You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάθη και καταστροφή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κυριοι εμενα με κατεστρεψε ο αυνανισμος.
οσο δεν εχυνα και δεν την επαιζα ας πουμε ως τα 12-13 ημουν μια χαρα στο δημοτικο....
μετα αρχισε η κατρακυλα, απο την πρωτη γυμνασιου και υστερα οι βαθμοι μου ηταν κοντα στην βαση γκομενες δεν ειχα τα αγορακια δεν με παιζαν
αντιθετα εγω την επαιζα περιπου 3-4 φορες την ημερα ετσι οπως καταλαβαινεται στεγνωμενος καθε μερα δεν ειχα ενδιαφερον για τιποτα αλλο.
αρχισα να ασχολουμε με μοναχικα χομπυ οπως τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια και αλλα τετοια αλλα και εκει δεν ημουν καλος, δηλαδη τα εσπαγα συχνα πυκνα ετσι ηταν αρκετα κοστοβορο για εμενα και τα σταματησα.
τωρα ενηλικος γαρ ασχολουμε ακομα με τον αυνανισμο αλλα φυσικα οι επιδοσεις μου εχουν πεσει αρκετα, με παιχνιδια στον υπολογιστη και αλλα τετοια.
οσο δεν εχυνα και δεν την επαιζα ας πουμε ως τα 12-13 ημουν μια χαρα στο δημοτικο....
μετα αρχισε η κατρακυλα, απο την πρωτη γυμνασιου και υστερα οι βαθμοι μου ηταν κοντα στην βαση γκομενες δεν ειχα τα αγορακια δεν με παιζαν
αντιθετα εγω την επαιζα περιπου 3-4 φορες την ημερα ετσι οπως καταλαβαινεται στεγνωμενος καθε μερα δεν ειχα ενδιαφερον για τιποτα αλλο.
αρχισα να ασχολουμε με μοναχικα χομπυ οπως τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια και αλλα τετοια αλλα και εκει δεν ημουν καλος, δηλαδη τα εσπαγα συχνα πυκνα ετσι ηταν αρκετα κοστοβορο για εμενα και τα σταματησα.
τωρα ενηλικος γαρ ασχολουμε ακομα με τον αυνανισμο αλλα φυσικα οι επιδοσεις μου εχουν πεσει αρκετα, με παιχνιδια στον υπολογιστη και αλλα τετοια.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.716
- Πόντοι
- 456
Το λεει ο αμαμητος για πλακα αλλα πραγματικα δεν το εχει αναφερει κανεις και ειναι εθισμος πολυ κακος
Ο διαρκης, καθημερινος και ανελεητος αυνανισμος
Και μιλαμε για νουμερα 5-8 την μερα σερι επι πολλα χρονια
Ο διαρκης, καθημερινος και ανελεητος αυνανισμος
Και μιλαμε για νουμερα 5-8 την μερα σερι επι πολλα χρονια
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.710
- Πόντοι
- 491
Με 20ρικα μικρο το κακο.Υπαρχουν ομως εσκορτ που μπορει να σου παρουν τα μυαλα και να τρελαθεις.οι πουτανες επαγγελματιες δε σου αποροφανε τη σκεψη απλα χαλας καποια λεφτα προκειμενου να τις γαμησεις και παλι οχι πολλα,δλδ αν δινεις ολο 20αρικα και που και που και κανα 10αρικο(δε ειναι για συχνα το μεταξουργ) δε θεωρειται οτι σου εχουν φαει πολλα,τωρα αν πας σε call girl και σε στουντιο εκει ναι τρως περιουσια αμα πηγαινεις συχνα,επισης οι πουτανες αμα προσεχεις και βαζεις καποτα ειναι ολα κομπλε δε κυνδινευεις απο παρασημα το μονο που σου δημιουργει η πουτανα ειναι οτι γαμησα γυναικες που γαμαει το καθε ναυαγιο της ζωης αλλα λες και τις εξω τις γαμανε τιποτα σωστα αρσενικα ολο με κατι ξεφτυλες κυκλοφορουν μεγαλα ναυαγια χειροτερους απο αυτους που πανε στα μπουρδελα οποτε εγω θεωρω πως η πουτανα δε σε επηρεαζει καπου σα εξαρτηση.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.523
- Πόντοι
- 11.956
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
ναι το ξερω αλλα δε συχναζω εκει οποτε οκΜε 20ρικα μικρο το κακο.Υπαρχουν ομως εσκορτ που μπορει να σου παρουν τα μυαλα και να τρελαθεις.
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 13.912
- Πόντοι
- 2.256
Μεγαλο αλκοολικι και οικονομικη καταστροφη ήταν το παραγοντιλικι στο ποδοσφαιρο πριν ερθουν οι "καλες" εποχες που μπηκαν οι ομαδες στο στοιχιμα. Επισης πολυκατοικιες εχουν φαγωθει στους αγωνες αυτοκινητων και στο "χτισιμο"ή ενοικίαση καλών αγωνιστικών, ειδικα τη περιοδο 1990-2010
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.774
- Πόντοι
- 3.846
σωστός η ρόδα μπορεί να στα φάει όλα ,τα λούσα και η ανάγκη για φιγούρα.
Εξάρτηση προκαλεί και το playstation αλλά πάθος ας πούμε είναι το κάπνισμα. Που ξέρεις ότι δε σου κάνει καλό ,αλλά το απολαμβάνεις και δε μπορείς να το κόψεις.
Εξάρτηση προκαλεί και το playstation αλλά πάθος ας πούμε είναι το κάπνισμα. Που ξέρεις ότι δε σου κάνει καλό ,αλλά το απολαμβάνεις και δε μπορείς να το κόψεις.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 3.296
Οπως το πες τυπαρα @KavlokalikantzarosΤύπε Αρχιδάκο, τί ωραία νήμα που άνοιξες ρε.
Τα γράψανε όλα οι συνάδελφοι. Το πιο άκακο και υγιές, είναι το γαμησάκι του Θεού. Το σωστό το γαμήσι το αθλητικό, το καλλιτεχνικό, είναι υγεία μόνο και χαρά. Σωματική και ψυχική ανάταση. Είναι κάτι απόλυτα φυσικό και όμορφο και το 'χουν δαιμονοποιήσει οι απανταχού κομπλεξικοί. Ένα σιχαμερό παχύσαρκο που όλη την ώρα μπουκώνει το άχρηστο στόμα του με μπέργκερς, δεν τον καταδικάζει κανείς. 'Ε πεινάει και τρώει' λένε. Αν εσύ πεις 'Εδώ μωρέ, κατεβαίνω στην κυρά-Ελένη που κάνει μια τσιμπουκάδα άλλο πράμα να ξεφορτώσω' όλοι και όλες οι 'πολιτισμένοι' θα πεταχτούν απάνω και θα σε χαρακτηρίσουν ως 'ανώμαλο'.
Να κρύβουμε το υγιές μας χόμπι μας κατάντησαν τα σιχάματα.
Ο μύστης @troubaman τα είπε όλα. Ουσιαστικά τα πάθη, η πάλη με αυτά και η επίτευξη της ισορροπίας, είναι που μας κάνουν άντρες. Να πλησιάζουμε τη φωτιά χωρίς να καούμε. Πόσο κοντά μπορούμε να φτάσουμε. Αν μπορούμε να γευτούμε το μουνάκι της Αφροδίτης δίχως να καούμε. Είναι απίστευτα λεπτή ισορροπία με γενναίες ποσότητες του παράγοντα 'τύχη'.
Δοσμένοι στα πάθη, είμαστε αληθινά άντρες. Πρωτόγονα, βίαια, παρορμητικά, ταγμένοι στο μεγαλείο που είναι η μόνη πραγματική μας φύση. Όλα ή τίποτα, αλητεία, να ζούμε και να πεθαίνουμε με τη μαγκιά μας. Ούτε να υπολογίζουμε μίζερα, ούτε να φυλαγόμαστε ούτε να παίζουμε τα σιχαμερά παιχνίδια του καθωσπρεπεισμού και της κοινωνικής ευπρέπειας.
Όσοι καίγονται, αυτό κυνηγάνε. Την αληθινή τους ψυχή. Θέλει μυαλό, πονηριά, σύνεση και τύχη για να σταματήσεις όσο κερδίζεις. Σε ό,τι κι αν διάλεξες. Το μουνί, το τζόγο, τα ντρόγκια ή το ξύδι. Να πάρεις το μέλι και να γλιτώσεις τα σκατά. Και δεν τελειώνει ποτέ, σ'ακολουθεί ως το τέλος της ζωής σου. Δεν παύουμε να είμαστε άντρες ποτέ εξάλλου.
Δύο πρακτικοί κανόνες που με βοήθησαν και με βοηθάνε ως σήμερα :
-Στα χόμπι μας σπρώχνουμε μόνο φράγκα που έχουμε για ΚΑΨΙΜΟ. Δεν είναι 'επενδύσεις', δεν θα 'γυρίσει η μπίλια', δεν θα 'κάτσει η καλή.' Ό,τι σπρώξουμε σ'αυτά που θρέφουν την ψυχή μας, είναι από την αρχή χαμένο. Η οικονομική ανεξαρτησία -και όχι ο πλούτος- είναι αδιαπραγμάτευτη. Καλώς ή κακώς, είναι ταυτόσημη με την έννοια του Άνδρα τον 21ο αιώνα.
- Μείνε λειτουργικός, πρώτα οι ευθύνες, μετά το χόμπι. Είναι το σπίτι σου και τα παιδάκια σου καλά; Προχώρα άφοβα, κάνε παιχνίδι. Μην βάλεις ποτέ το χόμπι πάνω από τους ανθρώπους σου. (Η γυναίκα που σε εγκατέλειψε μέσα στο γάμο και τη ζωή προφανώς δεν λογάται ως άνθρωπος, μονάχα ως κακός συνέταιρος που σε πάει ως τον τάφο.)
Καλά γαμήσια συναγωνιστές. Η ζωή είναι μικρή και θέλει να τη ζεις με το κεφάλι ψηλά. Έστω και στις σκιές.
Ενα σωρο αισχη δε τους απασχολουν οπως ενας παχυσαρκος να χλαπακιαζει
Και τους ενοχλει το οτι πιο φυσικο και υγιες:η καυλα και το σεξ.
Αν δε το βαλουν μεσα σε ενα κοινωνικα αποδεκτο "στορυ"(σχεση,ερωτας,αγαπες,γαμος και αλλες πιπες)το κατακρινουν οι παπαρες.
Το ωμο σεξ.Τοσο νοστιμο τοσο υγιες και ομως τοσο δακτυλοδεικτουμενο.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός. Εδώ μέσα κάνεις δεν αυνανίζεται.κυριοι εμενα με κατεστρεψε ο αυνανισμος.
Αλλά όλοι πετάμε αεροπλανακια!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Λύση: no fapκυριοι εμενα με κατεστρεψε ο αυνανισμος.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 6.166
586a] Επομένως εκείνοι που δεν γνωρίζουν τί θα ειπεί σοφία και αρετή, και είναι παραδομένοι στις ευωχίες και στις παρόμοιες υλικές απολαύσεις, φέρονται, καθώς φαίνεται, προς τα κάτω και το πολύ έως το μέσον, και σ᾽ όλη τη ζωή τους ανεβοκατεβαίνουν ανάμεσα στα δύο αυτά σημεία, χωρίς ποτέ να μπορέσουν να το ξεπεράσουν και χωρίς ποτέ να σταθούν ικανοί να σηκώσουν τα βλέμματά τους προς το αληθινά απάνω, ούτε πραγματικά να απολαύσουν το αληθινά ον και να γευθούν τη γνήσια και καθαρήν ηδονή· αλλά πάντα βλέποντας προς τα κάτω, σαν ζώα, και σκυμμένοι στη γη και σε τραπέζια βόσκουν χορταίνοντας την κοιλιά τους και τις σαρκικές τους επιθυμίες, [586b] και από την πλεονεξία αυτών των ηδονών κλωτσούν και χτυπούν με τα κέρατα ο ένας τον άλλο, και στο τέλος σκοτώνονται μεταξύ τους με σιδερένια κέρατα και οπλές από την απληστία τους, γιατί δεν είναι σε θέση να γεμίσουν με πράγματα ουσιαστικά εκείνο το μέρος του εαυτού των που μετέχει στο ον και είναι το μόνο που μπορεί να δεχτεί αληθινή πλήρωση
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 6.166
Πιστότατα σαν χρησμολόγος απεικόνισες τον βίο των πολλών, Σωκράτη. Δεν είναι λοιπόν ανάγκη και να γνωρίζουν μόνο ηδονές ανάμεικτες με λύπες, είδωλα της αληθινής ηδονής και ατυχείς σκιαγραφίες [586c] που παίρνουν χρώμα μόνο από την αντιπαράθεση της μιας προς την άλλη, έτσι ώστε να φαίνουνται έντονες και οι δύο και να γεννούν λυσσώδεις έρωτες στους άφρονες και να γίνουνται τόσο περιμάχητες, όπως έγινε, κατά τον Στησίχορο, περιμάχητο το είδωλο της Ελένης στους μαχητές της Τροίας, επειδή δεν εγνώριζαν την αληθινή Ελένη; Πραγματικά κάτι τέτοιο θα συμβαίνει κατ᾽ ανάγκη και μ᾽ αυτό. Αλλά πώς; το ίδιο δεν θα συμβαίνει κατ᾽ ανάγκη και με το θυμοειδές, όταν η φιλοδοξία υποδαυλιζόμενη από τον φθόνο, η φιλονικία από την αυθαιρεσία και η δυστροπία από την οργή [586d] σπρώχνουν τον άνθρωπο να επιδιώκει δίχως νου και κρίση την πλησμονή της τιμής, της νίκης και του θυμού; Τέτοια θα συμβαίνουν κατ᾽ ανάγκη και μ᾽ αυτό. Τί λοιπόν; δεν μπορούμε να πούμε με θάρρος ότι και οι επιθυμίες που ανήκουν σ᾽ αυτά τα δύο μέρη της ψυχής, το φιλοκερδές και το φιλόνικο, όταν οδηγούνται από την επιστήμη και το λογικό, και με τη δική τους καθοδήγηση επιδιώκουν μόνο εκείνες τις ηδονές που υποδείχνει η φρόνηση, θα δοκιμάσουν τότε τις ηδονές τις πιο αληθινές και τις πιο σύμφωνες με τη φύση τους που είναι ποτέ δυνατόν [586e] να αισθανθούν, εφόσον ακολουθούν την αλήθεια και αφού το συμφερότερο σε κάθε πράγμα είναι συγχρόνως και το συμφωνότερο με τη φύση του; Και βέβαια είναι το συμφωνότερο με τη φύση του. Όταν λοιπόν ολόκληρη η ψυχή πηγαίνει πίσω από το φιλόσοφο μέρος της και δεν στασιάζει, τότε καθένα από τα μέρη της όχι μόνο περιορίζεται στο δικό του έργο, σύμφωνα με τον ορισμό της δικαιοσύνης, αλλά και απολαμβάνει τις ηδονές που του ανήκουν, τις πιο καλές και τις [587a] αληθινότερες που μπορεί να καρπωθεί. Χωρίς αμφιβολία. Ενώ απεναντίας, όταν επικρατήσει κανένα από τα δύο άλλα μέρη της ψυχής, συμβαίνει τότε και αυτό το ίδιο να μη μπορεί να βρει την ηδονή που του προσιδιάζει, και τα άλλα να εξαναγκάζει να επιδιώκουν ηδονές ξένες προς τη φύση τους και όχι αληθινές.
www.greek-language.gr
ΠΛΑΤΩΝ: Πολιτεία
H εξάρτηση από τις εικόνες (είτε είναι βιντεοπαιγνίδια είτε είναι το ίντερνετ) εγώ το συγκαταλέγω στην λαιμαργία ή απληστία.Είναι η νέα μάστιγα του καιρού μας και δεν υπάρχει καταγραφή στην ανθρώπινη ιστορία κάτι παρόμοιου...σωστός η ρόδα μπορεί να στα φάει όλα ,τα λούσα και η ανάγκη για φιγούρα.
Νεοφιλελέρες είναι παρόμοιες με αυτές που κυβερνάνε τις ΗΠΑ!Ε δεν θα το λεγα ότι μας κυβερνάνε οι νεοφιλελέρες στην Ελλάδα - κομμουνιστές μας κυβερνάνε που μοιράζουν επιδόματα (από τους φόρους μας) - περιθάλπουν τον κάθε ανασφάλιστο λαθρομετανάστη- χαρίζουν δάνεια με γελοίους νόμους όπως της Κατσέλη - και υπόσχονται αυξήσεις συντάξεων... Αυξάνουν το κράτος και άλλα πολλά.
(Όλα αυτά που περιγράφεις γίνονται εδώ και μερικά χρόνια στις ΗΠΑ επί Προεδρίας Τζό Μπάϊντεν)
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.147
- Πόντοι
- 2.696
Ίσως υπό κάποιες συνθήκες να καταστρέφουν κάποιους...Το αντίθετο. Δίνουν ζωή.
Τους μαλάκες πάντως σίγουρα...
Για τις γυναίκες εννοώ...
Για την ζάχαρη δεν το πολυπίστευα ότι είναι εθιστική (καταναλώνω πολύ σε καθημερινή βάση αλλά επειδή είμαι συνέχεια σε κίνηση με δουλειές του σπιτιού σπανίως έχω διαβητικά συμπτώματα να και είμαι σε προδιαβητικό στάδιο) αλλά είχα διαβάσει την παρακάτω μελέτη οπότε έχω πισθεί κατά 90%εξάρτηση μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Τα ψυχοφάρμακα είναι πολύ εθιστικά. Και η ζάχαρη είναι πολύ εθιστική.
Τζόγος = αν πέσεις στην εξάρτηση ,απλά τέλος. Θα τα χάσεις όλα. Και όσα κερδίζεις θα τα χάνεις. Από το τζόγο δεν πλούτισε κανείς.
Ναρκωτικά = αν μιλάμε για ηρωίνη, πρόκειται για ψυχοσωματική εξάρτηση. Δεν ελέγχεις καν το σώμα σου. Και λειτουργικός να 'σαι πρέπει να παίρνεις τακτικά δόση. Μόνο με εξωτερική βοήθεια κόβεται.
Αλκοόλ = σου καταστρέφει το σώμα, δε μπορείς να εργαστείς, να κοινωνικοποιηθείς, γάμα τα.
Γυναίκες ,σεξ γενικότερα = μπορει να σου φάει τα φράγκα εύκολα, σου απορροφά τη σκέψη, κακή εξάρτηση.
Αλλά ο σίγουρος κίνδυνος είναι να καψουρευτείς με γυναίκα που δε σε σέβεται. Εκεί βαδίζεις προς το θάνατο και δε σε σώζει ούτε ψυχολογος ,ούτε ψυχίατρος.
![pubmed.ncbi.nlm.nih.gov](https://cdn.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/persistent/pubmed-meta-image-v2.jpg)
Sugar addiction: is it real? A narrative review - PubMed
In animal studies, sugar has been found to produce more symptoms than is required to be considered an addictive substance. Animal data has shown significant overlap between the consumption of added sugars and drug-like effects, including bingeing, craving, tolerance, withdrawal...
![pubmed.ncbi.nlm.nih.gov](https://cdn.ncbi.nlm.nih.gov/coreutils/nwds/img/favicons/favicon.png)
Επίσης σήμερα το μεσημέρι που έβλεπα ένα πορνόπόντ-καστ,η γνωστή πορνοστάρ Κίσα Γκρέϋ είχε πάθει τρεις φορές καρδιακή προσβολή όταν πριν από χρόνια είχε αναμίξει Ζάναξ με φαιντανύλη και παραλίγο να τα κακαρώσει η κακομοίρα εάν δεν την έβρισκε η γνωστή πορνοστάρ Αμπέλλα Ντέϊντζερ και να την πάει στο νοσοκομείο...
Ex-Loverman
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2022
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Πάθη και καταστροφή;
Για όποιον ξέρει.
Παίζω Football manager από το 1992,από τότε που λεγόταν Championship Manager
Εχω χωρίσει και έχω ακυρώσει πολλά γαμησια για το FM.
Για όποιον ξέρει.
Παίζω Football manager από το 1992,από τότε που λεγόταν Championship Manager
Εχω χωρίσει και έχω ακυρώσει πολλά γαμησια για το FM.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 15K