redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Καλά τη βγάλαμε και φέτος.
Καλά τη βγάλαμε και φέτος.
διευκρινησε...αρνι?κατσικι?ποσα κιλα? αρσενικο?θηλυκο?6 ώρες χεράτο. Κάναμε και μπράτσα.
Αρνί αρσενικό 25 κιλά.διευκρινησε...αρνι?κατσικι?ποσα κιλα? αρσενικο?θηλυκο?
25??? ρε αυτο ηθελε πανω απο 10ωρες ψησιμο,σαν γουρνοπουλα ηταν...Αρνί αρσενικό 25 κιλά.
Αν είσαι μάστορας σε 6 ώρες κουφέτο.25??? ρε αυτο ηθελε πανω απο 10ωρες ψησιμο,σαν γουρνοπουλα ηταν...
25??? ρε αυτο ηθελε πανω απο 10ωρες ψησιμο,σαν γουρνοπουλα ηταν...
που το βρηκες 25κιλα?απο δικα σου?απο χωριο?λεγε ρε,μπεσα,δεν βγηκε σκληρο?σαν προβατιναΑν είσαι μάστορας σε 6 ώρες κουφέτο.
Εδώ θα καταλάβεις αν ξέρεις από χωριό και αρνιά περί τίνος πρόκειται. Και το φονικό εγώ το έκανα. Όλα παραδοσιακά.που το βρηκες 25κιλα?απο δικα σου?απο χωριο?λεγε ρε,μπεσα,δεν βγηκε σκληρο?σαν προβατινα
πςςς...προβατινα ηταν δηλαδη και οχι αρνι,σωστα?τραβηξες βιντεο ολη την σφαγη?ανερτησε να την δουμε ρεεεΕδώ θα καταλάβεις αν ξέρεις από χωριό και αρνιά περί τίνος πρόκειται. Και το φονικό εγώ το έκανα. Όλα παραδοσιακά.
Δεν φαίνεται να ξέρεις και πολλά, γι'αυτό θα σου εξηγήσω. Αρνί 3 μηνών που έπινε ακόμη γάλα από την μάνα του. Βίντεο υπάρχει και από το σφάξιμο και από το γδάρσιμο αλλά είναι σκηνές ακατάλληλες και δεν αναρτώνται.πςςς...προβατινα ηταν δηλαδη και οχι αρνι,σωστα?τραβηξες βιντεο ολη την σφαγη?ανερτησε να την δουμε ρεεε
25??? ρε αυτο ηθελε πανω απο 10ωρες ψησιμο,σαν γουρνοπουλα ηταν...
η γουρνοπουλα φιλε πρεπει να ειναι 50κιλα,να ψηνεται ολη νυχτα στα καρβουνα,το γνωρας αυτο?εσυ εννοεις με γουρουνακι γαλακτος?15κιλα?Θέλω να φτιάξω και εγώ μια γουρνοπούλα,αλλά το Μάιο...
εισαι τυποςΡε μόρτες άμα γουστάρετε γουρουνοπούλα να σας φτιάξω σε φούρνο με ξύλα να φάτε και το ταψί. Και η πετσούλα να σπάει, για όσους γνωρίζουν.
εχουμε ξυλοφουρνο εδω Αθηνα?Ρε μόρτες άμα γουστάρετε γουρουνοπούλα να σας φτιάξω σε φούρνο με ξύλα να φάτε και το ταψί. Και η πετσούλα να σπάει, για όσους γνωρίζουν.
Τι σε νοιάζει εσένα. Δικό μου πρόβλημα ο φούρνος. Εσύ βάλε την όρεξη.εχουμε ξυλοφουρνο εδω Αθηνα?
εισαι τυπος
Αλλα 25 κιλα αρνι σε 6 ωρες δεν γινεται με τιποτα ;)
Και σε 5 γίνεται αν ξέρεις. Αλλά ήθελα να το καθυστερήσω. Και με κάρβουνο από κλιματόβεργες.εισαι τυπος
Αλλα 25 κιλα αρνι σε 6 ωρες δεν γινεται με τιποτα ;)
Στανταρ καμμενο εξω και ωμο μεσα.Και σε 5 γίνεται αν ξέρεις. Αλλά ήθελα να το καθυστερήσω. Και με κάρβουνο από κλιματόβεργες.
Και σε 5 γίνεται αν ξέρεις. Αλλά ήθελα να το καθυστερήσω. Και με κάρβουνο από κλιματόβεργες.