο και απολαμβάνει άφοβα. Ποιος έχει καλύτερη υγεία; Ο Μικ Τζάγκερ ή ο κατά 30 χρόνια νεότερος γείτονάς σου που είναι π.χ. ορκωτός ελεγκτής - λογιστής;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Τώρα με αυτό, μπορώ να γελάω και μέχρι αύριο...
Φίλε μου εσύ γελάς ακόμα και με πράγματα που δείχνει η τηλεόραση.

Έλα στον Καπετάνιο σου να νιώσεις πως είν' η ζωή, όλα τα ωραία μέχρι το πρωί

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.728
Πόντοι
6.236
Φίλε μου εσύ γελάς ακόμα και με πράγματα που δείχνει η τηλεόραση.

Έλα στον Καπετάνιο σου να νιώσεις πως είν' η ζωή, όλα τα ωραία μέχρι το πρωί
Δεν τολμώ, Καπετάνιε. Εσείς το μόνο που θέλετε από μένα είναι τα σπάνια σπίρτα μου.
Μετά, θα με πετάξετε σαν την τρίχα απ' το ζυμάρι. Σαν την ήρα απ' το σιτάρι.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Δεν τολμώ, Καπετάνιε. Εσείς το μόνο που θέλετε από μένα είναι τα σπάνια σπίρτα μου.
Μετά, θα με πετάξετε σαν την τρίχα απ' το ζυμάρι. Σαν την ήρα απ' το σιτάρι.
Ισχύει, δεν το αρνούμαι. Δεν είμαι για χόρταση, Ωρίωνα. Αλλά θα νιώθεις σαν την πιο ευχαριστημένη τρίχα, σαν την πιο εκστασιασμένη ήρα

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Τζόγος ότι χειρότερο υπάρχει σε εξάρτηση. Για τον απλό λόγο ότι δε φαίνεται.
Ένας άνθρωπος που είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά θα τον δεις. Ένας άνθρωπος που είναι εξαρτημένος από αλκοόλ επίσης.
Ο τζόγος όμως καταφέρνει να κρυφτεί καλά και όταν φανερωθεί συνήθως είναι αργά γιατί έχει ήδη καταστραφεί ο άνθρωπος

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες πρώην εθισμένων στο καρκίνωμα που λέγεται τζόγος.
Παραθέτω μία τέτοια παρακάτω :
Ο ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΏ
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΠΑΡΑΘΈΣΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΤΖΌΓΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ. Η ΠΡΏΤΗ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΑΡΡΏΣΤΙΑ ΈΓΙΝΕ ΣΕ ΝΕΑΡΉ ΗΛΙΚΙΑ (ΜΗ ΠΩ ΠΑΙΔΙΚΉ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΆΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΩ ΚΑΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΠΌΝΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΈΠΑΙΖΕ ΠΟΛΛΑ 3€-4€ ΤΟ ΜΉΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΓΈΜΙΖΕ ΑΠΌ ΤΌΤΕ, ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΛΈΠΩ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΜΈΝΟΥΣ ΝΑ ΧΆΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΈΧΑΝΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΧΑΡΤΖΙΛΊΚΙ ΣΤΟ ΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ ΈΚΛΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΩ ΚΑΝΈΝΑ ΚΩΛΟΓΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΎΣΕ.
ΜΕΤΑ ΠΉΓΑ ΛΎΚΕΙΟ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΊΚΙ ΑΝΈΒΑΙΝΕ, ΑΝΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΆ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΤΥΠΟ ΣΤΟ ΦΒ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΜΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 3%. ΑΛΛΑ
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΎΣΕ.
ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΊΚΙ ΑΝΈΒΑΙΝΕ ΑΝΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΌΝΤΑΡΙΣΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΎΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΌ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΠΛΑΚ ΤΖΑΚ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΌΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΆΣΚΕΤ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΞΙΚΟΎ ΈΦΕΥΓΑΝ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΆΛΙΑ. ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ ΕΒΓΑΖΑ 2-3 ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ, ΙΣΟΡΡΟΠΟΎΣΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΈΛΕΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ε ΕΝΤΆΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ. ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΕΊΧΑ ΠΙΑΣΤΕΊ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΈΒΩ 50ΡΙΚΟ ΦΥΣΙΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΞΩ (ΠΟΥ ΝΑ ΉΞΕΡΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΊΧΑ ΦΆΕΙ). ΦΤΆΝΕΙ 4ο ΕΤΟΣ ΜΥΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΈΛΕΓΧΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΎΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΙΆΒΑΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΆΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΠΟΤΌ, ΣΤΟ ΝΕΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΣ ΚΆΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΡΆΓΚΟ. ΕΙΧΑ ΦΆΕΙ ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΆΡΤΙΟ 8.300€ ΣΕ ΤΖΟΓΟ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΌΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΎΣΕ.
ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ (ΙΣΩΣ ΠΟΤΈ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΈΡΑ) ΚΑΝΩ ΚΑΤΆΘΕΣΗ 100€ ΚΑΙ ΜΠΑΊΝΩ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΓΥΝΑΊΚΑ. ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ.
ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΜΑΥΡΟ ΖΥΓΌ ΜΟΝΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟΊ ΔΩΔΕΚΆΔΕΣ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ 8.570€ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΦΎΓΕΙ Η ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ, ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΈΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΈΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΊΖΩ. ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΟΝΤΑΡΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΈΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΓΡΑΦΕΙ 0 ΚΑΙ ΔΊΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΌ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΑΝΊΟ. ΣΠΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΛΑΊΩ ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΆΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ. ΣΚΕΦΤΌΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΎΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΆ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΟΎΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΈΠΩ ΤΗΝ ΜΠΊΛΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΟΥΦΆΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΉ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΕΊΧΕ ΜΈΣΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΌ ΜΟΥ, ΕΝΟΊΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ, ΧΑΡΤΖΙΛΊΚΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΎ ΠΟΥ ΤΑ ΈΔΙΝΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΊΧΕ (ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΜΗΝ ΦΆΩ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΊ ΤΟ ΕΓΓΟΝΆΚΙ ΜΟΥ ΚΑΦΈ ΈΛΕΓΕ) ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΑ ΈΧΑΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ. ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΜΙΣΆΩΡΟ ΚΛΑΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΟΝΤΩΣ ΉΤΑΝ Η ΑΡΧΉ ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΆΞΕΙ Η ΖΩΗ. ΈΚΛΕΙΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΠΉΡΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΌ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ. ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΊΝΑΙ ΩΡΑΊΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΏΡΕΣΕ. ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΔΟΥΛΕΎΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΆΖΩ ΚΑΤΙ 20€ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΩ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΦΆΕΙ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ.
ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΡΆΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΌΓΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΈΓΧΕΙ, ΣΕ ΕΛΈΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.
ΥΓ. ΤΑ ΚΟΝΤΑ 10.000 ΠΟΥ ΈΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΌΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΤΟΎΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΆΞΕΤΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΆΡΡΩΣΤΟΣ
ΥΓ2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΉΝΑ ΑΠΟΧΉΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΝΑ.(ΕΊΜΑΣΤΕ. ΑΚΌΜΗ ΜΑΖΙ)
ΥΓ3. ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝΩ 200€ ΣΤΟ ΚΑΖΊΝΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΗΜΟΥΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom